Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

2 teker geçmişimiz

REKLAM ALANI

Motosikleti
    cbf 150:::::08
    just hmz yla konuşurken aklımıza geldi bi bisiklet muhabbeti açıldı, sonra motor du kolleksiyondu derken , dur dedim , bi konu açalım ,

ben önce 3 teker ufak bisikletle başladım, hatırlamıyorum ama fotoğraflar sağolsun , baktıkça gülümseyerek aklıma gelen yaşanılanlar işte ,,,, daha sonra mavi bi bmx vardı, çoğu kişinin kullandığı efsanevi bmx işte,
    daha sonra ilkokula giderken , karne hediyesi babam 10 vitesli bisiklet almıştı, nasıl geziyorudum onunla anlatamam ,,, daha sonra şimdilerde cc büyüttüğümüz gibi vites i de büyütmek gerekiyordu tabii, ee yaşta ilerlemişti artık orta okul zamanınnda, 18 vitesli bisan atlas ım oldu,,ve daha sonra ihtiyaçtan markasını hatırlayamadığım bi 18 vitesli biisiklet daha , ve sene 2005 e kdar böle gitti 2005 te artık kendi paramızı kazanmaya başalmışık hemen dedim , bi motosiklet alalım ,sağolsunlar hiç karşı çıkmadılar, babam ın çok beğendiği o zaman kanuni seyhan 100 ü aldık, sene 2007 oldu o da yetmedi ~4-5 ay önce cbf 150 mi aldım ,şimdilik bu kadar bakalım ilerde neler olur,,
    hikayesini paylaşmak isteyen olursa, buyrun ekleyelim saygılar...
    [COLOR="Red"][I]meğer gurbet dediğin mapuslukmuş güneşli avlularda yaşanırmış,öylesine,dönüşümde ne bulurum bilemem bildiğim döneceğim,,verilmiş sözüm edilmiş yeminim,,elbet birgün döneceğimm,,[I][/I][/I][/COLOR]

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    Yamaha YZF R125 & Honda Activa
    Valla benim ilk bisikletim 7 yaşımda alınmıştı...Böle garip bi kırmızı bmxti...Arka tekerin yanında iki tekeri daha vardı ne deniyosa artk onaSonra o yan lastikler çıktı falan derken Bianchi aldık 21 vites...Aman Allah'ım bi görsen beni sanırsın ki altına Goldwing çekmiş....Bi havalar bi havalar küçüğüz ya bide o zamanlar etrafta arkadaşlara hava atıyoruz...Sonra öle böle derken Bianchi Ares aldım 21 vites yine 2000 yılında...Birde 1998 yılından beri Beldeyama ve Alman üretimi Pinokyo marka bisiklet koleksiyonu yapıyoruz 5 arkadaş...Şu an elimizde orjinalliği hiç bozulmamış 12 yada 13 pinokyo bir tane de Ralleigh Chopper marka bisikletimiz var...Türkiye'de bilen bilir Polo Classic diye de anılır...Yine 1999 lu senelerde motora merağım iyice gelişti ve spx 103 tipi motorlara binmeye başladım derken yok scooter yok şu yok bu derken şimdi Racer200'üm var ve birkaç ay sonrada ya Suzuki Gsxr1000 yada honda cbr600rr alıcam İnşallahhhhh
    :bounce:[B]тєк вαѕıηαℓıgıη уσℓ¢υѕυ тєк σℓυя...[/B]:bounce:

Motosikleti
    Honda CBR 125
    Ben ilk eşşeğe binerek başladım Sonra bilimum çiftlik hayvanlarını test ettim. Bir süre biçer döver makinesiyle oynadım. En sonunda kardeşime bisiklet alındı, onunla önce 4 teker, sonra tekerlerin birisini çıkartıp 3 teker, sonra da baya bi zor da olsa 2 tekerde dengede durmayı öğrendim. Şu yarış bisikletlerinden sürmüştüm, abimin vardı. Gerçi hala durur da kimse binmez. Herkes hevesini aldı.
    Şimdi Cbr 125'im var ama binmeyi düşünmüyorum.
    Size yapılmasını istemediğiniz şeyi başkalarına yapın...çok zevkli oluyor :P

ennginn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Süper Yamaha K12
    Benim iki teker hikayem 55 AH 879 plakalı bisikletle başladı. Sonrasını hatırlamıyorum.İlk her zaman hafızada kalıyor.Yaklaşık 45 sene evveldi.Ruhsatıda hala duruyor
    AYNI DİLİ KONUŞANLAR DEĞİL, AYNI DUYGUYU PAYLAŞANLAR ANLAŞABİLİR

Motosikleti
    Yamaha YZF R125 & Honda Activa
    Alıntı ennginn adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Benim iki teker hikayem 55 AH 879 plakalı bisikletle başladı. Sonrasını hatırlamıyorum.İlk her zaman hafızada kalıyor.Yaklaşık 45 sene evveldi.Ruhsatıda hala duruyor
    Aaaa doğru bak abi ben sana şeyi sorayım...Şimdi bizim burda bi dede vardı(yani ben 7-8 yaşımdayken dedeydi şimdi hakkın rahmetine kavuşmuştur herhalde) onunda eski bir bisikleti vardı plakası vardı...O iş nasıl oluyor ya bi anlamadım gitti bak ruhsatıda varmış çok merak ettim şimdi
    :bounce:[B]тєк вαѕıηαℓıgıη уσℓ¢υѕυ тєк σℓυя...[/B]:bounce:

