Cebir fuarında görücüye çıkan firma elektrik telleri üzerinden internete erişim sağlayan teknolojiyi sunmaya başlamış..
Dikkat çarpılmayın...
http://www.okulyolu.net/forum_mesajl...=1&konu_id=222
Cebir fuarında görücüye çıkan firma elektrik telleri üzerinden internete erişim sağlayan teknolojiyi sunmaya başlamış..
Dikkat çarpılmayın...
http://www.okulyolu.net/forum_mesajl...=1&konu_id=222
ben bunu geçen sene bilimtekniğin teknoloji bölümünde görmüştüm, adamlar uygulumaya başlamışlar ha.
Biz ilhamlarimizi gokten ve gaipten degil dogrudan dogruya hayattan almis bulunuyoruz. K.Atatürk
ya elektirik kesilirse
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
ya elektrik kesilirse
ya telleri çalarlarsa
ERASER WİLL COME BACK
danger0 demişiki,uyanda balığa gidelim okul yolu senin dediğin olay geçen sene vardıben bunu geçen sene bilimtekniğin teknoloji bölümünde görmüştüm, adamlar uygulumaya başlamışlar ha.
ben geçen yıl bitirme tezi olarak alıcaktım bu konuyu. sonradan vaz caydım. yani bayadır var böyle bişi. hatta araştırma aşaması bitmiş sayılır yani
Bu habere çok sevindim.Sonunda Telekom'un tekeli kırılacak.Acaba bu ne kadar kullanışlı birşey olacak birde ucuz mu olcak yoksa daha mı pahalı.Bunlar çok önemli.
Elektrik kesilirse zaten bilgisayarında çalışmaz ama cok onceleri okumustum bu konuyu elektrik değil kablo onemli olan eğer aynı sistemden bahsediyorsak. Bilgisayarını çalıştırabiliyorsan elektriğin kesilmesi sorun değil. Sistem kabloyou kullanıyor sadece. Ama Kabloları çalarlarsa o zaman sorun işte. buda olmayan birşey değil. 5 sene falan önce bizim mahallenin telefon tellerini çalmışlardı. Çalan çocuklar telleri yakıp plastiğini bakırından ayırırken yakalanmışlardı. Hurdacıya bakır fiyatıyla satmak için yani.e_erdun adlı üyeden alıntı
Sadobey
Bu habere çok sevindim.Sonunda Telekom'un tekeli kırılacak.Acaba bu ne kadar kullanışlı birşey olacak birde ucuz mu olcak yoksa daha mı pahalı.Bunlar çok önemli.
motorcu motorcunun arkadaşı,dostu ve kardeşidir
arkadaşım eminmisin benimki çalışıyo UPS falanda yokElektrik kesilirse zaten bilgisayarında çalışmaz
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
Demi_im orada cevabin var. AAAAAAA arkadaslar BRRR nin note-booku var hadi alkislayalim.Sadobey adlı üyeden alıntı
Sadobey
yok yine yanıldın normal pc ama elektrik kesilince otomatik devreye giren bir jenaretöre ne dersin
evdemi bu sistem var dostum.yok sa ufak jeneratörlerde bu sistem yok. yıllardır bilgsayar işindeyim.
motorcu motorcunun arkadaşı,dostu ve kardeşidir
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)