"Kıllı Tarkan" Üyemizden Canlı SAZ Performansı..
Reklamlar
-
kıllıtarkan adlı üyeden alıntı
la keko sen bu menecerlik olayını yapamaycan herhal önce beni görecen şımartacan popiler yapacan sonra sırtıma bincen
olm o var ya hayatta inmez sırtından benden sana sölemesi. böle polenük yaratacak şarkı sözleri lazım....buzda dans ta ekürin olacak...meteylen buz dansıı yapacanız meteyi hava atcan tutmıcan yere düşürcen felan....
[B]Facebook tan çıktım sakın bana sormayın neden diye booku cıktı çünkü[/B]
Millet artist olmuş ama yönetmen benim...İstediğime rol, istediğime yol veririm....
Reklamlar
-
hımm du bi ara senin yanına gelem agam bide bakem kenarda köşede bu sahnelerden kalmış bişiler var mı
bu arada o parçadaki yorumu saza uyarlayacak kral arkadaşım gelsin yanıma
[FONT="Arial Black"][COLOR="Red"]BU ALANA REKLAM ALINIR[/COLOR][/FONT] ::tutkuy::
-
kıllıtarkan adlı üyeden alıntı
hımm du bi ara senin yanına gelem agam bide bakem kenarda köşede bu sahnelerden kalmış bişiler var mı
bu arada o parçadaki yorumu saza uyarlayacak kral arkadaşım gelsin yanıma
son videoyuda ekle len şaban...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
-
Kişiye özel topic yassahh deilmiydi metehandrosss ??
[B]Aptalların anlayacağı gibi yaz, akıllı olan ilk cümlede ne dediğini zaten anlar [/B]:cat:
[B][COLOR="DarkRed"]Ben Derdimi Hangi Dağa
Yüreğimi Hangi Suya Diyemiyorum[/COLOR][/B]
-
Pınarr adlı üyeden alıntı
Kişiye özel topic yassahh deilmiydi metehandrosss ??
emme burası Konu Dışı...hemide kültür bilgi birikim ilim irfan şeysi...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
-
mete_han adlı üyeden alıntı
emme burası Konu Dışı...hemide kültür bilgi birikim ilim irfan şeysi...
Ozaman bana özelde topic olsun banane bende isterim
[B]Aptalların anlayacağı gibi yaz, akıllı olan ilk cümlede ne dediğini zaten anlar [/B]:cat:
-
-
gılloooo avatar la alakan yoq looo emeğine sağlık mükemel dökhtürmüşsün..
-
bi fidanmı dikmişin bu dünyaya vodafon kişisi...neyine açayım topakcık..
bir yetenek sölede açayım...
Çok hoş kaza yaparım mesela.. Bi estetiği vardır kazalarımın
-
önce bi düşüşünü görelim ama.....
-
aplaaa bitirmişsin olayııı
estetik kazadan sonra oluyo galiba..
-
abi bu ne ya, tebrik ederim gerçekten döktürmüşsün, deniz abi sende böyle bir cevher vardıda niye bize söylemedin? bi dahaki buluşmaya mutlaka bağlama ile bekliyoruz seni
-
önce bi düşüşünü görelim ama.....
Ayıpsın nerde ne zmaan istersen
06bluedragger adlı üyeden alıntı
aplaaa bitirmişsin olayııı
estetik kazadan sonra oluyo galiba..
Yok hayır benim çarpmamla birlikte başlıyo estetik.. Çarpış, düşüş, kalkış
-
-
-
emin_arikoglu adlı üyeden alıntı
abi bu ne ya, tebrik ederim gerçekten döktürmüşsün, deniz abi sende böyle bir cevher vardıda niye bize söylemedin? bi dahaki buluşmaya mutlaka bağlama ile bekliyoruz seni
süper bi adamdır...getirecem bi ara...aşı zamanı şu an huysuzda...
-
süper bi adamdır...getirecem bi ara...aşı zamanı şu an huysuzda...
çok istediğim fakat bulamadığım bir yetenek, meşhur edicem onu
-
Çok güzel... Bende bağlama çalıyorum, kıllıtarkan şaşırttı beni, tabii bende başkalarını
[COLOR="Red"][B]Şeytan[/B][/COLOR]cım, [B]Motosiklet[/B]'i icat ettiğin için sana minnettarım... :P
-
-
Aramızda yetenekli arkadaşlar varmışta haberimiz yok,Atilla gibi motosiklet dergilerine taşımak lazım bu olayı ama nasıl ?Fikri olan var mı? Tebrikler Kıllıtarkan farklı parçalarıda bekliyoruz.......
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)