Ramada'dan Büyük Hata, Büyük Vurgun Infrared
Ramada Otelleri tarafından “KUBABA TURIZM A.S. ANKARA” açıklaması ile 26 Ekim ve 13 Kasım tarihinde YKB Kredi kartımdan 6 YTL ve 300 YTL olmak üzere Toplam 306 YTL çekilmiştir.
Bu harcamayı hesap ekstremde 19 Kasım 2007’de tesadüfen fark ettim. İnternetten arayarak tesadüfen Ramada Otellerine ulaştım ki, bu isimle başka turizm şirketleri de bulunmaktadır. Eğer ulaşamasaydım ne olacaktı, gerçekten merak ediyorum.
Bana verilen cevap, öğleden sonra hemen yatırlacağı, VIP üyelik için yanlışlıkla çekildiği yönündeydi. Ben garantiye almak ve atlamamalarını sağlamak için
ramadaankara@ramadaankara.com adresine e-posta, 0312 4284727 numaraya faks çekerek son ödeme tarihi olan 26 Kasım 2007 öncesinde bunu yatırmalarını rica ettim.
26 Kasım 2007’de YKB Müşteri Hizmetleri’nden kontrol ettiğimde ödenmemiş olduğunu gördüm. Tekrar aradığımda tüm bilgileri tekrar isteyen ve daha önceki aramalarımın, e-posta ve faksın dikkate alınmamış olduğunu anlamamı sağlayan sorular sorulduğunu ve ilgisiz cevaplar verildiğini gördüm.
Benim onayım olmadan kredi kartımdan nasıl çekildiğini anlamak zordur. Ayrıca tarafıma cep telefonuma mesaj çekildiğini ve EVET cevabı verildiğini ya da bilgisayarda hata olmuş olabileceğini belirtmişlerdir ki böyle bir mesaj hatırlamıyorum.
Şu anda en az yedi kişi ile birebir görüşmüş olmama rağmen hala ekstremin bulunamadığı söylenmektedir. Ben aramamış olsam aramayacaklarını düşünmeye başladım. Ayrıca farketmeyen kaç kişiden ne kadar parayı haksız yere hesaplarına geçireceklerini merak ediyorum. Ramada'dan bir sorumlu bu işlemin yaklaşık 10.000 kişiyi etkileyebileceğini söylemiştir.
Yani 3.060.000 YTL. Pes diyorum! Herkesi hesap ekstresinde KUBABA aramaya devletin kurumlarını da gerekli cezayı Ramada'ya vermeye davet ediyorum.