Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

ilginç bir hırsızlık meselesi

REKLAM ALANI
    clay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    yok
    arkadaşlar dün saat akşam 7,30 sularında abimin evine bi hırsız girmiş. ancak hırsız tavandan girerek yatak odasının suntasını kırıp odaya dalmış ancak tam o arada annem eve girmiş ve çoçukla karşılaşmış. ancak annem yaş olarak baya var 55 falan kendine sormuş sen ne arıyosun burda diye oda bu ev sahibinin arkadaşının oğluyum beni beni buraya bıraktılar gelip alcaklar demiş tabe annem yaşlı olduğu için birde durumu anladığı için tamam o zaman sen bekle burda demiş ve hemen komşuyo koşmuş tabe gelinceye kadar uçmuş. kadın tek başına ne yapsın. allah tan koca bi bıçak bırakmışlar evde anneme zarar vermekte vardı işin ucunda allaha şükür.
    şimdi ilçginç olanı söyliyeyim;

1 artık jırsızlarda alabildiğine bi cesaret var eskiden sabah girilirdi. şimdi ise zaman mekan pek farketmiyo. saat 7,30 girme cesareti bnuluyolar.

2 bu cesaret nerden böyle size söyliyeyim artık kanunlar türkiyede hırsızları korumak için yapılmış polis dahi biz ne yapalım diyo.

3 evde bıçak bırakmışlar maksat bunu insanlara gözdağı vermek için zora düştüklerindede sablamak için sonrada 2 - 3 ay sonra çıkmak için galiba.

4 bizleri kim koruyacak. ne yapacağız buyrun herşeyi götürün mü diyecez yoksa adamı vurup hapisemi girip işimizden bazılarınında evinden barkından çoluk çoçuğuından olmasını seyretcez.

amerikada bile yağma yapan adama vur emri çıkıyo türkiyede hırsıza bile devlet müdahale edimiyo malesef

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Sadobey - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Jinlun Marauder JL 150
    Abicim yapılması gereken su adamı yakalayınca yatak odasına götürüp döveceksin sonra yatak odası camından aşağı atacaksın. kanun yatak odasında dövmeye birsey demiyormuş. Ama mutfakta adama zarar verirsen cezası fazla oluyormuş. Bende nefret ediyorum hırsızlardan. bizim eve de girmişti. Sabah 6 sıralarında telefonum cüzdanım ile birlikte pantolonumu çalmıştı. Yani en özel eşyalarım. Düşünsenize 2-3 sokak aşağıda sokakta oynayan çocukların ellerinde banka kartlarım kümlüklerim falan oynuyorlarken duyarlı bir vatandaş görüp topluyor. Benim kızdığım şey Çalındı diye iptal ettiğim banka kartlarımı 1 ay boyunca kullanamamış olmam. Tüm arkadaşlarımın telefon numaralarını kaybetmem telefonsuz kalmam. Bunlar benim özel hayatıma yapılmış en büyük darbe idi. Yaşadığım eve ve benim özelime isteğim dışı girilip düzeni bozulmuştu ve bunun cezasını kim verecekti.

Peki hırsızı yatak odasında veya başka odada dövmenin ayrımını yapan kanun. Neden hırsıza bir suç daha eklemiyor. Özel hayata saldırı ve düzen bozma gibi. Burası tartışılır.

Allah herkesi hırsızlardan korusun.
    Sadobey

clay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    yok
    sadobeyne desen haklısın ama işte saçmalık inşallah böyle gitmez bu memleketin hali yoksa millet yakında kendi kanununu yazıp uygulayacak sonrada hiç iyi şayler olmayacak

stenza - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    değişik segmentlerde var
    bu konuda Tck da vur emri değilde vurma hakkı %100 olarak verilmesi üzerinde çalışılıyor bu kanun bu sene çıkabilir eve iki üç büyük parça havalı tabanca koyun elektrikli kablo atan v.s. bunlarla dumur olur geberirler . felaket olacak yani amerika da bazuka ile ateş etmişti biri adamın parçasını bulamadılar . bazuka mı ? kişinin ruhsatlı silahıymış zati .
    Bastığın yerleri \'toprak!\' diyerek geçme, tanı:
    Düşün altında binlerce kefensiz yatanı.
    Sen şehit oğlusun, incitme, yazıktır, atanı:
    Verme, dünyaları alsan da, bu cennet vatanı.

Aziz Üstad Mehmed Akif Ersoy

valla bu konuda çok müzdaribim çok soyuldu evim hiç bir şey yok
    bir anı: kasap dükkanımız var eyüp-silahtarda kasap soyuldu etleri çaldılar polis çağırdık polisler bir geldi hep koma sarhoş al saha kolluk kuvvetleri yok kardeşim silahsızlanmaya bende varım ama nafile ne yapalım alalım makinaları koyalım eve
    yok buda olmaz ne yapıcaz çık işin içinden çıkabilirsen
    nalet nalet
    motorcu motorcunun arkadaşı,dostu ve kardeşidir

arkadaşlar, evinizde hırsız yakalar ve öldürürseniz (hele de mutfakta) polis geldiğinde "ben hırsızım , ev sahibi bana saldırdı kendimi korudum " diyin daha az ceza alırsınız

GreatWhiteShark - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    DADYW Regal_Raptor DD250E-9
    arkadaşlar, evinizde hırsız yakalar ve öldürürseniz (hele de mutfakta) polis geldiğinde "ben hırsızım , ev sahibi bana saldırdı kendimi korudum " diyin daha az ceza alırsınız
    +1000000
    Regal Raptor
    DADYW
    DD250E-9
    34 SIU 67

Süper Moderatör (BBRR) Barış Şuşut - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    tüm köpekler serbest ama nedense bütün taşlar zincirli acaba devlet salaklar çalışmayın çalın çırpın mı demeye çalışıyorda biz anlamıyoruz
    [B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler