Arkadaşlar 14 yaşında sevimli genç bir arkadaşım telefonu için bir melodi arıyor.Özellikle Pentagram'ın şarkılarından biri olsun istiyor.Bu konuda yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. Karşılığında bir yanak alıcam ondan.Anlaşmamız böyle!
Arkadaşlar 14 yaşında sevimli genç bir arkadaşım telefonu için bir melodi arıyor.Özellikle Pentagram'ın şarkılarından biri olsun istiyor.Bu konuda yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. Karşılığında bir yanak alıcam ondan.Anlaşmamız böyle!
Fulya, benim siteye pentagram dan bi şarkı koydum.. Arkadaşın ordan canı sıkıldıkça dinlesin.. Sana da düğün hediyem olsun...
Evet ekledim.. Pentagram Sonsuz..
ya bu telefon melodisi işinden hiç anlamam ama...
yazdıkların komik bir anımı hatırlattı bana...
orta son, lise bir falan... o ara güven erkin erkal'ın programının sürekli takipçisiyim, rock'la yakın ilişkiler...
bir gün pentagram dinliyorum, küçük kuzenim mertcan geldi odama.. o zaman 2-3 yaşında, daha paytak paytak yürüyor...
pentagram çalarken başladı kafa sallamaya... ben de öyle kafa sallayan bir tip değilimdir... her halde bu müzik insanlara kendiliğinden böyle şeyler yaptırıyor dedim... neyse parça bitti, kuzen döndü bana, o küçük çocukların biraz 'y'li tınlayan 't'leriyle "bitti(y)!" deyip ellerini açtı kederli kederli baktı; sonra sıradaki parça başlayınca, o da başladı kaldığı terden kafa sallamaya...
neyse... kafanı şişirdim...
sana iyi şanslar bu işte!
Lütfen Mertcan'ı ısır benim için! Benim kuzen de bebekken feci Athena hastasıydı.Yürüteciyle evde gezinirken televizyonda ya da radyoda Athena çıktığı zaman her neredeyse yürüteçle beraber yengeç gibi gelirdi salona! Şarkı bitince de aynı senin tarif ettiğin "bitti(y)" hareketini yapardı! Okulyolu sana da çok teşekkürler! Nikah tarihi kesinleşsin bildiricem buradan!
FULYA,
Fulya şansını zorlama bence.. Yaptık işte çam sakızı bi jest.. AbarmayalımOkulyolu sana da çok teşekkürler! Nikah tarihi kesinleşsin bildiricem buradan!
(silerim şarkıyı hee)
Yok yok düşünüyorum ben bişeyler! Bu arada kastetiğim cep telefonu için bir melodi.Bulamazsam kaçacak gül gibi yanak!
Bu Mesaj Moderator tarafindan düzenlenmiştir.
altalta aynı içerikli veya ayrı içerikli mesaj atmak flood oldugu için yasaktır. Aklınıza sonradan bir şey gelirse postunuzun altında cevap yoksa önceki mesajınızda DEĞİŞTİR butonuna tıklayarak o mesajına ekleme yapınız... Flood içerikli mesajlar silinir. Tekrarı halinde kullanıcıda art niyet tespit edilirse forumdan uzaklastırılır...
- Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.
- Foruma üye olan herkes Forum Kurallarını kabul etmiş sayılır.
- Şikâyetler için... info@motosiklet.net
********************I**********************
evet ablam buldum ...FULYA adlı üyeden alıntı
çok teşekkür ederim...
herşey için...
desene boşuna uğraştık mp3 ekliycez diye
maniak, şu yanaklardan bi paketde ben alayım. mümkünse hediye paketi olsun ..
okulyolu, Ben Senden korkmaya başladım arkadaş neereden bi soru sorsalar yardım isteseler hemen kendi sitene yönlendiriyorsun
RoMaNs_ Özgür Olmak için Uçmaya, Uçmak İçin Kanatlara Gerek Yoktur ( GSX-R 750 ) YeTeR..
Romans504,
yap bi istek 10 dk. sonra gir dinleisteseler hemen kendi sitene yönlendiriyorsun
Alemsin ya Aslında Hizmet Budur Bi Site İşte Bu Kadar Güncel Olur Ziyaretçinin isteğine göre site .. İstiyorum
Sanatçı : Yeninur Ada
Şarkı: Kuşlar gibiyim ...
Hazır Olursa Haber Ver Bak Kopya Çekip Başka Siteden Alırsan bozuşuruz kendi emeğinle yap
Bu şarkıyı Uzaklarda olan aileme, beni seven tüm dostlarıma ,motosikletime ve tüm motosiklet.net sakinlerine armağan ediyorum...
RoMaNs_ Özgür Olmak için Uçmaya, Uçmak İçin Kanatlara Gerek Yoktur ( GSX-R 750 ) YeTeR..
Romans504,
Teşkilatı topladım stüdyoya girdik.. Hazır olunca haber veririm...Kopya Çekip Başka Siteden Alırsan bozuşuruz kendi emeğinle yap
(walla skulcuğum beni bu siteden banlıycak bigün ama bakalım ne zaman) Yada bi reklam faturası kescek akıllancaz
ne yanakmış be arkadaş...Romans504 adlı üyeden alıntı
alın hepsi sizin olsun...
çok var zati bende...
bu arada zaten o melodi vardı...
"1000 In The Eastland" arıodum polifonik...
CD'den çekcem artık...
yine de çok teşekkür ederim
[url]http://www.titge.com[/url]
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)