Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

adınızın baş harfi aşkınızı ele veriyor... :)

REKLAM ALANI

Motosikleti
    YBR_125_'05_KIRMIZI BROADWAY '92_BEYAZ
    bi siteden aldım....

Aşk hayatında nasıl birisi olduğunuzu merak ediyorsanız bu araştırmaya iyi bakın...

Amerikalı araştırmacılardan ilginç bir tez daha. Araştırmaya göre insanlar isimlerinin baş harflerine bakarak ilişkileri hakkında bilgi alabiliyorlar. İşte isminizin baş harfine göre aşk yaşantınız

A İlla da ilişkilerinizde romantizm diye tutturduğunuz söylenemez! Daha çok aksiyonla ilgilisiniz. Hareket lazım size hareket. Üstelik uğraştığınız her şeyde. Flört edecek kadar sabırlı değilsiniz. Ama dobralığınıza söyleyecek hiçbir şey yok. Eşiniz çok cekici olmalı.

B Duygusallık ve romantizm sizin özelliğiniz. Mum ışığında yemek ay ışığında yürümek sizin için ideal. Sevgiliniz size hediye almak zorunda çünkü bu tür numaralardan hoslaniyorsunuz. Iradeniz çok kuvvetli. Sevginizi ifade etme kabiliyetiniz de muazzam.

C Son derece sosyalsiniz. Sevgilinizi her an yanınızda istiyorsunuz. Biraz bencilsiniz Sizin için anlaşabilmek çok önemli. Uzun süreli ilişkilerden yanasınız. Sadakat sizin için her şeyin üstünde.

D Kafaya takmaya görün! Eğer birini çok beğenirseniz onu mutlaka elde edersiniz. İmkansız olsa bile kolay kolay vazgeçmezsiniz. Yardımseversiniz. Popülerliğinizin kaynağı da bu. Sadık ama kıskançsınız.

E Aşkı seviyor, beğenilmekten de hoşlanıyorsunuz. İş, stres, para gibi dış etkenler sizi kolayca etkileyebiliyor. Ama her şeye rağmen asla sevgisiz ve aşksız yapamıyorsunuz. Sürekli ilgiye ihtiyaç duyuyorsunuz.Sadakat sizin için de önemli.

F İdeal sevgili ideal romantik. Sevgilinizi ilahlaştırıyorsunuz. Üstelik bundan zevk alıyorsunuz. Dışarıdan gösteriş düşkünü olarak görülebilirsiniz ama içinizde sıcak ve romantik bir insan var.

G Sizin için söylenecek iki sözcük: Müşkülpesent ve ayrıntıcı. Biraz özentisiniz. Statüsü sizden yüksek insanlarla ilişki kurmaya bayılıyorsunuz.

H Sürekli bir arayış içindesiniz. Üstelik ne aradığınız da biliyorsunuz: Sizi her yönden zenginleştirecek bir aşk. Sevdiğiniz insan için her şeyi yapabilirsiniz. Ama buna yatırım gözüyle yapmanız iyi değil. İtiraf edin bazen yapıyorsunuz!

I Sevilmek için yaratılmış birisiniz. Ama her şeyi karşı taraftan bekliyorsunuz. Bu kadar çabuk kırılmanızın nedeni bu. Sizin için aslolan güven duygusu.

J Sizin için karşı cinsle ilişki bir nevi meydan okuma. Romantik olduğunuz söylenebilir ama sizi asıl ilgilendiren şey ideal aşk. İşiniz kolay değil.

K Ciddi görüntünüz insanlarda çekingenlik yaratıyor. Aldatmaktan ve aldatılmaktan nefret edersiniz.

L Aşk sizin için tutkuyla eşdeğer. Sevilmekten çok sevmeye önem veriyorsunuz. Birine bağlanmak sizin için çok değerli. Aşk konusunda her alanda başarı garanti.

M Çok fazla duygusalsınız. Bir ilişkiye girdiğinizde tüm benliğiniz eriyip gidiyor. Birlikte olduğunuz insanı çocuk gibi koruyup kolluyorsunuz. Ama onun bundan sıkılabileceğini hiç düşünmüyorsunuz.

N Sizi yakından tanıyanların asla inanmadığı iki sıfatınız var: Masum ve çekingen. Bu sadece dış görünüşünüz. Tekdüzeliğe tahammülünüz yok. Maalesef mükemmeliyetçisiniz bu yüzden de standartlarınıza uygun birini bulmanız zor.

O Biraz çekingensiniz. Para ve güç sizin için çıkış yolu. Biraz daha duygusal olmanız gerekiyor.

P Sizin için hayatın anlamı sosyal statü. Biriyle birlikte olabilmeniz zor. Çünkü eli yüzü düzgün olmayan biri sizin statünüzü düşürür.Üstelik çok da zeki olmalı!

R Birlikte olmak icçin en iyisi kendinizi kopyalamanız olurdu. Çünkü sizin tıpkı kendiniz gibi birine ihtiyacınız var: Entelektüel ve zeki.Akıl sizin için fiziksel güzellikten daha önemli.

S En büyük zevkiniz konuşmak. Eşiniz dinlemekten hoşlanmıyorsa yandınız. Çünkü konuşmak sizin için bir ihtiyaç. Hayatınızdaki her şey derli toplu olmalı. Uyumsuzluk ve karmaşadan nefret ediyorsunuz. Siz her şeyi kontrol etmek istiyorsunuz. Çok flört ediyorsunuz. Ama bir kere kalbinizi kaptırmaya görün dunyanın en sadık insanı oluverirsiniz. Uygun sevgili bulamazsanız iyi bir kitapla da idare edebilirsiniz.

T Aşık olduğunuzda romantiksiniz ve bu yüzden de kırılgansınız. Ufak bir aksilik ayaklarınızın yere basmasını sağlar. Anında gerçekçi olursunuz.

U Tam bir paradoks. Aşık olduğunda gerçekçi aşık olmadığı zamanlarda aşka aşık bir tipsiniz. Her zaman değer verecek birini ararsınız. Sevmek için yaratılmışsınız.

V Her zaman özgürlük ve heyecan peşindesiniz üstelik gizemli insanlar ilginizi çekmek ne kelime sizi büyüler. Bu yüzden bütün ilişkileriniz tehlikelidir.

Y Bağımsızlık sloganınız. Her zaman kendinizi ispatlamak zorundasınız. Özellikle sevgilinize karşı. Ama son derece açık ve çekici bir insansınız.

Z Aşkın acı çekmek olduğunu artık biliyorsunuz. Samimi, hassas, duygusal ve hayalperestsiniz. Başı dertte olan insanlar için sizden daha iyi biri bulunamaz. Üstelik her zaman da sevgilinizin kurtarıcısısınız.

kazasız sürüşler. mutlu birliktelikler...

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    CBR 600 F
    benımkı tutmus +25 karakter
    carpe diem

ilhan1154 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    honda pcx 125
    ben ne yapcam aşksızmı dolaşcam 'ı' var 'i' yoq
    Dünyanın en güzel hediyesini sana vermek isterdim ama seni sana veremem ki...

Motosikleti
    CBR 600 F
    yok canım onların terbıyesızlıgı sen ustune alınma
    carpe diem

GKN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    R1
    benimki uymadı
    sapıkça şeyler yazmalıydı kanımca
    GKN MOTORS

muratgergerli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Günlük aşk falı gibi olmuş..
    Ama genelleme ile yazılması aşk meşki örüyo..

Alıntı muratgergerli adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ama genelleme ile yazılması aşk meşki örüyo..
    Ama genelleme ile yazılması aşk meşki öldürüyor.

Dipnot:Tipografik hatalardan müessemiz sorumlu değildir..
    İmza mı; yok anam taklit ediliyor... Parmak basıyorum artık..
    ŞEYTAN TÜYÜNÜ BENDE UNUTMUŞ.

Sato8 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Cf Moto 250 SR
    ben bile kendimi bu kadar iyi anlatamazdım
    müşteri - Bir sinek ilacı alabilir miyim?
    satıcı - Sineğinizin nesi var acaba?

Motosikleti
    Yamaha YZF R125 & Honda Activa
    H Sürekli bir arayış içindesiniz. Üstelik ne aradığınız da biliyorsunuz: Sizi her yönden zenginleştirecek bir aşk. Sevdiğiniz insan için her şeyi yapabilirsiniz. Ama buna yatırım gözüyle yapmanız iyi değil. İtiraf edin bazen yapıyorsunuz!

+25
    Sinan abi nereden buldun ya adamlar harbi tutturmuş ya...Kızlara para harcamayı acil kesmeliyim
    :bounce:[B]тєк вαѕıηαℓıgıη уσℓ¢υѕυ тєк σℓυя...[/B]:bounce:

Motosikleti
    YBR_125_'05_KIRMIZI BROADWAY '92_BEYAZ
    arkadaş göndermiş. süper ama adamların işi yok neyi araştırmışlar ya.

Motosikleti
    Yamaha YZF R125 & Honda Activa
    Valla abi ya...Ama iyi tutturmuş adamlar ya...Hayret ettim valla
    :bounce:[B]тєк вαѕıηαℓıgıη уσℓ¢υѕυ тєк σℓυя...[/B]:bounce:

Motosikleti
    cbf 150:::::08
    ersin in e si tutmuş sinan aga banada .tutmuş
    [COLOR="Red"][I]meğer gurbet dediğin mapuslukmuş güneşli avlularda yaşanırmış,öylesine,dönüşümde ne bulurum bilemem bildiğim döneceğim,,verilmiş sözüm edilmiş yeminim,,elbet birgün döneceğimm,,[I][/I][/I][/COLOR]

cezerye - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Hyosung gt250 (vardi)
    ya cok sacma bunlar.. cok cenem dusuk su an da, bu da konusulmaz ki
    Wanna see my Bannnnnnnkai?!?!!!

PIERzig - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Xj6
    Alıntı digi_boy26 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    F İdeal sevgili ideal romantik. Sevgilinizi ilahlaştırıyorsunuz. Üstelik bundan zevk alıyorsunuz. Dışarıdan gösteriş düşkünü olarak görülebilirsiniz ama içinizde sıcak ve romantik bir insan var.

msoysarac - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YBR 125
    vallahi benimki de dogru.. nerden buluyorlar hayret... ama tebrikler yani.. cok iyi bi izlenim...
    [B][COLOR="DarkRed"]Tecrübeler en iyi öğretmenlerdir. Yalnız masrafları biraz çoktur.[/COLOR][/B] :) :)

Gökhan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    F 650 GS
    Yazılanlar saçmalıktan başka birşey degil.
    Arkadaşlar bırakın böyle boş şeylerle ugraşmayı. Okudugunuz zamana ve gözlerinize yazık.

Motosikleti
    Suzuki SV650s
    Benim iki adım iki adette adımın başharfi var şimdi noolcak??
    Hem P hemde M mi beni anlatıyo yoksa ilk adımın başharfi mi ya da ikinci adımın başharfi mi???
    [B]Aptalların anlayacağı gibi yaz, akıllı olan ilk cümlede ne dediğini zaten anlar [/B]:cat:
    [B][COLOR="DarkRed"]Ben Derdimi Hangi Dağa
    Yüreğimi Hangi Suya Diyemiyorum[/COLOR][/B]

Seni unutmayacağız
    Nur içinde yat

Motosikleti
    SUZUKİ GSR 600
    Alıntı Pınarr adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hem P hemde M mi beni anlatıyo yoksa ilk adımın başharfi mi ya da ikinci adımın başharfi mi???
    aynen benimde hem t hem h şimdi ne yapmamız gerekiyor konuyu açan arkadaşım şimdi ne yapacağız bizi aydınlat

bu işler hikaye yaw
    KaLbİnDe ŞeYtAnLaRıN mElEkLeRdEn FaZlA oLmAsInA iZiN vErMe!!!

by tpr.

Motosikleti
    Suzuki SV650s
    Alıntı tuğper adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    aynen benimde hem t hem h şimdi ne yapmamız gerekiyor konuyu açan arkadaşım şimdi ne yapacağız bizi aydınlat

bu işler hikaye yaw
    İki isim sahibi olmamızla birlikte bu işlerin hikaye olduğu sabittir zaten
    [B]Aptalların anlayacağı gibi yaz, akıllı olan ilk cümlede ne dediğini zaten anlar [/B]:cat:
    [B][COLOR="DarkRed"]Ben Derdimi Hangi Dağa
    Yüreğimi Hangi Suya Diyemiyorum[/COLOR][/B]

ShowDown - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yok
    batıl inançlar bunlar
    bi düşünün birine aşık olduğunuzda ismine mi tutuluyosunuz...
    ismini aylar yıllar sonra bile anca öğreninyosunuz
    bi kafayı kullanın bakalım doğru sonuç çıkıyor mu?
    aşk öyle basit birşey değil
    facebook.com/kaskafa

Motosikleti
    as t1
    Alıntı Pınarr adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    sende çift kişilik olabilirmi
    bende duygusuz çıktım iyimi
    Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar. Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar. :bounce:

1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler