Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

AMACINI AŞAN YAZILAR...

REKLAM ALANI
    Gültekin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW F650FB
    son günlerde ülkemizde yaşanan tatsız olaylar hepimizi ziyadesiyle üzdü.

bu konuyla ilgil bazı topicler açıldı. herkes görüşünü, tavrını, fikrini yazdı, çizdi.

amaç, yaşanan tatsız olaylara tavır koymak, bu hassasiyeti dile getirmek olmalidir.
    bazı yazıların amacını aşmış, işi topyekün hakaret boyutuna getirmiş olduğunu görüyorum.

unutmayalım ki, bu forumlarda, bu sitelerde, bu ülkede yaşayan, olaylarla yakından-uzaktan ilgisi olmayan, en az sizler kadar üzülen ''KÜRT'' arkadaslarımız, kardeşlerimiz, eşimiz, dostlarımız da var.

''KÜRTLER'' tabirini kullanarak, genelleme yaparak, pkk denilen şer örgütünün asla temsil etmediği bu arkadaşlarımıza haksızlık yapmayınız lütfen.

kurtuluş savaşı'na katılmış ''kürt'' bir gazi'nin ''kürt'' torunu olan ben, yukarıda yazdığım gibi, genelleme yapılmasından son derece rahatsızım.

bu vatan, bu bayrak, bu toprak hepinizin oldugu kadar, benimdir de.
    ve bu ülkeyi, doğrusuyla, yanlışıyla, hiç kimse benim kadar sevemez.
    bu, benim iddiamdır. herkes kendisi için aynısını düşünebilir.

lütfen yazdıklarımıza dikkat edelim. genelleme yaparak, masum vatandaşlarımızı rencide etmeyelim.

anlayabilecek olgunluğa sahip arkadaşlarım oldugunuzu bildiğim için yazdım...
    sevgilerimle...
    Ülkemde hiçbir iyilik cezasız kalmaz.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Süper Moderatör Olcay Avşar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda NC 750X
    lütfen yazdıklarımıza dikkat edelim. genelleme yaparak, masum vatandaşlarımızı rencide etmeyelim.
    +1
    O şerefsizlerin yapmak istediği de bu zaten; Kardeşleri birbirine düşürmek.
    Sokaktaki ne yaptığını bilmeyen 100-200 kişilik grupların cahilliğini ve salaklığını bütün Kürt vadandaşların üzerine yıkmak çok saçma. Lütfen daha duyarlı olalım.
    "normal insanlar bir yerden bir yere gitmek için araba kullanırlar, motorcular ise motosiklet kullanmak için bir yerlere giderler"

MeTaL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Artık Yok ama Olacak ...
    gurzan, abi zaten o açılan başlıklardan birinde senin yazdığın şekilde bir yazım var belki görmüşsündür. Türk ve Kürt kardeştir gerektiğinde birlikte bu ülkenin özgürlüğü ve muaffakiyeti için savaşmış kan dökmüşlerdir. Lütfen daha duyarlı olalım ...
    Eşini Seviyorsan, Onun (2 teker) Hayallerini de Seveceksin.

lubimaya54 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Eyong, ewet olayları aynen senin dedigin boyuta getirip kardesleri birbirine dusurmek istiyorlar..gurzan, merak etme sizi bizi yok..bizlerkardesimiz..hepimiz bu ülkede yasıyoruz..TÜRKÜZ..TÜRKİYELİYİZ..keşke bütün vatandaslarımızda bunun farkında olsa..

şimdi herkez kardeştir eyvallah...
    ama şuda var bizim bir şey yaptığımız yok yapan karşı taraf.karşı taraf neresi ahmetlet, mehmetlet ,kemaller ,hüseyinler vs. bulnlar kim işte orada devreye giriyor bu laf KÜRTler.şimdi ne desekte diyelim bunu yapanlar belli herkez farkında olduğu bir şey bu... herkez aynıdır değil mevzumuz ama olanlara ben şahidim (gazi mah ikamet ettim bir ara).
    bir de *haftalık* diye bir dergi var orada konu çok iyi irdelenmiş okumanızı tavsiye ederim.
    motorcu motorcunun arkadaşı,dostu ve kardeşidir

patatessogan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Ben sadece bana gelen maili size aktarmak istedim , hepinizden özür diliyorum

Romans504 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SUZUKI GSX-R 750
    En Sonunda Beklediğim Konuşmayı Yaptınız ...
    RoMaNs_ Özgür Olmak için Uçmaya, Uçmak İçin Kanatlara Gerek Yoktur ( GSX-R 750 ) YeTeR..

ben herkesi seviyorum.. Hiç öyle kürt,laz,alevi vs gibi ayrımcılığım yoktur.. Hepimiz kardeşiz

patatessogan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Ben de herkesi seviyorum sonuçta hepimiz birlikte yaşıyoruz benim söylemek istediğim kürt karşıtlığına destek olalım değildi sadece Türkiyeye destek olalım demek istedimiştim zaten '''Kürtler ülkeyi böler biz onlara karşı olalım''' diyen bir zihniyet aptaldır eğer ben de böyle birşey dediysem aptalım.Ama ben sadece bana gelen maili aktarmak istemiştim ve şu TV de çıkan olaylara karşı Türkiyeye destek olalım demek istedim

OKok panik yapma seni anladık sen iyi bir dost ve duyarlı bir insan olduğunu kanıtladın teşekkürler sana ..........
    motorcu motorcunun arkadaşı,dostu ve kardeşidir

bu ülke bizim hepimizin
    hepimiz kardeşiz bazı güçler kardeşi kardeşe kırdırmak iustiyor artık bu oyuna gelmeyecek bu ülkenin insanları
    hevesleri KURSAKLARINDA KALACAK

