Bu prototip olan bir model hızını saklandıgı bılınıyormuşşş:
ayrıca hayabusa ya karşı yapılmışmış
Bu nedir neyin ne sidir ?? tabıkı ucakkk
Bilen Varmı?
Bu prototip olan bir model hızını saklandıgı bılınıyormuşşş:
ayrıca hayabusa ya karşı yapılmışmış
Bu nedir neyin ne sidir ?? tabıkı ucakkk
Bilen Varmı?
baboli bu ne ya
abi gerçekten acayip bir sey.
mükemmel. ne havalı yahu.
inşallah hayabusayı geçerde görürler günlerini.
peki bunun markası ne. zzr yazıyo kawasakimi?
Bilgi;kucuk adami kibirlendirir,vasat adami sasirtir ,buyuk adami ise mutevazi yapar..
anaa markasını yamayı unutmuşum rezil oldukk
Evet abi Kawasaki ZZR-X1000 aslındabunun ustu kapalı seklınde yapılcakmış teknolıji elverişsizmiş...ilerki zamanlarda
ne le bu böle roket gibi maşşallah
:bestmt:
Valla öne oturanı anladık da arkaya oturan kişinin bacaklarını 180 derece açması falan gerekio Zaten şişman bişey arkası.
bence cok sekilsinz olmus be racing degil galiba arkaya canta falan takmıslar
arkaya oturan nereye oturcak ki
:bestmt:
orda resımlerın ustune yazmışlar cantakarı cıkarınca sport takınca sport-touring oluyor diee
yaw durun bir arkaya oturanı bosverın
one bır hele otursun ondan sonra onuda yaparlar.
abi ne dedi .. zaten ustu kapanacak biraz değişecek felan dedi.
tuutp böyle de yola çıkamz her halde
Bilgi;kucuk adami kibirlendirir,vasat adami sasirtir ,buyuk adami ise mutevazi yapar..
zaten motor tek kişilik
ben giderim adım kalır dostlar beni hatırlasın
ben bunu dün okudum ama ben diriltirsem xxxxx'e ayıp olur dedim. resme dikkatli bakarsanız, özellikle sağ üstteki touring modeline, orada küçük bir kutucuk var, dikkat ederseniz arkalık var. yine aynı resme bakarsanız oturma kısmı sport modelinden bariz daha geniş. anladığım kadarıyla şu en arkadaki bombe kısım geriye doğru açılarak oturma alanını uzatıyor ve sissybar oluyor. böylece touring modda 2 kişi gidebiliyor. cabrio motor yani
May the Force be with McLaren Mercedes
watercolours
inceliğin için teşekkür ederim
sen yazdıktan sonra tekrar baktım evet haklısın bombe kısım açılıp sisybar oluyor açılan yeride oturma yeri adamlar yapmış be
ben giderim adım kalır dostlar beni hatırlasın
Bu ne boyle evet Erhan racing değil sanırım. High Speed Tourin demiş. İlginç bir motor 2006 büyük makinelerde çizgi ve hatlar kaba ve korkutucu dikkat ettiniz mi?
Şaftlı makine ve çatal tek yön yani çatal değil kaşık sapı ) Gilera CX gibi.
Sadobey
Valla hızını bilmem ama sport racing modeli dunyanin en rahatsiz sürüş pozisyonuna sahip motosiklet olur herhalde Motor dizayn edenler genelde hayallerini kağıda dökerken pek sınır koymuyorlar kendilerine ama iş mühendislere gelince daha gerçekçi ürünler çıkıyor ortaya. Bu arada aktarım zincir yerine şaftlı mı ne sanki?
Because you are mine. I walk the line..
kawa yapıyor arkadaşlar.
güzel olmuş
Cocukluk yıllarımda GALAKTİCA adlı bilim kurgu diziisinde motorlar ucuyordu.Daha sonraları kara şimşek ve şahin (motorlu bir ajanın hikayesi) gibi dizilerdekiler artık gercekleşmeye cok yaklaştı.zaten videoların cogun da motorlar tek teker demek ki ucmalarına az kaldı
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)