Vidyo çıkmamış. Konuşmada onun açısından pek yararlı olmamış. Neyse kız bulmuşya fazla rahatsız etmez senide
Vidyo çıkmamış. Konuşmada onun açısından pek yararlı olmamış. Neyse kız bulmuşya fazla rahatsız etmez senide
Bir 4 silindirlilere, Birde 2 zamanlılara hastayım.
mukemmel.............ama bende bı genc olarak genclık nereye gıdıyor dıye kendıme soruyor ve uzuluyorum...ne kadar sacma motorla kız fln tavlamak senı sevecekse motorsuz sevsın....
MT ANTALYA
[B]Aptalların anlayacağı gibi yaz, akıllı olan ilk cümlede ne dediğini zaten anlar [/B]:cat:
[B][COLOR="DarkRed"]Ben Derdimi Hangi Dağa
Yüreğimi Hangi Suya Diyemiyorum[/COLOR][/B]
bunun tamamını okuyan var mı? çin yazısı gibi
==============================
==============================
çok ilginç bir yaklaşım yaf harbiden gençlik bitiyorrrr,,evlilikten korkanlar,abi ben korkuyom evlilikten sen benim yerime bu hatunla evlenirmisin sonra ben senden alırım yani korkum geçince
SUZUKİM, ud\'um buz gibi bira ile doğanın keyfini yaşarım.
Adlında durumu şöyle bir konu dışı geyik olarak bakıldığında komik ve ilginç bir durum ama işin ciddiyetine baktığınızda gerçekten üzücü,iç karartıcı bir tablo çıkıyor ortaya...Motosiklet sanki kız tavlama aracıymış gibi gören gençler,sigara içerek kendini kanıtlamaya çalışanlar daha neler neler...
:bounce:[B]тєк вαѕıηαℓıgıη уσℓ¢υѕυ тєк σℓυя...[/B]:bounce:
muhahahhahahha yazık yav çocuğa, keşke verseydin bi tur, ama önce kaskonu yaptırsın
offf bee çocuğun durumu vahim eline almış geziyoo açılın olm açılınnn değmesinnn
[I]315 ile uzaklaştım,aynamda görünmüyorsun...I]
Yahu herkes motorla birşeyler yapıyor ama bizim yanımızdan bile geçmiyor kimse (garip garip bakıyor hanımlar)
Neyse ben durumdan memnunum
Millet foto çektiriyor ama birgün bir hatun gelirde " benim erkek arkadaşımın motor bu" derse intikam listesini oluşturmaya başlarım.
2 kişinin şimdiye kadar arabamızı nette yayınladığını yakaladım. Yönetime şikayet ettim dikkate alınmadı ve bizde rezil etme yoluna gittik.
Atın iyisi alayda,kabın iyisi kalayda belli olur.
[B]Aptalların anlayacağı gibi yaz, akıllı olan ilk cümlede ne dediğini zaten anlar [/B]:cat:
[B][COLOR="DarkRed"]Ben Derdimi Hangi Dağa
Yüreğimi Hangi Suya Diyemiyorum[/COLOR][/B]
hah işte yeni bi geyik konusu
parmakta yüzük takılıyken gidonla sarmaş olunca rahatsız etmiyormu ?
ben araba kullanırken bile rahatsız ediyo çıkarıyorum .öyle zırt pırt çıkarıp takıncada parton sen onu kaybetcen bari evde bırak nasıl olsa sen yaramazlık yapmassın dedi artık takmıyom ....
Loneliness has followed me.my whole life, everywhere.In bars, in cars...
...sidewalks, stores, everywhere.There's no escape.I'm God's lonely man.
Aslında rahatsızlık pek vermez sanırım ama başka yönlerden kötüŞansını azaltıyo bi kere(Annadınız siz onu)hah işte yeni bi geyik konusu
parmakta yüzük takılıyken gidonla sarmaş olunca rahatsız etmiyormu ?
ben araba kullanırken bile rahatsız ediyo çıkarıyorum .öyle zırt pırt çıkarıp takıncada parton sen onu kaybetcen bari evde bırak nasıl olsa sen yaramazlık yapmassın dedi artık takmıyom ....
:bounce:[B]тєк вαѕıηαℓıgıη уσℓ¢υѕυ тєк σℓυя...[/B]:bounce:
pınar senın motor gusel ben gelsem senın motorla bı vıdyo çeksek ızın verınmı bakarsın ıkıncıyı alırız.
!! ÖLÜ VE YAKIŞIKLI OLACAGIMA CANLI VE ÇİRKİN OLAYIM !! ::tutkuy::
benim motoru verelim ama ocak ayı vergi borcunu yatırmak karşılığında..
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)