Arkadaşlar bu sabah maaşımı aldım. Taksitlerimi ve faturalarımı ödemek için 1 saat izin aldım ve başladım dağıtımaya, en son olarak Adsl faturam kalmıştı ama evde unutmuştum. Eve gittim ve faturamı aldım tam motora binecektim ki içimden bir ses "yukarı çık ve kapıyı kontrol et" dedi. Ben eminim kapıyı kilitlediğimden ve çıkmayada üşendim. Tam kontağı açacaktım ki yine aynı ses "kapıyı kontrol et" dedi. Bende çıktım kapıyı kontrol ettim kapıyı güzelce kilitlemişim. Neyse bastım Türk Telekom bayine gittim ve faturamı ödedim. Tam kapıya çıktım çüzdanıma para üstünü koyuyordum ki bir ses geldi yerimden zıpladım. Tam benim çıkacağım yok üstünde bir kaza olmuş ve bir Wolksvogen ile bir Ford çarpışıyor Ford Focus yandan vurmuş arabaya ve köşedede bir karpuzcu karpuz satıyor tam kamyonun köşesinde baba oğul oturmuşlar. Ve Wolksvogen de tam kamyonun köşeye vurdu öyle bir diddetle vurduku kamyon 1-2 adım ileri fırladı. Tabii baba ve oğulun oturduğu köşeye vurdu ve fırladılar ayağa adam şok geçiriyordu ve sonra elindeki kitapları etraftakilere göstererek "Allah korudu bakın kuran-ı kerim okuyordum ve hiçbirşey yok ne oğlumda ne de bende" dedi. Bende şaşırdım oradan nasıl hiç kıllarına zarar gelmeden kurtuldular. Yolda giderkende düşündüm eğer içimdeki sesi dinlemesem ve kapıya bakmak için harcadığım 45 sn. yi harcamasaydım o Wolksvogen ve kamyonun arasında kalacak olan kişi bendim. Tüylerim halen diken diken oluyor ve rengim benzim attı yer gök dua ile diye boşuna dememişler. Dün kadir gecesiydi ve bende epey bir dua etmiştim . Lütfen dikkat ...