Kıllı kardeş sendede yetenek varmış he....
Kıllı kardeş sendede yetenek varmış he....
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
[FONT="Arial Black"][COLOR="Red"]BU ALANA REKLAM ALINIR[/COLOR][/FONT] ::tutkuy::
tabi yaparızkıllıtarkan adlı üyeden alıntı
yalnız bu hibinyonidis mete ile anlaşma, bizim firmaynan anlaş. kaset yapacam deyi şey yapar sana
taygır inşaat organizasyon limited turizm ltd şti olarak masraflarını üstleniyorum
yalnız sana etkili bir isim ve slogan bulmamız şart
mesela küçük kıllı, veya tüylü tarkan gibisinden bir isim ve "öbür tarkan bunun yandan yemişidir" şeklinde de etkili bir slogan da attık mı peynir ekmeğin yanında bedavadan veririz çok satar
beyler ben şincik geldim...saat 00:00...24 olmuş valla...iyigeceler herkese...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
polenük e girmek lazım şimdi. buzda dans a katılırsınız meteylen aranıza bi elektirklenme felan olur. mete güzel buz pateni yapar ne de olsa o bir panda . o da olmaz sa menajerin le kavga felan et. sonra yayını terk et...bomba gibi sallarsın yaw....
[B]Facebook tan çıktım sakın bana sormayın neden diye booku cıktı çünkü[/B]
Millet artist olmuş ama yönetmen benim...İstediğime rol, istediğime yol veririm....
kıllıtarkan Abi; Mihribanla efkarlandım içesim geldi, Eye of the tiger la coştum dövecek adam aradım, ispanyollada kalkıp oynayacaktım tam vidyo bitti....
Ellerine sağlık abi, bu arada bildiğim kadarı ile bütün enstrümanlar SAZ dır, Seninki bağlama
Bir 4 silindirlilere, Birde 2 zamanlılara hastayım.
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
neden be gangammm....ben de öle yorgunum ki yorgunluktan eve gidemiom hala fab dayım :(
[B]Facebook tan çıktım sakın bana sormayın neden diye booku cıktı çünkü[/B]
Millet artist olmuş ama yönetmen benim...İstediğime rol, istediğime yol veririm....
tebrik ediyorum lancet benimki bağlama saz olarakta söylenir yıllardır aslı sazdır aslında zamanla düzenlerine göre isim almışlar
tabi diğer enstrümanlarda saz olarak geçer kimi cümlelerde nedense bende anlamış değilim
la bu menajerde tırt çıktı hala kaset yapılmadı aramızda politikacılar var
[FONT="Arial Black"][COLOR="Red"]BU ALANA REKLAM ALINIR[/COLOR][/FONT] ::tutkuy::
sanki playback gibi geldi banaa
[I]315 ile uzaklaştım,aynamda görünmüyorsun...I]
kıllı kardeşim dedim sana bunun zirveye götüreceği yol kaygan deyi
gel sen bizi dinle. çıkış parçası olarak ta birilerine gönderme maksatlı bir parça seçtim:
samsunda bizim uşaklar etilerde mete gezer
8. cumhurbaşkanımız ahmet necdet sezer
metenin çıkınında yoktur böyük parası
limitle hava atar istanbul fukarası
evet evet çok güzel olacak, yok satacak bu kaset
ben gördüm begendim...iş var yane...
ulan ne parası istiyon...ilk kasetten paramı olur...hatta sen bize vericen masraflar için...10 yıl sırtındayım paşam...menecırınım ben ne dersem o olur...
sende iyi besteler var...Hayal gücün çok geniş...
sen bi ara yanıma gelde elimi öp...sana el vereyim...bi üfüreyim...sonrası malum...Tarkanı sallarsın...
ama harbidende iyisin bu işte...başka videoların varsa paylaş yavrım...
bişi dicem saz be hıp hop birbirine çok uzak şeylermi...yani bu parçadaki yorumu saza uyarlayabilirmisin...
http://www.youtube.com/watch?v=JdDHcW9TyPo
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)