Güzel motor.Bendede bunun kamyonu vardı 50kg taşıyanlarından.Sonra 50kgyu geçince kırıldı tabi
Güzel motor.Bendede bunun kamyonu vardı 50kg taşıyanlarından.Sonra 50kgyu geçince kırıldı tabi
lezzet gider,mesuliyet kalır...
ABı buda bı mudded sonra bana dayanamdı parcalandı ama benıde parcaladı rampa asagı yıne teker ucdu ucdugu gıbı benıde ucurdu tabı o zmn kımse kask fılan tnlamazdı Olumden donmutum ne abartım ama Ama kırıldıkdan sonra yıne atmadım tekerını babama yaptırdım 1 hafta odam da sus olarak sakladım mısafır cocukları geldıgı gıbı gul yabanıler parcaladı
selçuk egzos komplemi yoksa tüpmü?bide temizmiş makine
Drift Religion
Selım abım ne dıyım kı Egzosu 1200 $ gaymeye patlamıstı bana cok pahalıydı ama cok pıs ses cıkartıodu tum lojmanları ayagı kaldırodum Cok temızdı satıyım dedım talep cok cıktı 10.000 $fıyat geldı ama acıdım satmadım hay essek kafam o fıyatı veren olsun bana havada cullop satardım
Bu konunun yeri burası mı????
Gidersen Öyle Bir Gitmelisin ki;
Ayrılıklar Bile Seninle Gurur Duymalı..
kreyzi olüüm jant şeridini lastiğe neden çekmişsin . bilmiyosan ögren .. şu hale bah herkeşe motür vermişler
bridge stone shirdge stone sharidge stone... ve tanrı lastikten kadını yarattı, sharon stone..
Drift Religion
bunla ii tek teker yapılır ha
selçuk bu race den çok touring e benziyo ama 5000RR yerine GS5000 olmasın
Abım yanı ehlıyetsız cocuga motor verılırse olacagı o olur
ABı aslında RAce dı ama baktım kaza yaptıkca race parcaları pahalı oluyordu tourıng parcaları uydurmaya basladım en sonunda bu sekılde oldu yanı benım sanatım..
O bıse deılde bu motoru aldıgımızda 5 kere ıhtıyac molası verdım topkapıdan buraya ha bıre babamı otobusten ındırdım
On tekere kalkodum abı sen ne dıosun
buna solucan egzos cok yakısırdı carzy
Bu ne lem....
Bende ne sevindim be başlığı görünce...
Yanlız makina sıfır gibi....Hemide önsiperliği var...Vayyyyy...
İmza mı; yok anam taklit ediliyor... Parmak basıyorum artık..
ŞEYTAN TÜYÜNÜ BENDE UNUTMUŞ.
ABİ DEME CRAZY 15.5 yasındayım belkı senle yasıtımdır
Celıllcım Abı demek muhum deıl saygı sevgı dır celıl abı nasıl ama bak kucksun benden hehe 15.5 ne 15 de yasına gırınce hehe 16 dersn lıse 1 mı gıdıyorsun ? orta sonmu ? bende 16 yasındayım ....
senın fotolarını goruyom aynı dertten muzdaribiz bende kiloluyum ben lıse 1 e gıdıyom şile gezisinde gordum benım motorum yok bende oyle gezılere katılabılırmıyım acaba artcı olarak mavi polar mavide kot pantolon vardı uzerınde dogru dımı bu sıtede bızım yaslarımızda adam az
93 agustosluyum ısmın neydı ısmınle hıtab edıyım crazy sevgi saygıya katılıyorum
bende memnun oldum cenever ınsallah bende senın gıbı gezılere falan katılırım sen kımın artcısydın orda metehan abınımı
Vellehe ben karısık bı ona gıderım bı ona gıderım kım kıme attıysa topu anladın
taktık guzel senınle gorusup tanısmak ısterım cenever
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)