geçenlerde yolda gidersen ana bi baktım karga rakı şişesini içine sokmuş içiyor Vay canına sarapcı karga bile varmış bizden iyi he :D
geçenlerde yolda gidersen ana bi baktım karga rakı şişesini içine sokmuş içiyor Vay canına sarapcı karga bile varmış bizden iyi he :D
[B][COLOR="Blue"]Rüzgarı ruhunu hisset [/COLOR][/B]
[COLOR="Red"][B]EFE BİLİM=A2/B[/B][/COLOR]
aman kargalara bulaşmaya gelmez akıllı olduğu gibi birde kinciymişler televizyona çıkmıştı birisi kargalardan dışarı çıkamıyormuş
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar. Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar. :bounce:
dün atatürk parkında arkadaşlarla gezerken karganın biri yürüyerek arkamızdan geliyordu valla,bunlar kapkaç,yankesicilik,değnekçilik,çek senet tahsilatına da başlar yakında
kargaların kırmak için yola attıkları cevizin tadı süper
Konu açıldıktan 5 yıl sonra bende bir karga anısı yazayım:
Geçen sene Pendik-Yalova feribot iskelesinde arabanın içinde geminin gelmesini beklerken tam arabanın 2-3 m. ötesine bir midye düştü ne oldu demeden bir karga süzülerek indi ve parçalanmış midyeyi aldığı gibi uçtu gitti. Aradan bir kaç dakika sonra aynı kargamı bir başkasımı bilemiyorum aynı olay tekrar gerçekleşti.
Aptal karga diyorlar ya geçin siz onu ,çoğumuzdan zeki bu hayvanlar vesselam.
'' Baki kalan bu kubbede bir hoş sada imiş ''
oda birşeymi esas siz şunu izleyinde karga neymiş görün http://www.youtube.com/watch?v=EAkFWZ9CaR0
2011 Hyosung GT250R EFI Beyaz
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)