ben unutmuşum mars falan ya..
ben unutmuşum mars falan ya..
Mars Gezegeninin Yakınlaşması Hakkında
UZAYMER olarak, son günlerde yaygın olarak dolaşan mars gezegeninin yakınlaşması hakkındaki elektronik posta ile ilgili açıklama:
Yazıldığı gibi, 27 Ağustos 2005 tarihinde Mars gezegeni Dünya’ya en yakın pozisyonunda olmayacaktır. Bu durum 27 Ağustos 2003 tarihinde gerçekleşmiştir ve bir sonraki en yakın mesafeye gelmesinin 2287 yılında gercekleseceği hesaplanmıştır. 27 Ağustos 2005 tarihinde Mars gezegeni gece yarısından hemen sonra parlak bir yıldız gibi doğu ufkundan yükselecek ve son dördün aşamasına yakın durumda olan uydumuz aya yakın görünümde olacaktır.
Bilgilerinize sunarız.
UZAYMER MÜDÜRLÜĞÜ
http://www.cu.edu.tr/Content/Asp/Eng...ru.asp?id=5630
Ülkemde hiçbir iyilik cezasız kalmaz.
bundan sonra kendini king-kong olarak tanit.banro adlı üyeden alıntı
itirazin varsa da üniversiteye yap. bana degil.
[B]- Akil ile hiz ayni orantida olamaz. Biri yuksekse, biri mutlaka dusuktur. -[/B]
ARKADASLAR uzaysda hayat varmı yaww
abi hani 2. ay gibi görünecekti diğeri nerde
ERASER WİLL COME BACK
burner_18 DYO ' nun reklamını izle aradığın bütün cevapları bulucaksın
[B]- Akil ile hiz ayni orantida olamaz. Biri yuksekse, biri mutlaka dusuktur. -[/B]
powerbyaydin, haberin birazi dogru, birazi da atmasyonmus.
yani herkes verilen haberlerle, ortalama bilgilere sahip.
ama illa ''yok arkadas, ben 2. ay'i da görecem'' diyorsan...
askerde gösterirler. çavusa sor...
Seni gelecek yıl yapılacak olan gökyüzü şenliğine davet ediyorum.Yalnız bu yazdıklarını orada söyleme dayak falan yersin yazık olur.bundan sonra kendini king-kong olarak tanit.
bu soru benım kafamı kurcalıyor uzayda hayat varmı
burda biri evet dese inanıcakmısın? yada hayır..? demek istediğim burda konusulucak kadar basit kapsamda bi konu değil millet bunu ispatlamak anlamak için ömrünü harcıyor milyarlar yatırıyor.
sende bi zahmet google.com.tr ' den arama yapma kitap alma okuma zahmetine katlan dostum sevgilerimle
hocam ben bunun ıcın kafayı yıyıyordum zaten,
senın dedıgın cogu kıtabı oludum
Bence bu Marduk ..........
Korkun insanlar.....
Bunner_18
var var.. en azından bizler varız.. diğerlerini daha görmedim..bu soru benım kafamı kurcalıyor uzayda hayat varmı
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)