Sitemiz üyelerine hizmetlerimiz devam ediyor, "kız arkadaşım yok, olsada rahat konuşamıyorum" diyenler buraya gelsin, arkadaşımız merve sizlere bu konuda yardımcı oluyor, buyrun deneyin
http://www.botego.com/merveyitavla/index.php
Sitemiz üyelerine hizmetlerimiz devam ediyor, "kız arkadaşım yok, olsada rahat konuşamıyorum" diyenler buraya gelsin, arkadaşımız merve sizlere bu konuda yardımcı oluyor, buyrun deneyin
http://www.botego.com/merveyitavla/index.php
abi sen ornek konusmayı yayınla hmn
true love..
Drift Religion
yok ya canım ban çekmedi daha
emin abiiiii.senin çok meşhur bi konuşman varmış örnek baabında onuda buraya koyarmısın? birde moto-sohbet ne alaka abi konudışına neden açmadın?
Drift Religion
ulan çocuklara dedim konu açın die
yok açmayız dediler
o zaman kitleyin bi enayiyede açsın dedim
sanamı açtırmışlar
GKN MOTORS
ulan emün bu işide sanallaştırdın yaaa
Drift Religion
fatih şubesi
Bole bı baslık kımın aklına gelebılırdıkı snden baska M abım yeter karıstırdın forumu gece gece Konuyu Toplam 16 üye okuyor
HAdı uyu sen
Konuyu Toplam 16 üye okuyor. (15 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
mhrrmkpnr, LTF06, tugcetugce, crayzboyone, mete_han, rock_cym, GKN, dgrmr, FireStarteR, SeRHaTeKiNci, -BSI-, shanu, mecho, kıllıtarkan, zaf-zaf
baya bi iletişm sorunu olan varms
true love..
Drift Religion
bu ne !!!!
Olm konu dışına açsana
[B]Bahar geri gelir biz olsak da olmasak da....[/B]::melek02:
Apti mi kim o:cherry:,kımılcan:silent:
::fool::
emin ne desem...
BENİM GİBİ NARİN BİR BAYANI KIRABİLECEĞİNİN FARKINDAMISIN ..
falan diyo...kalayı basınca otomatiğe alıyo yani..
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
yok ya olmuyo tavlayamadığım kız olmamasına rağmen bunu beceremedim..
Gidersen Öyle Bir Gitmelisin ki;
Ayrılıklar Bile Seninle Gurur Duymalı..
abi bende kör masör diye bi konu açayım vucudu göstermek istemeyen kişilere masaj yapsın erkek bayan farketmez bu KÖRMASÖR olayı tutarmı acaba
Yazılımcının üzerinde çok çalışması lazım be daha... Biraz saçma olmuş ama eğlenceliyidi teşekkürler...
Kör masöre yoğunlaş bence, Gökhan tutar gibi
ben sadece harf yazdığımda...SENİ DUYMUYORUM LAY LAY LAY..
DİYO EMİN ABİ...bölemi anlaştık senle...1 saati 100 dolara anlaştıydık...peremi geri ver abi...mal çürük çıktı...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
Yahu bu Merve'nin yemek yapıp önüne koyan cinsi yok mu? Acıktım da böyle boş muhabet karın doyurmuyor...
olum tamam anlaştık kaçtane varsa getir bunlardan
Drift Religion
fatih şubesi
adı da merve
eski sevgilimin adı merve idi
ve ona o kadar canım sıkılmıştıki bende acısını bundan çıkardım verdim veriştirdim tamam yeter dedii
iyi deşarj oldum haniii
DRİFT RELİGİON
4 teker benenimi, 2 teker ruhumu taşır
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)