Süper Moderatör (BBRR) Barış Şuşut - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    sevgili gültekin sen benim kardeşimsin dier kürt kökenli arkadaşlarımızda aynen
    öyle 3-5 dallama bunu bozamaz eee yaş ilerledi çok gördük onları saman alevi gibi olurlar öce har har sonra fos sen sıkma canını seni dün baya bi sıkıntılı gördüm kafana herşeyi takma ne tür sorunların var bilemem ama rahat ol
    [B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]

Gültekin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW F650FB
    yazimin sonunda belirtmistim
    ''anlayabilecek olgunluğa sahip arkadaşlarım oldugunuzu bildiğim için yazdım'' diye...
    hepinize tesekkür ederim...
    Ülkemde hiçbir iyilik cezasız kalmaz.

avcimusti - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

onu bunu bilmem..

BEN SİZİN KADAR İYİMSER DEĞİLİM BENCE TAHMİN ETTİĞİNİZ GİBİ 100-200 KİŞİ DEĞİLLER. Bİ ORTAM OLDUMU İYİSİDE KÖTÜSÜDE BİRLİK OLUP TÜRKLERE DÜŞMAN OLUYORLAR. TÜRRKLERİNDE AZINLIKOLARAK YAŞADIĞI YERLER VAR NEDEN YAKIP YIKMIYORLARDA ORTAMA AYAK UYDURMAYA ÇALIŞIYORLAR. ALMANYADA TÜRKLERE İNSAN GÖZÜYLE BAKILMIYOR AMA MİLYONLARCA TÜRK SAKİNCE YAŞIYOR..
    BENCE BUNUDA Bİ DÜŞÜNÜN..
    HERKESE KAZASIZ BELASIZ SÜRÜŞLERR..

LaCiVerTSaRi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kawasaki KLE 500
    Arkadaşlar sakin olun şer odaklarının yapmak istediği bu zaten Kürdü Türkü lazı diye ayırıp karşı karşıya getirmektir. Kardeşi kardeşe kırdıkmaktır amaçları bu oyuna gelmeyin Gurzan kardeşim herkesin dediği tek şey var bölücülük yapmak isteyenler ve PKK terör ögrütü yandaşlarına karşı tavır alalım... yoksa bu millet tek çatı altında kürdüyle, lazıyla, çerkeziyle kardeştir bu böyle gelmiş böyle gitmektedir. Etle tırnak gibi... Ama huzur ortamını bozmak isteyen mihraklar vardır... onların istediklerini yapmayalım lütfen... Anlayış ve hoşgörü çok önemli..
    Arada yanlış dil şürçmesi yanlış kelime kullanmak kardeşliğimizi bozmasın...

Herkese saygı ve sevgilerimle
    Akıllı efendi uslu sür motorunu ADAM desinler..
    Kaskını Tak Takmayanları Uyar..!!!
    http://www.setcom.com.tr

BURNER_18 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR ?00 RR yada F olaCak İşallAh
    gurzan abı benımde bır kac kürt arkadasım var hepsı vatan ıcın canını sevese verebılıcek adamlar...
    sende haklısın bu arada pkk orgutunde sadece kürt degıl türk te var...

powerbyaydin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    suzuki gsr600 2009
    eğer açtığım başlıkta hatam varsa yada konu saptıysa özür dilerim
    bu kadar geç niye yazdım sebebi yalan değil olan olaylar karşısında biraz sinirliydim
    eğer imkanınız varsa bu hafta çıkan Tempo dergisini okumanız oynanan oyunları resmen sergilemişler
    bu vatanda yaşayan herkez kardeştir ama bazı etnik kökenleri kullanıp yapılmak istenen iç savaş başarılı olmuyor değil sonuçları ortada lütfen bu haftada çıkan tempo dergisini okuyun kurtuluş savaşından sonra yada daha eskilerden kalma bilinç altlarındaki oyunları gene oynamaya başladılar ama bu vatan nelerini gördü kolay kolay yem olmayız biz
    ERASER WİLL COME BACK

Allah ın izniyle hiçbirşey olmaz
    Bu memleketi Allah korur inşaallah

CANGO - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    yamaha ybr 125
    Kardeşlerim, çoğunluk olarak hep makul güzel şeyler yazmışsınız ancak birşeyi unutmuşsunuz. bakın bide madalyonun diğer yüzünü hatırlatayım size... demokrasi çoğunluksa eğer; ve bizim herhangi bir konuda genelleme yapmamız gerekiyorsa kürtlere ve yaşadıkları bölgelere bakalım ve tabiiki yöresel davranışlarına. diyarbakır, mardin, batman, van, hakkari vs vs gibi daha sayamadığım illerimizin belediye başkanları dehaplı değilmi? bu dehap her söyleminde apo için sayın öcalan demiyormu? açıkça pkk yı desteklemiyormu? peki bu partiye oy verenler kimler? tabiiki kürtler! demekki genelleme yapma hakkımız varmış. benimde çok kürt arkadaşım var. hepsi abim kardeşim olsun. iyi insanlar! ama genelleme yapmaya gelince yapın çünkü bu hakkınız. 100-200 kişi değil bunlar 10-15 milyon. uyanık olun. askerde başçavuşun sözü bir an aklıma geldi: sen sahip olmassan malına biri gelip sahip olur. sevgilerimle...

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler