Size yapılmasını istemediğiniz şeyi başkalarına yapın...çok zevkli oluyor :P
çalıştığım tesise birgün bi vinç geldi arkasında HATALIYSAM LÜTFEN ARAMIZDA KALSIN yazıyordu görünce gülmekten yerlere yattık )))
Size iyi muhabbetler, iyi sabahlar
Uyuyamayanlar diye başlık açıp bizi uyutmayıp kendisi uyuyan arkadaşımıza da teessüflerimizi bildiriyorum [/QUOTE]
bitane daha fire verdik elde var 4 kişi
hehe.. matrak adammış
ben de yatıyorum. herkese ii geceler.
Wanna see my Bannnnnnnkai?!?!!!
[B]Aptalların anlayacağı gibi yaz, akıllı olan ilk cümlede ne dediğini zaten anlar [/B]:cat:
[B][COLOR="DarkRed"]Ben Derdimi Hangi Dağa
Yüreğimi Hangi Suya Diyemiyorum[/COLOR][/B]
gecen gun bizim marvı almaya gittim bunda bitane asya 125t var indi dedi bgn motor bozulmus abim calştıramamş dedik deneyelim belki olur
15dakka ugrastık calşmadı dedim sokelim bakalım motorun heryerini soktum akuden bujiye kdr her parcada tekrar denedik olmadı snr baktık olcak gibi diil toplayalım dedik tam motoru topladım smd calışırmıs ne gulerim haa demeye kalmadan selim ayak marsıyla ilk basmasında calştı motor daha once korna bile calştrmayan akude full gostermeye basladı ayaktan zor calışan motor marsla calısır hale geldi gece gezdik sabah selim motoru calştırmaya calşmıs ama yne calşmamıs
true love..
Drift Religion
ben size en sıcak anımı anlatıyorum şimdi güvenlik aradı yine arabayı yıkarken gece gece ne işi varsa sulama sistemindeki fiskiye patlamış bu soğuk havada gidip bi bakim şuna
hayırdır Pınar sende gece vardiyasındasında bizemi çaktırmıyorsun ;)
Hakan abi nin anısı
Tophane buluşmasına gelirken Hakan abi motoru çalıştıramıyo.. Deniyo deniyo olmuyo.. En sonunda kreyziye iy motoru arkada diyo, yol boyunca zavallı kreyzi motoru ve haKan abiyi ite ite getiriyor.. Sonra Hakan abi bi bakıyo ki meğer stop düğmesi kapalıymış
[B]Aptalların anlayacağı gibi yaz, akıllı olan ilk cümlede ne dediğini zaten anlar [/B]:cat:
BU kanalın yayın saati 00.00 - 05.00 arasımı Gece olsun bızde anlatırız bısıler artık
Biri şu Düzcedeki kasksız ehliyetsiz üstüne üstlük Abart egzozları ile kafa ...... bir dur desin !!!
offf yeni uyandım şmdibazı anılarını anlatan arkadaşlar beni esefle kınamıslar özür diliyorum onlardan uykum geldı yattım bılseydım bukadar muhabbet donuceını yatmazdım vallaevet gece uyuyamayıp böle aklına ılkokul ortaokul lıse taksi maç ve bilimum macerası anısı gelenler paylaşsın bizle okuyalım bide
arkadaşlar bu cafe pardon topicaçılmadımı daha.mesai kaçta başlıyor,içim kurtlandı.saat 02 den önce buraya yazmak abes olur sanırım
sıkıysa yakala HAYALBUYSA
ilk okul 3 e filan gidiyodum bi gün cece uyku tutmamıştı sabah ezanında uyudum sonra annem saba 7 buçukta beni kaldırıp okula gönderdi neyse ben 4.ncü derste uyuya kalmışım yanındaki arkadaş anlıma siyah keçeli kalemle
hiç salak görmedinmi yazmış neyse tenefüste uyandırdılar ne yaptıysam yazıyı silemedim herkesden saklanarak geziyodum okul çıkışı eve gittim kimse yoktu çantayı kapının önüne bıraktığım gibi vıınn sonra mahalle arkadaşımla çarşıya gittik başımdaki yazıyıda unuttum tabi (uyku hali) beni gören herkes gülüyordu bende içimden söylenip duruyodum sonra arkadas lan salak kafananiye yazı yazdın diyince kıpkırmızı oldum koşa koşa eve gittim bide annemden terlikle dayak yedim tam oldu uykum açıldı valla sora annem bayoya soktu iyice keseledi derimi yüzdü resmen bide başımdan aşağı kaynar su tamam
o gün bu gündür aynaya bakarım yüzümde bişiy varmı diye..
Ben bi kere tokat yemiştim müdür yardımcısından.. Dur o anımı anlatıyım..
Bigün caddede okuldan bi kızı gördüm adı cemile miydi neydi.. Yanında bi kız daha vardı.. Beni evlerine çağırdı.. Yok dedim ptt ye gitcem fatura ödemeye.. Ozaman şurdan bize bisküvi alırmısın dedi ne alakaysa.. Bende salak gibi aldım, söylediği kapı numarasına götürdüm, kapıya çıkan birine verdim bisküviyi.. İçeri çağırdılar yok saol dedim gittim eve..
Ertesi gün müdür yardımcısı çağırdı.. Bu kızın babası da orda.. Babası diyoki pınar da varmış.. Nerde varmışım anlamadım dedim.. Müdür yardımcısı "gittinmi sen bunların evine dedi", ben caddede karşılaştım bisküvi alırmısın şurdan bize dediler kapı numarasını söylediler bende hayır diyemedim kapıdan verdim gittim dedim.. Bana bi tokat attı hoca anlatamam.. İçim içimi yedi.. Evde ne yapıldı ne oldu ben niye tokat yedim niye benim ismim verildi diye çatladım..
2 yıl önce okulu, müdür yardımcısını ziyarete gitmiştim.. Hususi bu konuyu sordum.. Niye vurmuştunuz halâ merak ediyorum noolur söyleyin artık dedim.. O gün söylemedi çünkü.. Unutmuş
Hayır yaa ama ben halâ merak ediyorum
Biliyodum hatırlayacağını Çok mutlu oldum vallahi yaa.. Gerçekten çok seviyodum onu
Hatta bu mevzu olmadan önce okulun grubu kurulmuş facebookta oraya yazdım ışıl övençoğlu vardı diye.. Anımı da anlatmıştım hemen
Selam söyleseydin keşke
Hee bana vuran bu müdür yardımcısıda bayan hocamızdı.. Ben upuzun saçlarımı hergün yaz kış musluğun altına sokar ıslatırdım, o da beni öyle görünce hemen bi havlu ısıtıp formanın içinden sırtıma koyardı
Bi de sinüzit olucaksın kızım yapma şunu derdi Ama ben sinüzit ne demek bilmiyodum, lise 1 de bizzat yaşayarak öğrendim
Beni sevmeyen tek bi hoca vardı hasan fehmi diye.. Fen hocası.. Işıl hocama sor istersen kimleri neden sevmezdi hasan fehmi o anlatsın
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)