müşteri - Bir sinek ilacı alabilir miyim?
satıcı - Sineğinizin nesi var acaba?
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
Kanka işten gücten kafamızı kaldıramıyoz ya...yorgunlukda cabası...ben erken zıbarıcam gibi...af dilerim...sonra Mete abimizin dötü kalktı demeyin he...
şımarmam heç ben...sevildiğimide bilirim...ama davamızın seyri hakkında bir toplantı yapalım...msnde çoklu sohbetde yeni hedefler koyalım..stratejiler belirleyelim...okimi abiler...selam saygılar hepinize...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
bende katılcem toplu MSN'e..
Gidersen Öyle Bir Gitmelisin ki;
Ayrılıklar Bile Seninle Gurur Duymalı..
ne özeli yaw..
Benim herşeyim açıktır..
serhat_ekinci@hotmail.com
Lem uğraştıgımız şeye bak yahu.. Yeni stratejiler belirleyecegiz diye, hadi ben neyse de koskoca adamlar, toplu MSN diyorlar..
Hey Allah'ım..
Gidersen Öyle Bir Gitmelisin ki;
Ayrılıklar Bile Seninle Gurur Duymalı..
Topsuz msn de mi oluyor yaw? iki dk boş bırakmaya gelmiyo biri örgüt kurmuuş biri devrim diyo öbürü kansız olmaz diyo. nörüyonuz yigidlerim siz?
[B]Facebook tan çıktım sakın bana sormayın neden diye booku cıktı çünkü[/B]
Millet artist olmuş ama yönetmen benim...İstediğime rol, istediğime yol veririm....
Kanka biz 1.5 yıldır bu adamın nasıl fırıldak olduğunu siteye anlatmaya çalışıyoz zamanında anlamadılar ama artık foyaları teker teker orataya çıkıyor handuros olayıda bitti artık sitede kendi kazdığı kuyulara düştü napalım o kaşındı bizde kaşıdık imparatorluklarda böyle çökmezmi büyüme evresinden sonra küçülme ve parçalanma evreleri gelir
ben yeni örgütlere giremem bizim ittifak sağlam ama sizle seve seve
lantlaşma yapabiliriz mete'ye karşı işbirliği içinde olabiliriz dost müttefiklere kapımız herzaman açık hepimiz birden kitleyince tez zamanda ya elimizi öper yada siteyi terk eder
Geçen toplu msn görüşmesi yapalım dedik...Ama yapamadık....Çünkü Fürek yoktu............
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
SATO:::SERHAT::: SMIRNO VE PIÇAK kankalarım bizim çetenin adı hakkında önerileriniz neler...önce kendimize bir isim bulmalıyız...ve bunuda imzamıza yazmalıyız...ne dersiniz...yeni bir oluşum...
cartman sende bi tarafa geç la artık...ortalıkda dolaşan BM elçisi gibi kim vurduya gitcen he...
Durun lem..Toplu ban olayına giricez ha...Sitenin SGM sinde yargılarlar haaa....
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
edit:nickim piçak değül bicak(hemde döner bicaği)...adım murat...
örgüt adı:biraz düşünelim bakalım...
SİLEMİYORSAN KARALAYACAKSIN!!!
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)