Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

Honda Airbrush Ninja Custom

REKLAM ALANI

Uzun bir aradan sonra tekrar herkese merhaba,

TRTuning'den çoğunuzun tanıdığı dostum Yasin İnce'ye ait Beyaz Honda Civic kaputuna, dostum Yasin'in önerisiyle simetrik stilde tasarladığım, tamamen airbrushla, freehand tekniğiyle çalıştığım, savaşan kılıçlı Ninjaların Ağustos ayı başında, Kilyos'taki Speedfest Festivalinde sergilenme esnasında, çekilmiş resmini Formula 1'in Türkiyenin tanıtımında pozitif etkili olduğu şu günlerde, sizlerle paylaşmak istedim.

Speedfest'te veya Bakırköy civarında aracı gören arkadaşlar isterlerse yorum yapabilirler.

Herkese kazasız belasız yolculuklar dilerim.

Can Yücel

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Süper Moderatör (BBRR) Barış Şuşut - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    optik hoşgeldin
    [B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]

MeTaL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Artık Yok ama Olacak ...
    Güzelde abi çok pahalı bu işler ben benim YBR ye yaptırayım dedim adam 500 YTL fiyat çekti motor zaten 3.000 YTL. tamam verelim parayıda satarken adama ne dicez "abi bak bunda air brush var onun için pahalı" mı diyelim , gelmez bize böyle pahalı shekiller ...
    Eşini Seviyorsan, Onun (2 teker) Hayallerini de Seveceksin.

Dövmeci dostum BBRR,

Hoşbulduk, Marmaris'e gelebilirsem sana kesin uğrarım. Bu yaz tatile bile çıkamadım. Elimde bitmesi gereken işleri tamamlayabilirsem belki Eylül'de çıkarım.

Görüşmek üzere...

Dostum Metal,

Ben İstanbul'da siz de Antalya'da olduğunuzdan sizin motorunuzu yapmam imkansız. Sizi fiyat konusunda bilgilendirmek için uygulama fiyatlarımı vermek isterdim, ancak kusura bakmayın reklam imajı oluyor diye fiyat yazmıyorum, fakat benim uygulama fiyatlarım söylediğinizin çok altındadır. Daha açık yazayım resimde gördüğünüz Honda'nın kaputu bile size verilmiş olan fiyatın neredeyse yarısına mal oluyor. Ayrıca, benim bu siteye airbrush tuning çalışmasını yollama nedenim yalnızca sizlerle paylaşmak ve aracı trafikte gören arkadaşlar varsa onların kişisel görüşlerini almaktır. Bu arada satışla ilgili bahsettiğiniz problem için söyleyebileceğim, Yasin'in Hondası'nın şimdilik 5 tane müşterisi var, şartları da Honda'yı fotoğraftaki gibi istiyorlar.

Kazasız belasız yolculuklar dilerim.

powerbyaydin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    suzuki gsr600 2009
    Optik sağol bizimle payşatığın için bence çok güzel tasarım yanlarda da desen var mı yokda sadece kaputda mı ?
    gezebileceğimiz internet siteniz Var mı ? modeller için bende kaskımı düşünüyorum Air- brushla ama şimdi değil
    ERASER WİLL COME BACK

Süper Moderatör (BBRR) Barış Şuşut - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    optik,
    abicim kapımız herzaman açık buyur gel
    sitede bir çok arkadaş air brush resimlerle ilgileniyor bence bu arkadaşları aydınlatma açısından fiyat yazman reklam olmaz zaten sanatın reklamı olmaz eğer bize resimlerle fiyatlardan örnekler verirsen sadece ben deil bir çok arkadaş bu bilgilerden faydalanacaktır kaldıki sitede motordan tut kaska monta eldivene kadar her şeyin fiyatı veriliyor amaç motorcu dostlarımızın aydınlanması ve bak bir çok arkadaş fiyatlar hakkında (bende dahil) bihaber bence fiyatların makulse yaz burdaki arkadaşlarda gidip düdüklenmesinler

[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]

Dostum Power,

Pozitif yorumların için teşekkür ederim. Şu anda kaput haricinde başka deseni yok. Dostum Yasin ileride bagaj kapağına ve bagaj açıldığında içerideki kolonların bulunduğu alana da birşeyler yaptırmayı düşünüyor. Zaten anladığım kadarıyla amacı bu Honda'yı Türkiye'de tek yapmak...Şu anda sitem tamamlanamadı ama sana vereceğim bu linkten çalışmalarımın bir kısmına ulaşabilrsin:

http://novogate.com/exco/view.php?b=483&u=38085

Teşekkür ederim.

Hepimizin bildiği gibi trafikçiler otomobillerdeki sticker, airbrush, film vs piyasadaki tuning unsurları ruhsatta yazılı olmadığı takdirde sorun çıkıyor. Ama resimdeki Honda'yı şu ana kadar trafikçi arkadaşlardan soran bile olmamış. Bazı sürücüler trafikte çılgın gibi araç kullanıyorlar. Görevli trafik ekibi de bu aracı çevirdiğinde A'dan Z'ye ceza unsurlarını sayıyor. Ben şuna inanıyorum ki doğru dürüst kurallara uyan sürücüler trafik tarafından senede bir kere bile çevrilmiyorlar. Tabi ki bu benim şahsi kanım.

Ben de sana katılıyorum dövmeci dostum BBRR,

Pozitif tavsiyene uyarak fiyat açıklaması yapıyorum.

Fiyatlar konusunda beliginleştirme: Görmüş olduğunuz Honda kaputu üzerindeki desen kaputun belli bir bölümünü kaplamaktadır. Eğer kaputun tamamını desenleseydik. Fiyat 500 Dolar olacaktı.

