Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

Honda Airbrush Ninja Custom

REKLAM ALANI

Selam Batucan,

Ateş deseni ile ilgili fikir verebilecek bir kaç kask gönderiyorum. Ateş desenleri 50şer dolar, tabi ki kargo bedeli motorcuya aittir. Bir de kobra deseni gönderiyorum. Farkı görebilesin diye, bu da 100 Dolarlık bir işçiliktir.

Teslim süresi, kargoda gidiş geliş zamanı hariç bir haftadır.

Aras Kargo Kadıköy Moda şubesine, şubeden alınmak üzere gönderirsen bana yakın, geçerken alırım.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Süper Moderatör (BBRR) Barış Şuşut - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    MeTaL başlığa henüz döndüm
    bekliyorum
    optik, abi bence bunda kimseyi gücendirecek bir reklam yok eğer sitede başka sanatçı abilerimiz ve kardeşlerimiz varsa burdan seslenelim el emeklerini bize tanıtsınlar burda dayanışma çerçevesinde bilgilenelim
    [B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]

powerbyaydin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    suzuki gsr600 2009
    alev desenleri gerçekten çok güzel bizimle paylaştığınız için teşekkürler ben daha kendime desen bulamadım
    ERASER WİLL COME BACK

Hepinize tekrar merhaba,

Dostum Barış, airbrushla yapılan geçici dövmeler (+body paint) henüz ülkemizde bilinmiyor. Sen tabi ki biliyorsun. Ben de hem airbrush uygulama alanları hakkında teknik bir bilgi olarak hem de topik biraz renklensin diye airbrushla yapılmış geçici dövme uygulamalarını paylaşmak için size gönderiyorum. Sen de bu konuda görüş ve bilgilerini bizlerle paylaşırsan ve resim gönderirsen sitede konuya yeni olan arkadaşları da bilgilendirmiş olursun.

Bu konuda sana hiç talep geldi mi, ya da Türkiye'de yapan ya da yaptıran var mı? Bizimle paylaşır mısın?

Selamlar,

Tekrar merhaba,

Kask konusuyla ilgilenen arkadaşlar için bir örnek daha yolluyorum.

Görüşmek üzere.

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler