alırız dostum ehuehue
ewt ilk kolon doldu bi tane daha arkadaslar harbiden yatırcam yarın
alırız dostum ehuehue
ewt ilk kolon doldu bi tane daha arkadaslar harbiden yatırcam yarın
:bestmt:
15 21 23 34 36 45
şşş cıkarsa bana bir tane R1 alcan ona göre yoksa küserim
büyüyünce alırıs
iki kolon oldu yokmu arttıran ehueuhe
oh ne iyi olmuş sana emi.
olacağı bu idi zaten
Bilgi;kucuk adami kibirlendirir,vasat adami sasirtir ,buyuk adami ise mutevazi yapar..
R1 az değilmi. başka şeyler iste.swalbard adlı üyeden alıntı
çok cömerttir arkadaş bilirsiniz
banada bir ara cbr alacaktı kendisi
Bilgi;kucuk adami kibirlendirir,vasat adami sasirtir ,buyuk adami ise mutevazi yapar..
ama bırakın cbr almayı.
resmini bile yollamadı o kadar demem rağmen.
ama yinede çok cimri değildir. adam herkese cd yolluyor. bu dediğim ciddi. e daha ne kadar cömert olsun. siz arayı iyi kurun gerçekten alır valla
değilmi free dostum.
zuhahuau koparttın beni ya hueheu ne adamlar varyaunsaloc adlı üyeden alıntı
heuheu falla benım basıma böyle bir olay gelmedi tecrübesiz oldugum için sadece gülüorum bu arada freewind iyi yapmış adamını bilior
balkonlardakı çocuklarda artık tukurmez oldu.
bu arada sakın bu kuş pisliği sana bir hayır getirmesin. gerçi pek hayırdenmez ama işin esprisi loto felan.
motorda almış olursun. artık bizide unutamzsn. inşallah öyle bir zıçmadır bu
ah ah kuştan bu kadar medet ummayın ya garibim bide ihtiyaç molası için biyere durup tuvaletmi arasın sen ilk vaka değilsin sonda olmayacaksın ... hehehe
Sen likor gibi tatli, Tekila gibi carpici, Viski gibi asil, Konyak gibi sicak, sampanya gibi ozel, sarap gibi tutkulu, Malibu gibi egzotik, Kokteyl gibi muhtesemsin.(Bir barmaid den )
anaaa.. abi! sende freeWind var sanıodum ben yaw..! demek BWS var sende.! hImm.. neyse...sEn Loto oyna hemen .! 47 veya 49 yaz benim için.....boL şans.
GSX-R 1100 aFFetmEz....
tabi yaw bws war freewnd olsaydı nickim o zman r1150 gs falan olurdu olmadığı için ehuehue
ama alacacz seneye bi tane freewind insallah
benim motorun resimLerini swalbard kardeşimizin maiL edresine yoLLadım ... bi yayınLayın şunu yaw.........bu arada 2 9 47 49 38 5 numaraLarını LotoDa dene.. çıkarsa seneye ehLiyetimi sen aLacann
GSX-R 1100 aFFetmEz....
ticaret hat safada
ama bir bir alamadık o resımlerı
sizicimriler. sizi
bu arada loto çıkarsa bize ne alcan?
zuhauhauha. yaw koptum.. allahtan üstüne gelmiş.. vizöre gelseydi napacaktın
sayısalı oynamışsınır artık herhalde
daha oynayamadık bu cumartesi ye kaldı
baboli tuttumu sayısal?
eğer tuttuysa ben senin birinci dereceden akrabanım artık
eğer kanalda dha gozukmuyorıse kesın tutmuştur
ama kanalda gozukuyor yıne bızlerlen konusmasıan devam eiyorsa tutmamıştır
eğer tutsa idi o şimdi motoruyla geziyor
veya fransada olmazı gerekırdı
daha oynayamadık ki tutsun hamsi söz sana 3 tekerleki bi bisklet alcam binersin bol bol
bana 3 tekerlekli değil
bir tane cbr 1100 alsan yeter.
fazlası zarar. yeterde artar.
bu arrada forumu acan hala ortalıkta yoksa anlayınkı baska ulkelere kaçtı
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)