merhaba arkadaşlar kafama bişi takıldı gece klonlanmış koyundan kurban olurmu acaba ? yani şu klon koyun dollyi kurban diye kesebilirmiyiz. yoksa bi tane alıp klonlayıp ikinci koyunnu beleşe getiriyoz diye kurban sayılmazmı
merhaba arkadaşlar kafama bişi takıldı gece klonlanmış koyundan kurban olurmu acaba ? yani şu klon koyun dollyi kurban diye kesebilirmiyiz. yoksa bi tane alıp klonlayıp ikinci koyunnu beleşe getiriyoz diye kurban sayılmazmı
Yaa ben msn de cevabını verdim ya olm niye halâ muallak yaratma derdindesin
Klonlanmış koyundan kurban olmaz, dinen caiz deildir
ben sana ne zaman gerzegalıı dedim gerzagalıııı
ekinler baş vermeden kör buzağı topallamazmış.::tartis::
ana araya bi cızırtı girmiş..
pınar
ben seni kale almıyorum abi yetkili bi ağızdan duymam gerek
olüm niye Allah Allah bizim köydeki imamın mobileti vardı belki burda yazıyodur kendisi :
görmüyom kızım serap düşünüyorumdur maksimum ama yok harbiden bak bizim imamın mobileti vardı
niye yahu teknolocik bi imamdır belkim
olum zaten ezan bant kaydıyla okunuyo il müftülüğünden bant yayını yapılıyo
zekeriya beyaz hocayada sormuşlardı bu soruyo ama dinlemedim ne dedi acaba
Bir 4 silindirlilere, Birde 2 zamanlılara hastayım.
hakkaten sormuşlarımı bende sormayı düşünüyodum yarın bi sabah programını arayıp
sormuşlar valla stardamı ne görmüştüm. ama şimdi keşke dinleseymişim diyom.
Bir 4 silindirlilere, Birde 2 zamanlılara hastayım.
klonlarım vallaa zekeriya hocam desin yeterki orucumu bile açarım klonla
ya arkadaşım ara alo fetfa hattını sor.. biz ne bilelim. sor bana arabanın dfransiyelini şan,zımanını motorunu yazıyım. ama buna yorum yapabilmemiz için forumda bi ilahiyat prof u olması lazım.........
[B][I][U][COLOR="Blue"]Türkiye Cumhuriyeti şeyhler, dervişler, müritler ve meczuplar memleketi olamaz…" [/COLOR][/U][/I][/B]
[B][U][COLOR="Red"]MUSTAFA KEMAL ATATÜRK[/COLOR][/U][/B]
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)