Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Tak Prize Gir İnternete !!! Dikkat Elektrik Var Çarpılmayın.

REKLAM ALANI

Cebir fuarında görücüye çıkan firma elektrik telleri üzerinden internete erişim sağlayan teknolojiyi sunmaya başlamış..
    Dikkat çarpılmayın...

http://www.okulyolu.net/forum_mesajl...=1&konu_id=222

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    danger0 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha FZ6 Fazer
    ben bunu geçen sene bilimtekniğin teknoloji bölümünde görmüştüm, adamlar uygulumaya başlamışlar ha.
    Biz ilhamlarimizi gokten ve gaipten degil dogrudan dogruya hayattan almis bulunuyoruz. K.Atatürk

Süper Moderatör (BBRR) Barış Şuşut - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    ya elektirik kesilirse
    [B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]

powerbyaydin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    suzuki gsr600 2009
    ya elektrik kesilirse
    ya telleri çalarlarsa
    ERASER WİLL COME BACK

Motosikleti
    ercüment erdun,benim kIrmIzI JInlun 250cc metal kIsragIm,oglumun 200 cc lIk yaban keçIsI sky team
    danger0 demişiki,
    ben bunu geçen sene bilimtekniğin teknoloji bölümünde görmüştüm, adamlar uygulumaya başlamışlar ha.
    uyanda balığa gidelim okul yolu senin dediğin olay geçen sene vardı

ben geçen yıl bitirme tezi olarak alıcaktım bu konuyu. sonradan vaz caydım. yani bayadır var böyle bişi. hatta araştırma aşaması bitmiş sayılır yani

Motosikleti
    Dominar 400 UG - Hero xPulse
    Bu habere çok sevindim.Sonunda Telekom'un tekeli kırılacak.Acaba bu ne kadar kullanışlı birşey olacak birde ucuz mu olcak yoksa daha mı pahalı.Bunlar çok önemli.

Sadobey - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Jinlun Marauder JL 150
    Alıntı e_erdun adlı üyeden alıntı
    danger0 demişiki,
    uyanda balığa gidelim okul yolu senin dediğin olay geçen sene vardı
    Elektrik kesilirse zaten bilgisayarında çalışmaz ama cok onceleri okumustum bu konuyu elektrik değil kablo onemli olan eğer aynı sistemden bahsediyorsak. Bilgisayarını çalıştırabiliyorsan elektriğin kesilmesi sorun değil. Sistem kabloyou kullanıyor sadece. Ama Kabloları çalarlarsa o zaman sorun işte. buda olmayan birşey değil. 5 sene falan önce bizim mahallenin telefon tellerini çalmışlardı. Çalan çocuklar telleri yakıp plastiğini bakırından ayırırken yakalanmışlardı. Hurdacıya bakır fiyatıyla satmak için yani.
    Sadobey

Bu habere çok sevindim.Sonunda Telekom'un tekeli kırılacak.Acaba bu ne kadar kullanışlı birşey olacak birde ucuz mu olcak yoksa daha mı pahalı.Bunlar çok önemli.
    motorcu motorcunun arkadaşı,dostu ve kardeşidir

Elektrik kesilirse zaten bilgisayarında çalışmaz
    arkadaşım eminmisin benimki çalışıyo UPS falanda yok
    [B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]

Sadobey - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Jinlun Marauder JL 150
    Alıntı Sadobey adlı üyeden alıntı
    Bilgisayarını çalıştırabiliyorsan elektriğin kesilmesi sorun değil. Sistem kabloyou kullanıyor sadece.
    Demi_im orada cevabin var. AAAAAAA arkadaslar BRRR nin note-booku var hadi alkislayalim.
    Sadobey

yok yine yanıldın normal pc ama elektrik kesilince otomatik devreye giren bir jenaretöre ne dersin

evdemi bu sistem var dostum.yok sa ufak jeneratörlerde bu sistem yok. yıllardır bilgsayar işindeyim.
    motorcu motorcunun arkadaşı,dostu ve kardeşidir

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler