Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

Yaşadığım İçin Allahıma Bin Şükürler Olsun ...

REKLAM ALANI
    MeTaL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Artık Yok ama Olacak ...
    Arkadaşlar bu sabah maaşımı aldım. Taksitlerimi ve faturalarımı ödemek için 1 saat izin aldım ve başladım dağıtımaya, en son olarak Adsl faturam kalmıştı ama evde unutmuştum. Eve gittim ve faturamı aldım tam motora binecektim ki içimden bir ses "yukarı çık ve kapıyı kontrol et" dedi. Ben eminim kapıyı kilitlediğimden ve çıkmayada üşendim. Tam kontağı açacaktım ki yine aynı ses "kapıyı kontrol et" dedi. Bende çıktım kapıyı kontrol ettim kapıyı güzelce kilitlemişim. Neyse bastım Türk Telekom bayine gittim ve faturamı ödedim. Tam kapıya çıktım çüzdanıma para üstünü koyuyordum ki bir ses geldi yerimden zıpladım. Tam benim çıkacağım yok üstünde bir kaza olmuş ve bir Wolksvogen ile bir Ford çarpışıyor Ford Focus yandan vurmuş arabaya ve köşedede bir karpuzcu karpuz satıyor tam kamyonun köşesinde baba oğul oturmuşlar. Ve Wolksvogen de tam kamyonun köşeye vurdu öyle bir diddetle vurduku kamyon 1-2 adım ileri fırladı. Tabii baba ve oğulun oturduğu köşeye vurdu ve fırladılar ayağa adam şok geçiriyordu ve sonra elindeki kitapları etraftakilere göstererek "Allah korudu bakın kuran-ı kerim okuyordum ve hiçbirşey yok ne oğlumda ne de bende" dedi. Bende şaşırdım oradan nasıl hiç kıllarına zarar gelmeden kurtuldular. Yolda giderkende düşündüm eğer içimdeki sesi dinlemesem ve kapıya bakmak için harcadığım 45 sn. yi harcamasaydım o Wolksvogen ve kamyonun arasında kalacak olan kişi bendim. Tüylerim halen diken diken oluyor ve rengim benzim attı yer gök dua ile diye boşuna dememişler. Dün kadir gecesiydi ve bende epey bir dua etmiştim . Lütfen dikkat ...
    Eşini Seviyorsan, Onun (2 teker) Hayallerini de Seveceksin.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    motoman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda XL650V Transalp
    Bazen insan içinden gelen sesleri dinlemeli
    Allah korumuş kardeş
    GÖZLERDE YAŞ YOKSA RUH GÖKKUŞAĞINA SAHİP OLAMAZ

Motosikleti
    Artık Yok ama Olacak ...
    Normalde kapıyı bile kilitlemeyen ben, kapıyı kilitledim ve birde kontrol etmek için yukarı çıktım . Offf offf ...

hakikaten ilginç bir olay, çok geçmiş olsun. bunun benzeri bir olayda benim başımdan geçmişti, kefken kandıra arasında tam tepeye doğru çıkarken (tek gidişli ve tek gelişli yol) bir muhabbet açıldı ve normale göre hızımızı azalttık. tam tepeye geldiğimizde karşıdan başka bir aracı sollamış ve bizim şeride geçmiş başka bir araçla burun buruna geldik. belki muhebbet etmeyip hızlı gidiyor olsaydık kafa kafaya girecektik... hayat insana değişik oyunlar oynuyor, garip

barisci26 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Ayını şeyda oluyor sokaktan bir geçtik 10 saniye sonra iki araba birbirine girdi. O günde aşüre dağıtıyorlardı. Aşüre almaya gitmesek belki bizde gitcektik. Senin olayda benim olayda mübarak günde yada ertesinde olmuş ilginç bir tesadüf.
    http://www.facebook.com/bariskaykusuzphotography
    http://www.bariskaykusuz.wordpress.com/
    http://twitter.com/bariskaykusuz

alestevardiya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Pink Panther :)
    Semih Cok gecmis olsun.. Bu yazinin boyle sonlanmasi ne guzel!! (Dun kadir gecesi degil Mirac kandiliydi )
    Allah tum motorcu arkadaslarimizi kazdan beladan korusun...
    Kim bu cennet vatanın uğruna olmaz ki feda?
    Şuheda fışkıracak toprağı sıksan, şuheda!
    Canı, cananı, bütün varımı alsın da hüda,
    Etmesin tek vatanımdan beni dünyada cüda.
    ::pembe:: ::pembe:: ::pembe::

dünyada günün dolmamış adamım

Motosikleti
    1000RR06
    kardeşim büyük geçmiş olsun motorcu isen inanacaksın inanacaksınki yaşayacaksın allah ın sevgili kulusun
    Acımadıki, acımadıki

muvattali - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbf 600sa
    Geçmiş olsun arkadaşım, sana ve o anda orada bulunanlara. Umarım araçtakilere de birşey olmamıştır.

powerbyaydin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    suzuki gsr600 2009
    Semihim geçmiş olsun
    ERASER WİLL COME BACK

desperadost - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    TİGER 250 S
    GEÇMİŞ OLSUN ALLAH HERKEZİN YARDIMCISI OLSUN BU TRAFİK BU KABİLİYETSİZ SÜRÜCÜLER LE NE YAPARIZ BİLMEM DEVAMLI YAVAŞ VE DİKKAT VE DUA BİZİ KORUYACAK HERKEZİ ÖZLEDİM BU ARADA SELAM SEVGİLER SAGLIKLAR
    çocuklar hepimizin onları kucaklayalım.......

Moderatör (forrap) Tuncer Sezen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Hadi hadiiii maaşı almışken azrailede rüşvet verdin o güzergahta olanları önceden bilmek için...
    Bu arada bende içimden gelen sesleri dinlerim mesela karnım guruldadığı zaman...

Şaka bi yana bişeyinin olmadığına sevindim.Bahsetmemişsin umarım arabanın içindekilerede bişey olmamıştır.

Metal dostum geçmiş olsun

kartalkaya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HONDA TİTAN 125
    Çok geçmiş 0lsun arkadaşım ALLAH hepimizi kazadan beladan korusun.
    ALLAH'A EMANET OLUN.
    [email]kartalkaya_2@hotmaıl.com[/email]

Süper Moderatör (BBRR) Barış Şuşut - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    ya adama bi şey olmamışki niye geçmiş olsun asıl karpuzcu wolswagen ve forda geçmiş olsun
    semih dinle içinden gelen sesleri
    [B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]

Motosikleti
    Artık Yok ama Olacak ...
    Arkadaşlar teşekkürler kazada neyseki arabalar dışında kimseye birşey olmadı .alestevardiya, ayrıca sanada teşekkür eder ve eklemek isterim Miraç Kandilide kadir gecelerimizden birisine verilen isimdir ...

Motosikleti
    Yamaha FZ6 FAZER
    MeTaL yanılıyosun. Kadir gecesi kandil gecelerinden biridir. Ramazan ayı içersinde olup tam zamanı belli değildir. Genellikle ramazanın 27. gecesi olarak kabul edilir. Miraç kandili de kandil gecelerinden biridir. Anladığın gibi genelde insanlar bu mubarek gecelere "KANDİL GECESİ" diyor. Kadir gecesi değil. Yani alestevardiya bu konuda haklı.

Ayrıca hikayen ilginçti. Kader bu olsa gerek. Senin o kazada rolun yokmuş demekki. Buna benzer çok güzel bir fıkra vardı belki bir ara yazarım. Geçmiş olsun.
    Life is for my own to live my own way - Metallica
    (Yaşam benim için, istediğim gibi yaşamam için)

hondaxl - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbf600
    Tesadüf diye birşey varmıdır?Yoksa kaderimizin bir parçasımıdır..İrademiz nefsimize söz geçiremez ama kaderimizi de inkar edemez..İçimizden gelen ses aslında hep konuşur karpuz seçerken bile..

berat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    geçmiş olsun

fener1907 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Keeway KW250-H SUPERSHADOW
    MeTaL geçmiş olsun.
    Mirac veya Kadir gecesi olması farketmez.Sonuçta kalbinden hissederek okuduğun duaların hayrını görmüşün.Çok büyük geçmiş olsun.

1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler