Baba Beni Kocaya Gönder...
-
Atatürkün kurduğu Cumhuriyet ne hallerde..... Torpillerle aynı particilikle iş bilmeyen adam bi mevkilere gelirse olacağı budur... Kardeşim sen orada halka hizmet için bulunuyosun. Senin görevin talebi karşılamak. sanane kızın evlenmesinden bilmemneyinden. Sen görevini yap Eşşek gibide yapacaksın yapmama gibi bi durumun yok..... Bazı kesimlerin ellerinden gelse kız çocuklarımızı kapatacaklar külliyelere yıkayacaklar beyinlerini ve sonunda LAİK TÜRKİYE CUNHURİYETİ olacak şeriat devleti.... Bu ülkede düşünen insanlara aydın insanlara ihtiyacımız var... Kızlarımızda bir çok iş alanında çalışabilir artı erkeklerden iyide oldukları çoğu durumda kesin ama yok... BU ÜLKEDE DÜŞÜNEN AYDIN KESİM İSTENMİYOR. BU ÜLKEDE UYUTULAN DİNİ SİYASETE ALET EDİPTE %98 İ MÜSLÜMAN OLAN BİR ÜLKENİN DUYGULARIYLA OYNAYIP RANT SAĞLANMAK İSTENİYOR.... Kız çocukları kocanın kölesi olsun erkekler at koştursun okusun...... Ne ala memleket......
[B][I][U][COLOR="Blue"]Türkiye Cumhuriyeti şeyhler, dervişler, müritler ve meczuplar memleketi olamaz…" [/COLOR][/U][/I][/B]
[B][U][COLOR="Red"]MUSTAFA KEMAL ATATÜRK[/COLOR][/U][/B]
Reklamlar
-
latıfe olsun diye soylemiştir canııım ama bak sonunda ılçede yer ayarlayacaklarmış
!! ÖLÜ VE YAKIŞIKLI OLACAGIMA CANLI VE ÇİRKİN OLAYIM !! ::tutkuy::
-
o_yagmur adlı üyeden alıntı
latıfe olsun diye soylemiştir canııım ama bak sonunda ılçede yer ayarlayacaklarmış
Arkadaşım zaten sorunumuz orada.. laf olsun diye köylümüze ananıda al git deriz.. laf olsun diye ben şerefsizmiyim deriz....... herşey laf olsun diye..... sen orada resmi statüde bir kişisin ve o öğrencilerle asker arkadaşın gibi değil bir vatandaş yönetici konuşman lazım..
[B][I][U][COLOR="Blue"]Türkiye Cumhuriyeti şeyhler, dervişler, müritler ve meczuplar memleketi olamaz…" [/COLOR][/U][/I][/B]
-
bakıyorumda koskoca milli eğitim müdürününnn böyle bi cevap vereceğine inanan arkadaşlar varr, sizce verirmi ,bence vermez
[I]315 ile uzaklaştım,aynamda görünmüyorsun...I]
-
efendy_iso adlı üyeden alıntı
bakıyorumda koskoca milli eğitim müdürününnn böyle bi cevap vereceğine inanan arkadaşlar varr, sizce verirmi ,bence vermez
o koskoca milli eğitim müdürleri ne cevaplar verdi şimdiye kadar emmi. zamanı geldi insanın babasından yemediği lafları milii eğitim müdürleri söledi
müşteri - Bir sinek ilacı alabilir miyim?
satıcı - Sineğinizin nesi var acaba?
-
Sato8 adlı üyeden alıntı
o koskoca milli eğitim müdürleri ne cevaplar verdi şimdiye kadar emmi. zamanı geldi insanın babasından yemediği lafları milii eğitim müdürleri söledi
katılıyorum.... Yazımdada dediğim gibi adam gibi işi makamı hakeden insanlar başka yerlerde tanıdık torpilliler bu mevkilerde olursa olacağı budur...
-
Sato8 adlı üyeden alıntı
başkentin_asi_pilotu adlı üyeden alıntı
katılıyorum.... Yazımdada dediğim gibi adam gibi işi makamı hakeden insanlar başka yerlerde tanıdık torpilliler bu mevkilerde olursa olacağı budur...
haklısınız
-
efendy_iso adlı üyeden alıntı
haklısınız
hayırdır isocum niye güldün gene
-
başkentin_asi_pilotu adlı üyeden alıntı
hayırdır isocum niye güldün gene
gülmeyimde ne yapayım pilotum ,şmayerim bide bunun içinmi tartışalımm
-
bencede yalan haber.gazetelerın yuzde doksanı yalan zaten.
-
-
Fulish adlı üyeden alıntı
Harembus uygulaması vardı
O uygulamayı bunlarada yapsınlar..
selamlıkbus varsa çeksinler bizim kampüsede baba beni okuldan al
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler