İğrenç bi yaratık bu yaa.. Kıl oluyorum böyle heriflere.. Çantayı kafasına geçirip ne bakıyosun öküüüzz demek geçiyo içimden hep..
[B]Aptalların anlayacağı gibi yaz, akıllı olan ilk cümlede ne dediğini zaten anlar [/B]:cat:
[B][COLOR="DarkRed"]Ben Derdimi Hangi Dağa
Yüreğimi Hangi Suya Diyemiyorum[/COLOR][/B]
Neydi dur...
Çişim geldi miydi kasetin adı
Tiksinççç
[B]Aptalların anlayacağı gibi yaz, akıllı olan ilk cümlede ne dediğini zaten anlar [/B]:cat:
Harbi kâbus görücem sayende.. çirkin çok erkek gördüm ama hiç bu kadar peşpeşe olmamıştı...
Ben pes ettim kulağını çınlatmak üzre siteden ayrılıyorum.. Kulağın çınlarsa küfür, kızarırsa küfürdende beter..
iyi uykular aplacım ne desen haklısın şimdiden çınlamaya başladı rüyanda bunları gör
müşteri - Bir sinek ilacı alabilir miyim?
satıcı - Sineğinizin nesi var acaba?
Resimdeki arkadaş öküz lük sınırını geçmiş bence.kafes içinde felan gezdirmek gerekir.
yine o kıroo deniz de ortalığı kesiyor
minibüsün içindeki insana benzeyen ayu ya koptum yaw köşeye çekilmiş
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar. Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar. :bounce:
Nasıl bir plajdır burası böyle
:bounce:[B]тєк вαѕıηαℓıgıη уσℓ¢υѕυ тєк σℓυя...[/B]:bounce:
hahah guzel fotolar da fıat reklamındakı espırıyı yakalayamadım daha
!! ÖLÜ VE YAKIŞIKLI OLACAGIMA CANLI VE ÇİRKİN OLAYIM !! ::tutkuy::
Espriyi sen bul ona bişi demicem ama ben başka birşey yakaladım fiat reklamındaÜstteki kızlardan birisi frikik vermiş
:bounce:[B]тєк вαѕıηαℓıgıη уσℓ¢υѕυ тєк σℓυя...[/B]:bounce:
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)