gokhan su yakin muharrebe fotonu hatirlatirim
Bir Afrika Atasözü; Sular yükselince, balıklar karıncaları yer.Sular çekilince de karıncalar balıkları yer .Kimse bugünkü üstünlügüne ve gücüne güvenmemelidir. Çünkü kimin kimi yiyecegine “suyun akışı" karar verir. - Drift Religion
spor siyasetten daha tehlikelidir. şimdi durduk yerde kıl kaptım sana amca. olmuyo böle haluk ulusoy çağımızın en delikanlı adamlarındandır fenerin buralara gelmesinde büyük rolu var basının haber diye yayımladığı yalan dolanlar insanın sabrını taşırmıycak gibi dil yani 1 e 1000 katıyolar. ben anlıyom senin derdini amca canın geyik istiyo senin bora abim geldi yakında başlar kitlemeler. ama şimdi sende bunu yaparsan olmaz ne demiş atalarımız imam ostursa cemaat zıçar
dipnot : amca kalbini kırmak gibi bi niyetim yok sadece kaldıramıyom bu şakaları inan yazdıklarının sonunu okuyamadım sonuna kadar okusaydım sinirden hastanelik olurdum
müşteri - Bir sinek ilacı alabilir miyim?
satıcı - Sineğinizin nesi var acaba?
görmemişin motoru honda takımı fener
[FONT="Arial Black"][COLOR="Red"]BU ALANA REKLAM ALINIR[/COLOR][/FONT] ::tutkuy::
Yamahadan başka sanki Dünya üzerinde başka bir motor yoktur...
Fenerbahçeden başka büyük takımda yoktur...
Herkes bir gün Fenerbahçeli olacak...
Herkes bir gün yine Yamahacı olacak...
Fenerbahçelinin Fenerbahçeliden başka dostu yoktur...
Yamahacınında tek dostu yine bir Yamahacıdır...
Haluk Ulusoy Fenerbahçe düşmanıdır...
Yamahası olmayan herkes tipik bir Yamaha düşmanıdır...
en büyük Türk takımı Fenerbahçedir...
en büyük motosiklet markasıda Yamahadır...
Türk takımları Fenerbahçe ve diğer takımlar olmak üzere ikiye ayrılır..
Motosikletler Yamaha ve diğerleri olmak üzere ikiye ayrılır..
Fenerbahçeli ve Yamaha sahibi olmaktan gurur duyuyorum...
AYNI DİLİ KONUŞANLAR DEĞİL, AYNI DUYGUYU PAYLAŞANLAR ANLAŞABİLİR
Honda'ya evet, fener'e hayır...
ÇELİK KANATLARIN ÖZGÜR ÇOCUKLARI
Hem Fenerbahçeliyim,
Hem Hondacı
Ne olacak şimdi...
Seni çok seviyorum Babacığım.Sen her zaman benim kalbimde yaşayacaksın...
bu durumda Galatasaray'ıda Yamaha'ya benzetebiliriz . cunku hondacılar Yamaha nın daha iyi oldugunu fırsatları olsa yamaha tercihleri bi yamaha sahibi olmak istediklerini bildikleri herzaman bi yamaha hayali ile yasadıkları halde yalan sölemelerine dayanarak benzetebiliriz
topiği açıyoz açıyoz sora başedemiyom valla...alıp başını gidiyor...siz takılın...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
şampiyon fenerbahçe
honda ysa belki ileri de
mete_han abi para falan mı alıyon sen şimdi çaktırmadan reklam yapıyon
seni gidi seni
facebook.com/kaskafa
çok kısa ve öz bir tanımlamada bulunan arkadaşı ayakta alkışlıyorum ve teşekkür ediyorum
Yaw arkadaş ( metehan ayısı ) hiç düşünmedinmi durup dururken sitede acayip bir grup kurmanın ikilik çıkarmanın ne büyük bir fesatlık olduğunu
Senin nene gerek fener nenene gerek honda
sanane ve banane ve kimene
motosiklet tutkusu ile gelen birçok insanı bir çatı altında toplayan sitede sen nasıl böyle bir ayrımcılığı yaparsın.
Pandaları bende seviyorum ama kafeslerinin içindeyken motor üstündeyken değil Hem motora binen hem pc kullananlarıysa hiç çekilmiyor gavur yapmış beecaponlarda alemmillet yane
Ben biliyorum biton laf yetiştireceksin bana ama cok ayıp ediyorsun valla cık cık cık
koskoca adam yakışıyormu hiç sana
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
ağalar valla kanuniden shadow a geçebilirim ama; belki honda cı olabilirim ama alayına ESES derim biz istanbul takımı tutmayız
TÜRK CHOPPER TÜRKİYE ESKİŞEHİR İL TEŞKİLATI - O ERRORDU DİSİPLİN OLDU
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)