edindiğimiz bilgilere göre 2009 yılında türkiye gelecegi ve ugur mondial güvencesiyle satısa sunulacagı söylendi ve inanamıyacaksanız fiyatıda 12.000 ytl civarı olacakmıs
edindiğimiz bilgilere göre 2009 yılında türkiye gelecegi ve ugur mondial güvencesiyle satısa sunulacagı söylendi ve inanamıyacaksanız fiyatıda 12.000 ytl civarı olacakmıs
biraz daha çalışman lazım
eline saglık yinede ama mondial görmesin bunu.
Yuhhh!!! biz adamlar cbr 600 tarzı sport motor yapamıyor diyorduk onlar hayabusa'yı kopyalamışlarHelal olsun diyorum başka lafım yokBu çinlilerin önünde şapka çıkarılır
bunu grandboss yapmış sanırsam
o zaman kim yaptıysa tebrikler
[B]Bahar geri gelir biz olsak da olmasak da....[/B]::melek02:
Apti mi kim o:cherry:,kımılcan:silent:
::fool::
ha keşke yapsada binsek iyi olur aslında
işte koplamaya karar verdikten sonra üzerine binip resim çektiren pis çinli
27 B 3793 Sürücü Hataları için HATA yaz 3793 yolla Hatasız Kul olmaz Melodisi Cebine Gelsin
Ben beklerim çinliden ama pek tutulacağını sanmıyorum. Genelde scootercı onlar SS zor işler. Ayrıca resimdeki pis çinli diye tabir edilen adamın Japon olma ihtimalide var. sadece japon deil Kore yada ne biliyim tayvan da olabilir
Bir 4 silindirlilere, Birde 2 zamanlılara hastayım.
Bende ilk baslıgı gorunce "Ohaaaa" gibi bi tepkı verdım kendı kendıme sonra anladım Allah napmasın
Biri şu Düzcedeki kasksız ehliyetsiz üstüne üstlük Abart egzozları ile kafa ...... bir dur desin !!!
ehuheuheuhu Yalnız GSX 1300 R öLe duruyoo
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
hayabota
güzel isim.. aslında bu olay mümkün..yeterki gidip çinlilerden kopyalanması istenmesi lazım..malum adamlar bmw x5 i bile geyli adında bir markaya kopyalamışlar..
ne diim hayırlısı
kalın saalıcakla
kanki eline salık fiyatı kaca olacakmış bunun bari bi konu acıyon geniş bilgi ver bee olsada binsek dedirtiyo
BEN DEGİL,BİZ DİYE ÇIKTIK BU YOLA
............................................
once AKIRA sonrada NECDET abi... yuregimi yaktiniz..bu ekran karanlik kalacak ve yuregimi yansitacak..mekaniniz cennet olsun..:pale:
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)