Hala buralardamısın len sen... Amma yüzsüz elemansın yaw.....
Matematik derslerine konu olacan.... Hani çarpmada etkisiz eleman varya... Sitede de sen yüzsüz elemansın.... Kiteleye kiteleye hal olduk hala akıllanmadın...
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
Gidersen Öyle Bir Gitmelisin ki;
Ayrılıklar Bile Seninle Gurur Duymalı..
ne komiksiniz puhahaha sizden ii bir komedi filmi cikartilir yuhaha devm edin super oluyo zuhahahah ben yokmusum gibi davranin
ulan benide güldürdünüz ya şimdi...şikii şikii babaaa...ani anii yabaaa...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
ee. youtube sagolsun..
Gidersen Öyle Bir Gitmelisin ki;
Ayrılıklar Bile Seninle Gurur Duymalı..
çaktın engellemeyi çocuklara sıkışıncada bana yüklen sen demedinmi la serhatla filan uğraşamam çakıyom engellemeyi geçiyom diye serhatcım tanı fürek abini siteye madara olmakdan bıkmadı hergün sabah öğle akşam kitliyoz ama tık yok hala utanmadan karşımıza çıkıyo biz bıktık o bıkmadı adam artık yalama oldu hisetmiyo tabi
olm bora sende artık işi .pnalığa vurdun...artık yalan dolan her yol var sende ...
bana yakışıyoda sana yakışmıyo valla...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
seerrr haaaaattttt....bizde dalga dümen olmaz...muck...genc arkadaşlara hiç yanlış yapmam...
yanlış olmaz ondan spirnofa sato'ya kitliyon gitsin ben bile hüzünleniyorum onu bunu engelliyom diyince ama napcan işte fürek idare edecez artıkın biz ediyoz sizde edin
puhahahaha Valla çok güldüm iyi dşak geçiyorsunuz haa... Milletin aklını karıştıracaksınız.. Bu arada ilk mesajdaki resimlerden en sondakinin en altındaki Mete_Han abimizin verdiği cevabada güldüm...
Bir 4 silindirlilere, Birde 2 zamanlılara hastayım.
bana sadece sonu 999 olani verdin,bir defada rastlasmadik
bana verdide ne oldu,ayni tas ayni hamam
yalan atma oglum,baktim engelleme felan yok ,al iste resmi.herhalde bu olaydan sonra engeli kaldirmis olamaz,yoksa olabilirmi
eger alttaki resimde удалить yazan yer tiklanabiliyo olsaydi engellmis oldugu ortaya cikardi
Bir Afrika Atasözü; Sular yükselince, balıklar karıncaları yer.Sular çekilince de karıncalar balıkları yer .Kimse bugünkü üstünlügüne ve gücüne güvenmemelidir. Çünkü kimin kimi yiyecegine “suyun akışı" karar verir. - Drift Religion
allah canını almaya emi...999 u çok nadi açarım yav...kanka onu 9999 yap sen...ondan bende seni heç görmüyom....selametle ...iyigeceler...engel olayı bize ters...yapanında msn boynunun altında kalsın...
bazı delikanlı abilerimiz...aslan parçalarıda 15 inde burada İstanbulda olacaklardı...ama olamadılar...ama ben füreğim o ayrı mevzu tabi...
ekledim abi,insallah bunda karsilasiriz
Bir Afrika Atasözü; Sular yükselince, balıklar karıncaları yer.Sular çekilince de karıncalar balıkları yer .Kimse bugünkü üstünlügüne ve gücüne güvenmemelidir. Çünkü kimin kimi yiyecegine “suyun akışı" karar verir. - Drift Religion
eğer o yazı çıkmış olsa seni msn listesinden silmiş demektir.
engellediğini öğrenmek biraz karmaşık aynı listede olan bir kişiye açık olduğunda görüyor fakat sen kapalı görüyorsan o zaman engellemiştir. tabi bu çevrimdışı mesajlaşmaya engel deil. çevrimdışı açılan oturumlarda iş daha karmaşıklaşır.
en temizi msn i patlatıp görmek yoksa başka türlü olmicak.
fake maile düşeceğini sanmıyorum. bakalım neler olacak
[CENTER]imza yok parmak izi daha garanti yaşasın biyometrik imza:cat:
motosiklet seçerken gösterdiğiniz özeni yöneticileri seçerkende gösteriniz[/CENTER]
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)