Mete_Han dan Ahlaksız Teklif !!!
Reklamlar
-
müşteri - Bir sinek ilacı alabilir miyim?
satıcı - Sineğinizin nesi var acaba?
Reklamlar
-
abooooooowwwwwwww...
yaw mete abi dedik abimiz dedik bunlar ne oliyi mete abeyy...ayy düşüp bayılcam şimdi...
SİLEMİYORSAN KARALAYACAKSIN!!!
-
Sato8 adlı üyeden alıntı
bu is galiba sato kankamin dedigi gibi 3 gruba bolunmeyle bitecek
Bir Afrika Atasözü; Sular yükselince, balıklar karıncaları yer.Sular çekilince de karıncalar balıkları yer .Kimse bugünkü üstünlügüne ve gücüne güvenmemelidir. Çünkü kimin kimi yiyecegine “suyun akışı" karar verir. - Drift Religion
-
-
-
geldin mi la gene. ne yüzsüz adam yaw
hemen msn den yıkama yağlama vaziyetleri.
-
Puhahahaaaa...... Tek kalıcan la fürek...... Artık müridin de kalmadı.....
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
-
Bir Afrika Atasözü; Sular yükselince, balıklar karıncaları yer.Sular çekilince de karıncalar balıkları yer .Kimse bugünkü üstünlügüne ve gücüne güvenmemelidir. Çünkü kimin kimi yiyecegine “suyun akışı" karar verir. - Drift Religion
-
SmirnouF adlı üyeden alıntı
puhahahaha fürek gene fırıldaklığını yapmış msnyi açıp kaybolmuş gene yaw bu adam her hareketi ofsat sanki mahsus yapar gibi bende online yazma hacı yakma beni diyo ama yazacam hatta spirnofla ve sato ile ilgili yazdıklarını burada yayınlasammı acaba yayınlarsam ittifakları çöker kökten ama
-
la dün yazıştık ya...8 de ilk işim msnde senle sohbet olcak deyiii...unutmadık babında...saygıdan biz ne yapcağımızı şaşırıyoz...neyse yarın msnde dertleşiriz...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
-
mete_han adlı üyeden alıntı
la dün yazıştık ya...8 de ilk işim msnde senle sohbet olcak deyiii...unutmadık babında...saygıdan biz ne yapcağımızı şaşırıyoz...neyse yarın msnde dertleşiriz...
işin bitti senin ne dümen yaparsan kurtaramazsın bu saaten sonra ayrıca bi ruz tarzanı için bu kadar uğraşmazdım şahsen ne demişer tarzanların kemikleri sayılmayanı makbüldür öyle bişeydi işte
-
-
Mete abimiz geliyor..
2 güzel söz yazıp, çıkıyor..
Bakmayın MSN dedigine,
O bizimle dalga geçiyor..
Süper kafiyeli oldu be..
Gidersen Öyle Bir Gitmelisin ki;
Ayrılıklar Bile Seninle Gurur Duymalı..
-
bbaday adlı üyeden alıntı
puhahahaha fürek gene fırıldaklığını yapmış msnyi açıp kaybolmuş gene yaw bu adam her hareketi ofsat sanki mahsus yapar gibi bende online yazma hacı yakma beni diyo ama yazacam hatta spirnofla ve sato ile ilgili yazdıklarını burada yayınlasammı acaba yayınlarsam ittifakları çöker kökten ama
yayinla abicim yaw,yayinla gorelim herseyi,yatiralim masaya,bakalim masa altinda kim kalcak ??
mete_han adlı üyeden alıntı
dun yazistik ewet,sadece 3 dk.hatta aksam senin isin olup gittigine bile inanmiyom artik
bbaday adlı üyeden alıntı
işin bitti senin ne dümen yaparsan kurtaramazsın bu saaten sonra ayrıca bi ruz tarzanı için bu kadar uğraşmazdım şahsen ne demişer tarzanların kemikleri sayılmayanı makbüldür öyle bişeydi işte
hasstir ordan lann
Sato8 adlı üyeden alıntı
eywah eywah bunları handro kankam smiremi dedi. tamm tamm en iyisi bölünmek biz devrimci gençleriz
ihtiyarlarla işimiz olmaz smir bunda sonra ikimiz tek yürek olduk tamam mı kardeşim
galiba en iyi cikis bu,zaten msn'de konusuyoz,tam benim kafa adamsin
-
-
galiba en iyi cikis bu,zaten msn'de konusuyoz,tam benim kafa adamsin
kanka ne zmandan beri handroya kitlemek istiom kitlesem mi ne yapsam.
-
SİLEMİYORSAN KARALAYACAKSIN!!!
-
-
Gültekin adlı üyeden alıntı
ulen fürek
bu kaçıncı madara oluşun?
kaçıncı şamar yiyişin?
beyinciğinin binde kaçı çalışıyor da, bize tuzak kuracan? he?
bravo bbaday kankam.
bu başlık, enayilere kapak olsun.
sen yasiyomudun yaw,abimiz savasi ilk birakanlardandir,bilgilendireyim bilmeyenleri
Sato8 adlı üyeden alıntı
kanka ne zmandan beri handroya kitlemek istiom kitlesem mi ne yapsam.
yapalim o zaman
Bicak adlı üyeden alıntı
ya bilemiyorum aklım karıştı yane karşı taraf sağlam deliller koydu ortaya
sen gel bizim tarafa,bi tarafta yaslilar,bi tarafta donek bi taraftada gencler olsun
-
nörüyo len burda...dağıtırım...son kararlarınızı verin beyler...sato smirno çetedemisiniz halen...yoksa üyeliğinizi sileyimmi...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler