Görme duyum iyi çalışır mı dediniz?
Görme duyum iyi çalışır mı dediniz?
"normal insanlar bir yerden bir yere gitmek için araba kullanırlar, motorcular ise motosiklet kullanmak için bir yerlere giderler"
Ya Basir (cc)
Körüm körlügüme bile
Körüm gördügüme bile
Körüm gösterdiklerine bile
Vaat ettigin cennetine bile körüm
Senin görmenle görür cümle gözler
Aç gözlerimi...
Ülkemde hiçbir iyilik cezasız kalmaz.
Hic kimse kor degil fakat insan oglu bencildir kendi huzuru icin baskasinin huzurunu bozabilir yada onun huzuru bozulacak diye baskasina yardim etmek yerine gormezlikten gelir. Sanirim insan oglu var oldugu surece iyilik gibi kotulukte hep var olacak.
[COLOR="Red"]Motorculuk saygi ve cilginligin arasindaki ince cizgide gitme beceresidir[/COLOR] Suzuki GS500 Gitti / Ducati Monster 900 Gitti / BMW F650 GS Gitti
sabah sabah çok etkiledi beni...
payleşım için teşekkürler
[B][SIZE="2"]yaşamam için, motor sürmem lazım. motor sürmem içinse yaşamam!!![/SIZE][/B]
Çarpıcı bi video ama anlayana , malesef ülkemiz ve dünya olarak bazı duygularımızın köreldiğini üzülerek söylemek mümkün
İçim bi fena oldu o minicik çocuğu görünce..
Konuyu yanlış yere açmışsın mod'um
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
insanoğlu kendi ırkını (dini ve milli ayrım gözetmeden) hedefleyen direk bir tehlike olmadıkca bir araya gelmeyecek , bu tehlike içinde bile kendi çıkar ı peşinde koşacak insanlığın yüz karası sülükler hep olacaktır maalesef bu maya ile bukadar ekmek olmuş
Loneliness has followed me.my whole life, everywhere.In bars, in cars...
...sidewalks, stores, everywhere.There's no escape.I'm God's lonely man.
düşündürücü bir video.............
how blind do you have to be ? ne demek.. yarım saattir tercüme etmeye çalışıyorum.nasıl bir körsün gibi abuk sabuk bi anlam buldum en son ...
Bir "göz"deki hücrelerin çoğu kanserliyse, geri kalan azınlık hücrelerin sağlam olması bir şey ifade etmez.Çünkü o göz işlevini yerine getiremez, kısaca "kördür".
Ne kadar kör olabilirsin?
Daha ne kadar kör olabilirsin...
Ne kadar kör olmalısın?
Daha ne kadar kör olmalısın..?
Çok daha "kör" olabiliriz bence...
Sevgili modum...neyse vazgeçtim yazmaktan.Ama şunu söylemeden edemeyeceğim; biz batılılardan çok daha körüz çünkü onlar hiç olmassa kendi çıkarları doğrultusunda "görüyor", biz ise -ülke olarak- kendi çıkarımızın nerede olduğunu göremeyecek kadar "kör"üzSağol paylaştığın için diyelim...
"Geçmişini hatırlamayanlar onu tekrardan yaşamaya mahkumdurlar". -Santayana
tam karşılığı
ne kadar kör olmak zorundasın..?
Görmek istemeyen o tabloyuda görmez. Malesef yalan dünya. Sahte herşey yalan. Aslında insanlar herşeyi görüyor biliyor. Ancak menfaatine ne uygunsa onu görüyor.
Ya göründüğün gibi ol. ya da olduğun gibi görün.
birbirimizi yok etmek kendi dogamızda var
O BİR HAYATTIR
mükemmel,insanlar abuk subuk şeylerle ugraşırken oarada neler oluyor ......
eyong paylasım ıcın tesekkurler. malesef arkadaslar ınsanların daha ıyı yasam mucadelesı verıp keyfını surerken hayatta kalmaya çalısan ınsanları gormezden gelıyorlar oysa tum dunya el ele verse ınanıyorum kı dunyada kımse ac kalmaz. ama nerdeeeeeeee...
Bu tüm insanlıgın ayıbı kimse kör değil
ALLAH YÜRÜ YA KULUM DEDİ MOTORUMU SATTIM :salut::queen::flower::sunny:::unsure::::whip::::146::
Global emperyalizmin net görüntülerini izledik.Eline sağlık Eyong.
Tek koruyucumuz var,O'da bizi çok sevdiği için birer birer yanına alıyor.
Oğuz
ANlamLı bi video Bay mod saoLunuz
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
Yalaka inek kasabın bıçağını yalarmış.anlayana.....
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)