Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
2. sayfa BirinciBirinci 123 SonuncuSonuncu

Kızlar Ne Zaman Terk Edilmeli?

Motovento
    REKLAM ALANI
    trigger - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    gt250R
    ****Verdikleri huzur yarattıkları huzursuzlukları unutturmaya yetmemeye başladıktan, sabrının taşması için gereken süre dolunca...*****

Vereceksen huzur ver...kalanı zaten benim için yeterli ki seninle birlikteyim...

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    jeneau - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HONDA TRANSALP (Turuncu Boğa)
    Bir işte saygı kalmadığı zaman döner giderim...Gerçi bu lafım sırf kızlara değil..
    Bide kısa bi olay anlatayım,bizim çok sevdiğimiz bi abi vardı onun başından geçmiş,o anlatmıştı ; Bir gün bu abimiz evde oturuyomuş,annesi namazını kıldıktan sonra oğlunu yanına çağırmış ve -evladım ,söyle demiş...,kadın nedir demiş..?
    abimiz orda bi şaşkınlık geçirmiş- tiki anlatırken bile o anı yaşıyodu - sonra ne diyeceğimi bilemedim dedi.Aklıma gelen ilk şey kadın kutsaldır, anadır demek oldu dedi ve demesiyle annesi buna sağlam bi tokat yapıştırması bir olmuş, ve demişki, oğlum sakın bunu unutma kadınlar şeytandır...
    Bir hikayemizin daha sonu onu bunu bilmemde insanlardan yalandan saygısızlıktan sıkıldım benden uzak dursunda kendi aralarında eğlensinler
    deli _o0_

TRANSALP

Motosikleti
    Yok
    valla gülmekten öldüm romans kadın modifiyesini araştırmıyorum değil susturucu iyi olur ama neon olmaz zaten sarı kafasıyla yeterince dikkat cekio neon takarsak katil olurum . evet terk etmeye karar vermek ayrı bi dert ve terk etmek ayrı bi dert . sakın halka açık yerlerde kalkışmayın böyle seylere kızlar bizden daha cesurlardır toplum arasında ağlar çıngar cıkartır tokat atar kacar bisiler yapar uaehueahuehu o yuzden telefonda yada evde falan bu terketme işini halledin daha karlı cıkarsınız. iğrençmiyiz neyiz
    [B]- Akil ile hiz ayni orantida olamaz. Biri yuksekse, biri mutlaka dusuktur. -[/B]

MeTaL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Artık Yok ama Olacak ...
    trigger, +10000 süperdi ya bu

ChatnoiR, sanada +10000 gereçekten nasıl ?

forrap, olm benim gibisini bulsunlarda öpüp başlarına koysunlar be ...
    Eşini Seviyorsan, Onun (2 teker) Hayallerini de Seveceksin.

Motosikleti
    1000RR06
    abi kızların hepsi aynı herzaman her konumda ayrılabilir onları düzeltmeye kalkmayın siz bozulursunuz
    Acımadıki, acımadıki

Costantine - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Huzursuzluk yarattıkları an.Ayrılmak için resimdki bakış yeterlidir

Motosikleti
    Yok
    constantine . dostum 35 kadir inanır sertliğinde bakmışsın. senin huzurunu bozucak kızın vay haline diyorum bu arda bende keyfini kaçırmıyorumdur inşallah resme baktıkca geriliyorum

MeTaL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Artık Yok ama Olacak ...
    jeneau, bu arada yazdığını kendin okudun mu, hiç anlaşılır olmamış kadın çocuğuna ne demi,ş sonra ne sormuş, ne olmuş karman çurman bişiler karalamışsın valla ...
    Eşini Seviyorsan, Onun (2 teker) Hayallerini de Seveceksin.

motoman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda XL650V Transalp
    Yahu kardeşim ben terkettiklerimi niye terkettiğimi tam olarak çözemedimki, zaten çözsem seni süper aydınlatırım merak etme
    Hatun kısmının yaptıklarında mantık aramaya kalkıştığın zaman kafayı yeme aşamasına geliyosun
    Sorgulamıyorum artık
    GÖZLERDE YAŞ YOKSA RUH GÖKKUŞAĞINA SAHİP OLAMAZ

Motosikleti
    Yok
    aşaması falan kalmadı yedik zaten

Süper Moderatör (BBRR) Barış Şuşut - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    + Kızlar Ne Zaman Terk Edilmeli?
    - aramızda her geçen gün daha kuvvetli bir bağ kuruluyor dediğinde
    - ikimiz niye ayrı ayrı kira ödüyoruz zaten hep beraberiz bence aynı evde yaşamanın zamanı geldi hem kirayıda paylaşırız dediğinde (bence kirayı tek başına ödemek çok daha ucuza gelir)
    - biraz ara verelim dediğinde (muhakkak başkasını bulmuştur kıçınıza tekmeyi yemeden ayrılın)
    - vitrinde duran şu tek taş pırlantayı görüyomusun diye sorduğunda
    - motor ii ama bir araba alsan daha ii olmazmı dediğinde

Costantine - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Dostum;beyfendiliği elden bıraklmayacaksın diecem ama nereye kadar tahmin edersin Bence bi erkek için en büyük neden huzursuzluk.EEE bunu çoğu zaman yaşamayan hangi erkek var?Yok gibi o zaman fırlatacan bakışı

Motosikleti
    Yok
    ara verelim tek taş ve araba konusunda tam gaz arkandayım

ZIR ZIR BAŞLADIĞI
    MASRAF ÇIKARMAYA BAŞLADIĞI
    ORDAN BURDAN SES GELDİĞİ
    YOLDA KALDIĞI
    ZAMAN
    DEĞİŞTİRMEK LAZIM

Motosikleti
    Yok
    zannedersem biz erkekler huzura biraz düşkünüz herkes dırdır dan şikyetçi

rEnE - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Benim kızım biriktirdigim paramla alacagım chopper yada cruiser ım olucak. Nazik tenine her gun dokunup parlatıcam. istedigi elbiseyi aksesuarı alıcam ona. Kıskanmasın die bayan tasımıycam hic onunla Satmıycamda hic onu. Gün gelip yaslandıgında, huzur icinde emekli olması icin ya garaja cekicem yada dönüştürücem.. Belki buda terketmek bi nevi.. yılların verdigi yorgunlukla yıpranmıs bedenine, catlamıs dudaklarına, sigaradan gürlesmis ve bozulmus sesine ragmen onunla devam etmek lazım belkide..belki..:

+ Bu Mesaj Moderator tarafindan düzenlenmiştir.
    -Forumda renkli yazı kullanmayınız..!!tekrarı halinde ard niyet kabul edilir.forumdan uzaklaştırılabilir,ceza alabilirsiniz..!!

+ Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.
    + Foruma üye olan herkes Forum Kurallarını kabul etmiş sayılır.
    + Şikâyetler için... info@motosiklet.net
    ***************X******************X*********

Motosikleti
    Yok
    [B]- Akil ile hiz ayni orantida olamaz. Biri yuksekse, biri mutlaka dusuktur. -[/B]

just_life - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Fazer
    Alıntı rEnE adlı üyeden alıntı
    [b][color=blue]Benim kızım biriktirdigim paramla alacagım chopper yada cruiser ım olucak. Nazik tenine her gun dokunup parlatıcam. istedigi elbiseyi aksesuarı alıcam ona. Kıskanmasın die bayan tasımıycam hic onunla Satmıycamda hic onu. Gün gelip yaslandıgında, huzur icinde emekli olması icin ya garaja cekicem yada dönüştürücem.. Belki buda terketmek bi nevi.. yılların verdigi yorgunlukla yıpranmıs bedenine, catlamıs dudaklarına, sigaradan gürlesmis ve bozulmus sesine ragmen onunla devam etmek lazım belkide..belki.. :
    Supppper

Abi kızı ne kadar terk edersen okadar hüşuna gidio koşarak gelio bu seferde peşinde.
    \'\'Sadece ileri gitme riskini alanlar, ne kadar ileri gidebileceğini öğrenir\'\'

banro - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CGL125-CBX250-XL700-CBF150-GW250
    Ya arkadaşlar aramızda bir cevap verecek bayan üye yokmu? :

Motosikleti
    Yok
    susmak ta bi cevap seklidir, kınanıyor olabiliriz.

REKLAM ALANI
2. sayfa BirinciBirinci 123 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler