ehueuhe ben sen miyim lem kaçcam gitcem karadeniz kıyılarından
ehueuhe ben sen miyim lem kaçcam gitcem karadeniz kıyılarından
:bestmt:
yok yok birsey olmaz
sen bana guvenmıyormusun yoksa dostum
ayıp ettin
Bilgi;kucuk adami kibirlendirir,vasat adami sasirtir ,buyuk adami ise mutevazi yapar..
eywallah çıksında 2 tane alayım cbr nolcak
yok abi yok tutsa idi burda olmazdı demiştim. cidden de öyel oldu. laçtı başka diyarlaraJÜPİTER5 adlı üyeden alıntı
Bilgi;kucuk adami kibirlendirir,vasat adami sasirtir ,buyuk adami ise mutevazi yapar..
ne kaçması lem burdayım hala keske tutsada kaçsak ehuehehe
neden kaçacaksınki. paran olduktan sonra türkıyeden daha kıyakbir yermi bulacaksın.
ne işin var başka yerlerde
yaw allahım yaws sen harbi hamsi sin
tr den kaçıcağımı kim söledi forumdan kaçıcam dedim ben
olm bak ben senı tanırım
sen bu parayı elıne alırsan dünyada bile durmazsın. bırak sımdı kaytarmayı kimseyi kandıramazsın
TÜRKİYE kadar güsel bi yer varmı dünyada ne kaçıcam ben
kaçmam için senin gibi hamsü olmam lazım
abi bizim gibilerin alınde sımdıden para olmadgı ıcın bunları demek çok kolay gelıyor. ama bence para gelınc e pekte ole olmaz. daha ıyı yerler aramay bakarız gibimegelıyor. buralar asar bizi. insanoglunun nefsi zalimdir. he rseyı yaptırır. aldanmamak gerek ama ne çare.
tamam tamam sana laf yetiştirlmez wallahaa
bu topicde kitlenecek wallahi
topici konuya döndürelim, benim motora yine bi kuş hatıra bıraktı, nedir bu şansım pek etkisini de göremiorum ama pek şanslı olmam gerekio bu kadar kuşa ve hatıralarına
bizim bir arkadaşta vardı. sınıftan kafasını çıkarmıştı kuş hatırasını bırakır bırakmaz çocukta acayip bir çalışkanlık baslamıstı . alakası varmıdır acaba
sende loto oyna benim gibi ehuueheehesafrane adlı üyeden alıntı
ben üstüme düşeni yapıp loto oynuyorum, piyango bileti alıyorum ama milli piyango idaresi üstüne düşeni yapmıyo, bana ikramiye çıkartmıyo
imza, safrane
zaten her zman oyle yaparlar. toplam bir iki kişiye görevlerini yaparlar. diğerlerine eh işte. ama yınede lotoyabel bağlamak iyi değil. insanın aklına baska bır sey gelmıyoryahu. ya cıkarsa ya cıkmazsa felan derken. şizofrenıklere taş çıkartıyoruz gibi.
üle öle olsa m.piyango pohu yemişti herkese para vermekten
yaa olum kafana kuş kaç gün önce zıçtı sen hala muhabettesın bak motorun gitmiş al sana talih
sus lem sen
dalganı geç bakalım göriciiz sora
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)