Kendini hayır hasenata versene bi ara boş beleş videolara link verirdin o linkleri tekrar yayınlasana yada pc kasanı matkapla del filan milleti ne diye o takım bu takım diye gayelana getiriyorsun nolcak şimdi ben kinroadcıyım vede es -es liyim varmı sitede 1 kinroadcı daha dengesiz ayuu
bende açsam delikanlı motorcu kinroad kullanır desem millet bi tarafıyla gülmezmi bide tigere kitlicem filan diyormuşsun 2 gün önce girdim google'ye hitin düşmüş fürek yazdım baktım sana gene kitlemek şart oldu ensendeyim kabusun olcam gene bişi yazmadan acaba oradamı sotede bekliyomu diye düşün öyle yaz
mete bana bi pok yapamaz,isterse yapsin,cekerim ipini ,siz kendinizi dusunun
nayyykk,alirim karizmani
bak demistim kizamaz diye
sende 2-3 vucud muhabbeti yaptin,sattin bizi sato ha,o romen kekosundan hayir gelmez
Bir Afrika Atasözü; Sular yükselince, balıklar karıncaları yer.Sular çekilince de karıncalar balıkları yer .Kimse bugünkü üstünlügüne ve gücüne güvenmemelidir. Çünkü kimin kimi yiyecegine “suyun akışı" karar verir. - Drift Religion
26 yıldan beri Fenerbahçe'nin her Türkiye kupası final maçı sonrasında rakip değişse de sonuç hep aynı oldu. Sevinen değişti üzülen hep aynı kaldı. 47'inci Türkiye Kupası'nı Beşiktaş'ın kazanmasının ardından taraftarlar sokaklara çıkarak kupa coşkusunu yaşadı. İnternette ise maçın bitimiyle birlikte Beşiktaş taraftarının Fenerbahçe'yi kızdıracak esprileri dolaşmaya başladı.
İşte o espriler...
Soru: Fenerbahçeli genç taraftarların en cok kullandıkları cümle nedir?
Cevap: Bana Türkiye Kupasını anlatsana dede...
(Çarşı usulü) Atasözü bu kupayı Metin Şentürk görür Fener göremez
-"kupa" yaz "1907"e gönder, Kayahan'dan "Bana yine hüsran, bana yine hasret var" melodisi cebine gelsin. .
Ayıptır ya çeyrek asır olmuş. Kupayı son aldığınızda SSCB diye bir ülke vardı, cep telefonu yoktu, televizyon tek kanaldı, netekim ressam Çankaya'daydı, küresel ısınma bilinmiyordu vs... Hatta rivayete göre dinozorların nesli daha tükenmemişti.
- Fenerbahçelilerin çoğu neden Türkiye Kupasının rengini gri olarak hatırlıyor?
Cevap:Çünkü kupayı en son kazandıklarında televizyonlar siyah beyazdı...
- Fenerbahçelilerin bir kısmı Türkiye Kupası'na inanmıyor,neden?
Cevap:Bazıları görmedikleri şeye inanmaz...
- Bu 26 yıldır alınamayan kupa olayınıda yakında KPSS kitaplarında görürüz...
-Kupa Fener'i teğet geçti
-Bu kupa Fenerbahçeliler de görebilsin diye bir hafta boyunca gündoğdu meydanı'nda sergilendi.
-Liverpool için premier lig şampiyonluğu ne demekse bu kupa da fenerbahçe için o demek.
Ben dostlarımı ne kalbimle nede aklımla severim
Olurya kalp durur..Akıl unutur...Ben dostlarımı ruhumla severim O ne durur ne de unutur....(MEVLANA)
Her yerde en büyük FB.Honda'ya gelince ne gıcık oluyorum nede seviyorum.Benim hoşuma giden en güzel markalar:Harley Dawidson,Kawasaki,Triumph,Regal Raptor
ben bu topacı ne zaman açtım hatırlamıyorum valla...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
Honda'da arasıra yolda bırakıyor, Fenerbahçe'de...
ÇELİK KANATLARIN ÖZGÜR ÇOCUKLARI
İyiki yine 2-1 bitmedi :D alışmıştık
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
Doğuştan Fenerbahçe'liyim ama hiç Honda'cı olmadım ne olacak şimdi?
abi sen gözünü Kymcoda açtın başka birşey görmez aldatmazsın markanı...Kymco tutukunları vefalı olurlar...
---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:52 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:49 PM ----------
kanka sizin aslan yuvası inşası atıl vaziyette duruyor şimdi yanından geçtim...yakışıyormu koca camiaya...
re re re ra ra ra gassaray gassarayy cimbom bommmm...bi zamanlar bu tezahürat vardı şimdi unutuldu... emin bi maça gidelimmi kanka...son 3 hafta galiba...
motorum honda ama galatasaraylıyım....
hani şu bol kupası olan takım
Beni sevmeyeni ben hiç sevmem. hayat felsefem budur..
Honda yapacağını yapıyor fenerbahçe ise yarı yolda şaşıyooor..
Bir damla özür nice yangınları söndürür.Gurur yapmayın yoksa o yangın tüm sevdiklerinizide götürür.
Ne münasebet, Mete kardeş.
Yazının Honda kısmına katılıyorum ama Fenerbahça kısmına katılmıyorum.
Senin damarlarında sarı-kırmızı kan dolaşıyor yaw.
Gönül ne gezi ister, ne dernek şahane;
Gönül iki kalıcı dost ister, motosiklet bahane.
hondacıdan fenerbahçeli olmaz kardeşim
olsa olsa
BEŞİKTAŞ
lı olur
sıkıysa yakala HAYALBUYSA
bi kaç saat önce fb stadının yanından geçtim , püüü diye tükürdüm duvarınaa
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)