abi diğer söylediklerinde haklısın; ama bi susturucu takmak hiç fena olmazdı doğrusuRomans504 adlı üyeden alıntı
abi diğer söylediklerinde haklısın; ama bi susturucu takmak hiç fena olmazdı doğrusuRomans504 adlı üyeden alıntı
:queen:
susturucu taktırıcan en iyisi
Bazı şeyler asla açığa çıkmamalıydı...
Fox Mulder
[url]WWW.TEMA.ORG.TR[/url]
eskiden bi türk reklamı varmış gak ta cıkıordu. gırgır ( manuel süpürge ) giren evde dırdır olmaz die
abi kız göbeği saldığında kıllar uzadığında bakımı elden bırakıp biri bizi evlendirsin lere yöneliyorsa hemen kendizi kurtarın
ateşle barut yanyana durmaz ciddi değilseniz bayanları boşuna üzmeyin . ortalık çöplüğe dönmüş . insan ilişkisi evlilik için vardır .
bravo. iste cevap.stenza adlı üyeden alıntı
Ülkemde hiçbir iyilik cezasız kalmaz.
hepimizi aydınlattın bu bilgiden mahrum idik.şaka ile gerçeği ayırt etmenin zamanı geldi dostum yapma allahını seversen.stenza adlı üyeden alıntı
kızlar böyle bi başlık açsaydı erkekler ne zaman terk edilmeli die
ilk once tebrik eder ondan sonrada bi nedende ben söylerdim i: şimdi burda söylemiyim aip olmasın
[B]- Akil ile hiz ayni orantida olamaz. Biri yuksekse, biri mutlaka dusuktur. -[/B]
Bedbin, fikre saygi nerede kaldi abicim?
üslubu yakistiramadim sana.
kusura bakma. böyle düsünüyorum...
Ülkemde hiçbir iyilik cezasız kalmaz.
ve üslübümü biraz espirili ttuttum arkadas bizi biraz ciddiye almıs yumusasın ve katılsın diyeydi. herkesin görüşü saygım var sanada onada o ayrı. hakaret ettiğimi yada yıkırcak birşey yaptığımı zannetmiyorum.
ortalık çöplüğe dönmüşse çöplükteki bi insandan fazlasını bekleyemezsin dostum...
[B]- Akil ile hiz ayni orantida olamaz. Biri yuksekse, biri mutlaka dusuktur. -[/B]
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)