kıskançlık paranoyaya dönüştüğü an işlerin raydan çıktığı andır
kıskançlık paranoyaya dönüştüğü an işlerin raydan çıktığı andır
[B]- Akil ile hiz ayni orantida olamaz. Biri yuksekse, biri mutlaka dusuktur. -[/B]
taraflardan biri bayan ise, isler her kosulda raydan cikar
özel bi durum olusmasina gerek yok...
Ülkemde hiçbir iyilik cezasız kalmaz.
her kosulda raydan cıkar demissin bende bu kosulları merak ediyorum . ne dusunuyor arkadaslar die?
[B]- Akil ile hiz ayni orantida olamaz. Biri yuksekse, biri mutlaka dusuktur. -[/B]
nefes alip vermiyormusun?
bu bile yeter isteyince. özel kosul falan yok dedigim bu.
benim düsüncem tabiiki. herkes bir olmayabilir. (bana göre tüm bayanlar aynidir...)
durgun, rahat, genis, sakin bi animda ''ne düsünüyorsun?'' sorusunu hepsi sorar.
bu soru tüm kayislari koparir.o anin huzurunu, büyüsünü bozmak görevleridir sanki.
onun zihnimde olmadigi zamani derhal tespit edip müdahale etmistir bir nevi...
küçük bi örnekti...
evet abi genelde bi kadının konusmadan ve hareket etmeden durması imkansız huzurla bi manzara film yada onu seyredemezsin ya bi soru sorar yada bi hareket mutlaka gerçekleştirir ama tüm kadınlar kesinlikle aynı değildirde bu sorun aynı ( sanırım senden bu konu için dedin neyse )
askerligimi yaptim çok sükür.
bir mahpusa düsmekten, birde evlilikten tirsarim fena halde.
ne kadar ciddi oldugumu, etrafimdaki hiç kimse anlayamiyor maalesef...
iyi geceler...
Daha güzeli, daha sessizi bulunduğu zaman+ Kızlar Ne Zaman Terk Edilmeli?
"normal insanlar bir yerden bir yere gitmek için araba kullanırlar, motorcular ise motosiklet kullanmak için bir yerlere giderler"
Benim kız arkadaşım ben uyurken başımda ;
- Semih neden uyuyorsun benimle ilgilensene
- Semih ne düşünüyorsun ?
- Semih bu gün ne oldu biliyor musun ?
- Uyuma yaaaaa
- Sen beni dinlemiyor musun ? !!!
gibisinden sorular sorduğu halde ben onu terketmedim .
Ayrıca hani erkekler dertliyken sorunlarının cevaplarını sessizlik içerisinde ararlar veya dikkatlerini başka birşeye vererek o sorunu çözmeye çalışırlar ya işte böyle zamanlarda benimki sorar ;
- Ne dünüyorsun hayatım ?
- Sen beni aldatıyor musun ?
- Yaaa Semih konuşsana ?
- Sen beni artık sevmiyorsun
- Hadi sorunu birlikte çözelim.
ve ben halen onu terketmedim. Neden? Çünkü seviyorum üleynn ...
Eşini Seviyorsan, Onun (2 teker) Hayallerini de Seveceksin.
arkadaşlar kız arkadaşımı hayabusa alınca terk edecem
ve de bu gidişle bu kızla evlenecem
arkadaşlar kadınlar terifi olmayan bir makina ne bir el kitabı var ne de rehberi herkesin hikayesi farklı en büyük filozoflar bile çözememiş biz bu zeka seviyesiyle anca kayışı koparırız
çapır yada reyzing önemli değil, önemli olan sen hangisisin.
Temel bir gün bir adada mahsur düşer ve adada dolaşırken bir şişe görür denizde ağzı kapalı. Hemen atlar suya ve gidip şişeyi çıkartır, kapağı bir açar ki ne görsün ; bir cin çıkar şişeden ve sorar bizim Temele ;
Cin : Dile benden ne dilersen
Temel : Bir yol istiyorum bu adadan Parise uzanan 5 şeritli çok güzel bir yol olsun ve üstünde kullanabileceğim güzel bir Ferrari hiç zorluk çekmeden Parise kadar basıp gideyim.
Cin : Oooo yapma Temel şimdi o yolun temeli var, suyun içine kadar uzanan kolonları var, çimentosu var, demiri var, asfaltı var, yol çizgileri var, çelik telleri var malup köprü havada duracak, Ferrarisi var, ilerdede trafik sıkışıklığı yaşarsın. Gel sen benden başka birşey dile ve gerçek olsun.
Temel durup düşünür ve patlatır dileğini ;
Temel : O zaman bana kadınları anlat, onları nasıl anlayabilirim ?
Cin : Yol 5 şeritli mi 10 şeritli mi olsun ?
...
Eşini Seviyorsan, Onun (2 teker) Hayallerini de Seveceksin.
O yaazılıcak o kadar çok şey varki yan baktın,göz kırptın,keşke şişede durdukları gibi dursalar n güzel oludimi
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!
www.ataturk.com
Çünkü seni çekicek başka bi kız arkadaş bulamadın bulmuşken bırakmak istemiyosunMeTaL adlı üyeden alıntı
Eyong demiş ki:Aynen vallaha...Bu bence motorun modelini,gücünü yükseltmek gibi bişey insan hep küçük bişeyden başlayıp zamanla büyütmek istiyor...Motorda daha çok iş gören daha seri ve daha güzel....Kadınlarda da öyle daha az ses çıkaran daha çok iş yapan ve daha güzel...Bunlar hedef olmalıDaha güzeli, daha sessizi bulunduğu zaman
sayi bu kızlar niye hep konuşmak zorunda hissederler kendilerini?varsa formu takip eden bir bayan bunu izah edebilirmi?
hadi çok konuşmalarına razıyımda bide bana niye konuşmuyon ne düşünüyon gibi sorular sormuyomu kıl oluyom ama naapayım katlanıyon işte
-seni dinliyorum hayatım vs vs vs....
beni öldürmeyen herşey beni güçlendirir
Ya Arkadaşlar bu ne biçim sapıklık Örneğidir anlamadım motosiklet ile bayanı Karşılaştırıyorsunuz... Tamam Aşık olunur Motosiklete de Onu Sevgiliniz olmadıgı zamanlarda Kullanmak ayıp oluyor Ama Yok Çok İş Yapsın beni idare etsin Felan filan ...
Siz şimdi Motosikleti Az modifiye Ettikden Sonra .. Tamam Buda Bitti Sıra Geldi Kız Arkadaşıma Acaba Onda Ne Gibi Modifiyeler yapsam Diye KIza Abuk Sabuk Bakıyorsunuz dur Acaba Neonmu Taksam, Yoksa Susturucumu
RoMaNs_ Özgür Olmak için Uçmaya, Uçmak İçin Kanatlara Gerek Yoktur ( GSX-R 750 ) YeTeR..
yok hocam yok geçen ğün yakın bir kız arkadaşıma sordum yahu kadınlar erkeklerden ne ister diye cvp veremedi ama şunu anladımki onlarda ne istediğini bilmiyo, en iyisimi motosikletin arkasına korkusuzca binecek bi kız bulmak benimki binmiyo korkuyomuş
Bedbin adlı üyeden alıntı
\'\'Sadece ileri gitme riskini alanlar, ne kadar ileri gidebileceğini öğrenir\'\'
Ne zaman evlenicez?
Evlenmeyecek miyiz?
Evlilik
sözlerini ihtiva eden cümlere kurmaya başladığında evl... 'den hemen sonra terkedilirler...
eee bi de nası terk etcen, o da ayrı bi sorun
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)