Resimde gördüğünüz kaput tamamı desenlenmediği için fiyatı 250 Dolardır. Bu fiyatı şimdilik süresiz olarak tanıtım amacıyla uyguluyorum. Tek veya iki kapı ya da bagaj kapağı üzerine de aşağı yukarı büyüklüğüne bağlı olarak 100 Dolar civarından başlayarak değişir. Yalnız benzin deposu kapağı ve torpido gözü kapağı 50 Dolardan başlar.

Motosiklete gelince, ön çamurluk +arka çamurluk+depo 200 Dolar. Kaskı da beraberinde yaptırılıyorsa arka çamurluk+ön çamurluk+depo+kask 250 Dolar. Yalnız kask 40 Dolardan başlar, desene göre tavan 100 dolardır. Yalnız depo 100 Dolar, çamurluklar 50şer Dolar. Aşağı yukarı fiyatlar bu civardadır.

Hepinize kazasız belasız yolculuklar dilerim.

ice300 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    XT660R
    can abi marmaranın yetenek sınavları eylülün ikinci haftası kazanırsam yanına staja gelicem ona göre.. uzun süre önce konuşmuştuk..
    sürebiliyorum, öyleyse varım :)
    [URL="www.bikepics.com/members/ice300"]www.bikepics.com/members/ice300[/URL]

ice 300 dostum,

Sınavda başarılar, görüşmek üzere. Sınavlar için İstanbul'a geldiğinde uğra...

Motosikleti
    suzuki gsr600 2009
    Optik bilgiler için çok sağol ben Akrep hastası biriyim şimdiden kanıma girdin desem yalan olmaz kaskımda akrep desenleri görmeyi çok isterim
    ERASER WİLL COME BACK

Motosikleti
    Artık Yok ama Olacak ...
    Ben zaten Barış abimin yanına gitmeyi düşünüyorum Cuma akşamı yola çıkıp Cumartesi günü yanında olacağım ama Aralık veya Ocak aylarında olabilir bu ancak sanırım. Bu arada Optik fiyatların gerçekten çok iyi İstanbula motorumu kaskımı alıp bir ara gelebilirim. Tabii o kadar yol benim YBR ile nasıl gidilir bilmem . Ama yaptığın işe oranla verdiğin fiyatlar gerçekten çok güzel. Aydın eğer varsan gel birlikte bir İstanbul yapalım ...

batucan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    bilgisayar,futbol ve motor
    optik, abi ben kaska istiyorum siyah kaskım var üstüne ateş desenleri istiyorum istanbula gelicem bi ara sana nasıl ulaşırım.
    Herbalife ürünleri için pmden mesaj atın
    35 BTU 55

alestevardiya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Pink Panther :)
    Calismaniz cok guzel olmus, Fiyatlar cok uygun, lutfen iletisim bilgilerinizi yazarmisiniz...
    Kim bu cennet vatanın uğruna olmaz ki feda?
    Şuheda fışkıracak toprağı sıksan, şuheda!
    Canı, cananı, bütün varımı alsın da hüda,
    Etmesin tek vatanımdan beni dünyada cüda.
    ::pembe:: ::pembe:: ::pembe::

Motosikleti
    suzuki gsr600 2009
    Semih sökelim boyanacak parçaları alalım kaskları yola çıkalım bir ara ama ne zaman belli olmaz
    ERASER WİLL COME BACK

Motosikleti
    Artık Yok ama Olacak ...
    Olm benim motorun tüm dış grenajlarını söküp sonra nasıl takıcam ? ben motoru full air brush yaptırmayı düşünüyorum ...

Motosikleti
    suzuki gsr600 2009
    Ateş halleder kafanı takma aldığı her motoru söküp takıyordu çünkü deneriz be ne olacak denemekten ne çıkar çok olsa vida artar
    şaka bir yana aldığım kask mat siyah ben harbi harbi durumu ayarlarsam akrep desenleri istiyorum kaskta
    ERASER WİLL COME BACK

Motosikleti
    ercüment erdun,benim kIrmIzI JInlun 250cc metal kIsragIm,oglumun 200 cc lIk yaban keçIsI sky team
    optik merhaba ben jınlınumun yan kapak granajlarına kızılderili kafası resmi yaptırmak istiyorum ebad 20x20 civarında uygulamalarında bu desen varmı acaba bilgilendirirsen beni memnun olurum

Aydın, Metal, Batucan, Alestavardiya ve e_erdun,

Mesajlarınızı okudum. Bana ulaşmak isteyen arkadaşlar için iletişim bilgilerimi veriyorum.

Aydın ve Metal, parçaları sökebilirseniz iyi bir ambalajla kargoya verebilirsiniz. Aras Kargo Moda bana çok yakın.

Erdun, elimde değişik kızılderili örnekler mevcut senin de düşündüğün veya bulduğun bir örnek olabilir. Ya da tamamen orijinal bir tasarım olabilir. Vakit bulduğunuzda bana gelirseniz parçaları bırakırsınız. Gelmeden önce telefon irtibatı kuralım.

Can Yücel
    Airbrush Ressamı
    Atölye: 0216 450 23 91
    GSM: 0505 620 50 26
    e-mail:airbrushoptic@yahoo.com
    msn: airbrushoptic@hotmail.com
    Adres: Kadıköy Anadolu Lisesi'ne çok yakınım.

batucan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    bilgisayar,futbol ve motor
    kaskı yollasam ateş deseni istiyorum ne kadar olur fiyat olarak?bi de ne kadar sürede geri alırım....
    Herbalife ürünleri için pmden mesaj atın
    35 BTU 55

1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler