just hmz yla konuşurken aklımıza geldi bi bisiklet muhabbeti açıldı, sonra motor du kolleksiyondu derken , dur dedim , bi konu açalım ,
ben önce 3 teker ufak bisikletle başladım, hatırlamıyorum ama fotoğraflar sağolsun , baktıkça gülümseyerek aklıma gelen yaşanılanlar işte ,,,, daha sonra mavi bi bmx vardı, çoğu kişinin kullandığı efsanevi bmx işte,
daha sonra ilkokula giderken , karne hediyesi babam 10 vitesli bisiklet almıştı, nasıl geziyorudum onunla anlatamam ,,, daha sonra şimdilerde cc büyüttüğümüz gibi vites i de büyütmek gerekiyordu tabii, ee yaşta ilerlemişti artık orta okul zamanınnda, 18 vitesli bisan atlas ım oldu,,ve daha sonra ihtiyaçtan markasını hatırlayamadığım bi 18 vitesli biisiklet daha , ve sene 2005 e kdar böle gitti 2005 te artık kendi paramızı kazanmaya başalmışık hemen dedim , bi motosiklet alalım ,sağolsunlar hiç karşı çıkmadılar, babam ın çok beğendiği o zaman kanuni seyhan 100 ü aldık, sene 2007 oldu o da yetmedi ~4-5 ay önce cbf 150 mi aldım ,şimdilik bu kadar bakalım ilerde neler olur,,
hikayesini paylaşmak isteyen olursa, buyrun ekleyelim saygılar...