üniversite sınavı yaklasıyorr... bakalım kafana zıçan kuş sana yardım edecekmi. seni zengın edecekmı.. yoksa sınavı kazanmadın diye baban senı dovecekmi en iyisi kuşa güvenmede sınavda çok dua oku
üniversite sınavı yaklasıyorr... bakalım kafana zıçan kuş sana yardım edecekmi. seni zengın edecekmı.. yoksa sınavı kazanmadın diye baban senı dovecekmi en iyisi kuşa güvenmede sınavda çok dua oku
Bilgi;kucuk adami kibirlendirir,vasat adami sasirtir ,buyuk adami ise mutevazi yapar..
olm bu arada kaportaya kuş zıçıyo ya. kuşun zıçığında asit varmış cilayı söküp boyayın astarına kadar ulaşıp bozuyomuş boyayı hemen silin tehlike anında
racing racing ve racing.............
evet bazıları darmadağan ediyor arabayı..
kaportacılardan kuşlar olmasa biz para kazanamayız diyen bile var
Bilgi;kucuk adami kibirlendirir,vasat adami sasirtir ,buyuk adami ise mutevazi yapar..
abi valla ne kadar kuş vrsa toplayıp tıpa takmak lazım. .-)))
racing racing ve racing.............
benım bır arkadasımın kafasına kus pislemişti.. o gunden sonra derslerı cok iyi gitmeyebaslası... o gunden sonra o konu yu daha acmamıstık. sır gibi sakladık.. sormada soramamıstım o olaydan sonramı oldu bu çalışkanlık yoksa senmı ders calısmaya basladın..
hay aksi hayvan bak sen şunun yaptığına,ufacık tefecik kuş bokuyla bişey yapmaya çalışıyor.neyse demek istediğim şey şu keşke seni bir dinazor zıczaydıda show tvye konuk olsaydın. (jaka yapıyoruz haaa darılma sakın)FreeWind adlı üyeden alıntı
unsaloc adlı üyeden alıntı
ben giderim adım kalır dostlar beni hatırlasın
gereksiz bi konuyu neden hortlattınız ki
(( :KONYA MT İÇİN DOKANDIRIN : ))
BİR AĞAÇTAN BİNLERCE KİBRİT ÇIKAR , BİR KİBRİT BİNLERCE AĞAÇ YAKAR
Bence hemen t-short ü yıkaFreeWind adlı üyeden alıntı
"[COLOR="Red"]Ben hayata[COLOR="Red"][/COLOR] çelme atıyorum.Takiii o bana gerçek çelmesini atana kadar"[/COLOR]
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)