Motosikleti
    мση∂ιαℓ 151яѕ
    vayy bee bir anda çocukluğuma döndüm
    ben ilk olarak 3 tekerlekli küçücük bi bisiklette başladım. bunu babam bana ilk aldığında diğer tüm çocuklarınki plastiktendi benimki demirdendi diğer tüm çocuklara hava atıyodum benimki demirden diye çocuklarda benim peşimden gelirdi
    sonra ilk okul 2. sınıftayken pembe bi bmx bisikletim olmuştu. babama niye pembe aldın diye o zaman çok kızmıştım bu bisikletle bi sefer bi düştüm dudağım parçalanmıştı dikiş atıltı. dikiş izleri hala dilimle iç taraftan farkedilebiliyor.
    sonra orta okula geçtiğimde siyah bi bianchi bisikletim olmuştu. bununla da çok anım var. birinde sabahın köründe arkadaşlarla evlerden kaçıp akşama kadar hiç durmadan gezmiştik 9-10 saat felan baya haylazlık yapmıştık
    sonra lise 1. sınıfa geçtiğimde bi arkadaşımın abisinin motosikletini sürerek motor bağımlılığına başlamış oldum. ben kendi motosikletimi alana kadar elime geçen her fırsatta motor sürdüm. taki geçen sene lise 3. sınıfta canıma tak edip babama motosiklet al diyene kadar. başta çok karşı çıktı ama sonra ikna edip bi 125 lik çelik scooter aldırdım 5-6 ay bindikten sonra ehliyetsizlik yüzünden satmak zorunda kaldım. şimdi bu olayın üzerinden 1 sene geçti ve ben dün ehliyetimi aldım. 3 hafta sonrada mondi 151rs alıyorum
    yaw ne kadar çok yazmışım dimi bitireyim burda artık

Motosikleti
    eskiden bu kadar çok taşıt olmadığı için , mi bisikletlere bile plaka ruhsat veriliyordu, ki ???
    [COLOR="Red"][I]meğer gurbet dediğin mapuslukmuş güneşli avlularda yaşanırmış,öylesine,dönüşümde ne bulurum bilemem bildiğim döneceğim,,verilmiş sözüm edilmiş yeminim,,elbet birgün döneceğimm,,[I][/I][/I][/COLOR]

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Benimde 6 yaşında dört tekerli bmx ile başlamıştı arkadaki fazladan 2 teker sürekli çıkıyordu. bende çare olarak 2 tekere alıştım en sonunda

Motosikleti
    rmz 200 gy
    Ya Bir Insan şıp Dıye Motor Suremez çocukluktan Başlar Bısıklet Mobılet Duşuk Cc Motor Bu Boledir Ben Duymadım Hemen Motordan Başlayan
    !! ÖLÜ VE YAKIŞIKLI OLACAGIMA CANLI VE ÇİRKİN OLAYIM !! ::tutkuy::

Motosikleti
    Alıntı o_yagmur adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ya Bir Insan şıp Dıye Motor Suremez çocukluktan Başlar Bısıklet Mobılet Duşuk Cc Motor Bu Boledir Ben Duymadım Hemen Motordan Başlayan
    dostum sen yukarda yazılan yazıları okumadın saırım zaten bunun aksini iddia eden yok ki.,

ilhan1154 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    honda pcx 125
    Alıntı o_yagmur adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ben duydum bisiklet sürmeyıp A2 ehlıyet almaya gıdenler varmıs
    Dünyanın en güzel hediyesini sana vermek isterdim ama seni sana veremem ki...

Motosikleti
    Kawasaki VN 800
    önce sarı renkli bir plastik 3 tekerlekli bir bisikletle başladım , sonra o parçalanınca mavi demirli bir 3 tekerli bisiklet geldi çok anım olmuştu onunda eskişehir de atatürk lisesinin karşısındaki sokağın sonunda bir çınar vardı çoğu eskişehir li bilir oraya ıkına ıkına cıkardım ve bır sallanırdım asagıya en sonunda bır gun taşa denk geldi tekerin biri ( motor dda o taşlar yokmu ) kafayı gozu dagıtmıstım canım annem camdan gorup asagı ınıp benı kanlar ıcınde ve cıkarıp pansuman falan yapmıstı neyse arkadasımın 2 tekerli bisikletin de talim yaptıgım goren babam ıkı tekerli bir bisiklet alıp gelmıstı duse kalka onla da ılerlettık sonra efsane bmx beyaz renklı gelmıstı onlar neler yapmamıstım kı aradan aay yıllar gectı dayımın hediyesi panter marka çift amortısorlu bısıklet gelmıstı. sabah olsa da suna bır bınsem dıyordum o zamanlar eskişehir de kımse de yok oyle bır bısıklet ne hava basıyordum herkes pesımde gezıyordu ki zaman geldi bısıklet altımda ufak kalmaya basladı bianchı leopart 18 vıtes gelmıstı artık hayallerımın hatta ruyalarımda gordugum bısıklet tam 7 sene bındım o bısıklete ,,,artık bakıyorum yasıtlarım spx , peogo yazılısı nasıl dı unuttum zırıl zırıl gezıyor lar hele bır tanesı vardı tam bızım kapının onunde cıkle cekıp cat cat yaptırırdı o hareket yuzunden kavga etmıstık gel zaman gıt zaman arkadasların spx lerı , cup ları ,scooter ları derken ,,,,,,, kanuni caracal 200 um geldı mutluluk tan oluyordum ılk gece eve gıresım gelmedı neyse arka garaja koymustum sabaha kadar uyumamıstım pencere den onu seyretmıstım ve sımdı cok mutluyum bır motorum allah babamdan bana destek oldugu ıcın razı olsun yoksa kendı paramla alamazdım
    TÜRK CHOPPER TÜRKİYE ESKİŞEHİR İL TEŞKİLATI - O ERRORDU DİSİPLİN OLDU

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler