Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 123412 ... SonuncuSonuncu

Mete_Han dan Ahlaksız Teklif !!!

REKLAM ALANI
    mete_han - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Melmeket Uşak/Manisa.2020 NC 750 X DCT/2015 CBF150
    Alıntı efendy_iso adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    abi hayırdır millet buzda kaymak için sıraya girmişş fırsat kolluyomuş beaaaa
    abicim bi laf var ya...artık yalama oldu bizim civatalar...alıştık...acıtmıyor...

geleaan vurduuu...gideeaaann vurduuu..
    Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
    (1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Sato8 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Cf Moto 250 SR
    Alıntı bbaday adlı üyeden alıntı Mesajı göster

aha şimdi zıç.ık
    vaaaayy bak seeen. ne deyim ben şimdi sana allahından bul bizim duygularımızla oynadın kardeşi kardeşe vurdurdun. yav be mete abi sen affet bizi. bunlar hakkat senin dedin gibi yaav.
    müşteri - Bir sinek ilacı alabilir miyim?
    satıcı - Sineğinizin nesi var acaba?

bbaday - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı Sato8 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    vaaaayy bak seeen. ne deyim ben şimdi sana allahından bul bizim duygularımızla oynadın kardeşi kardeşe vurdurdun. yav be mete abi sen affet bizi. bunlar hakkat senin dedin gibi yaav.
    Sato'cum hepsi iftira kampanyasının bir ürünü elimde ispatve kanıtlar var gs li olduğuma dair mete benimde aklımı karıştırdı esas takımım eskişehirspor demek istemiştim 1.ligde gs liyim sıç..k yaw

Motosikleti
    sato kanka ben dedim...fazla güvenme...genc dimağları zehirler...kızların gazouna ilaç katan bir tip bu Boru Baybay...

ama kırıldım abicim...vallahide kırıldım billahide...
    Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT

Alıntı mete_han adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    sato kanka ben dedim...fazla güvenme...genc dimağları zehirler...kızların gazouna ilaç katan bir tip bu Boru Baybay...

tamam bekle sen belgeler az sonra gelecek bide duygu sömürüsü yapıyo hay allam çıldırcam ya ne golcü adammışsın sen iyice bizim saflardan soğutuyosun heryol mubah adam için bekle bakam ispat gelecek yakında

Sato8 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Cf Moto 250 SR

abi senin 45 cm şeyin saolsun. ellerinden öperim. valla ben seni çok seviom. ama işlerin içinde katakullim fönüyo çözmedim hadi hayırLısı.
    müşteri - Bir sinek ilacı alabilir miyim?
    satıcı - Sineğinizin nesi var acaba?

Motosikleti
    tamam bekle sen belgeler az sonra gelecek bide duygu sömürüsü yapıyo hay allam çıldırcam ya ne golcü adammışsın sen iyice bizim saflardan soğutuyosun heryol mubah adam için bekle bakam ispat gelecek yakında

gelmezse var ya...
    Alıntı Sato8 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    abi senin 45 cm şeyin saolsun. ellerinden öperim. valla ben seni çok seviom. ama işlerin içinde katakullim fönüyo çözmedim hadi hayırLısı.
    kanka araya nifak tohumları atıyolar...tongaya basma...

ben kaleyi içten fethetmeye çalışıyom olmuyo...ama adamlar truva atını soktular içimize...

tigermbz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ducati 797
    Alıntı fırıldak_nuri adlı üyeden alıntı
    kanka araya nifak tohumları atıyolar...tongaya basma
    bari böyle bir başlık altında nifak iftirasını atma millete. kimin nifak tohumu ektiği başlıktan ve 1. mesajdan net olarak anlaşılıyor
    bir de milleti enayi yerine koymaz mı

Motosikleti
    Alıntı tigermbz adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bari böyle bir başlık altında nifak iftirasını atma millete. kimin nifak tohumu ektiği başlıktan ve 1. mesajdan net olarak anlaşılıyor
    bir de milleti enayi yerine koymaz mı
    kanka şimdi birbirimize yapılmış bir tuzak yakışmaz...ama size tuzak kurmam çok doğal değilmi...yani amacmız bu değilmi...

SeRHaTeKiNci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kymco (Satılık)
    Mete abi, kaç para teklif ettin Bora abi'me??
    Gidersen Öyle Bir Gitmelisin ki;
    Ayrılıklar Bile Seninle Gurur Duymalı..

Motosikleti
    Ducati 797
    kanka şimdi birbirimize yapılmış bir tuzak yakışmaz...ama size tuzak kurmam çok doğal değilmi...yani amacmız bu değilmi...
    milleti kandıracağını sanıyorsun da bana da mı aynı numerolar. ula keko savaşta hile caizdir deyi kendi adamına da mı hile yapılır, sade bizim çeteye değil ki, kendi adamlarına da tuzak kuruyorsun.
    adam satmak desen var, hile hurda o biçim, bel altı vurmak desen gırla gidiyor, nasıl bir metabolizmasın anlamıyorum
    seni Türk hekimlerine emanet ediyorum
    bu arada borcun olan 1.000 ytl yi de unutma, onda tüyü bitmiş garibanın hakkı var
    kaynatmaya çalışma hergün faiz biniyor habarın olsun, 2000 lira olunca istanbula gelip biner biner alırım senden

Motosikleti
    Alıntı SeRHaTeKiNci adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Mete abi, kaç para teklif ettin Bora abi'me??

Bu at yarışlarında koşan atların kullandığı iki enjektelik ilaç önerdim hayır dedi...illa ABD li olan hormondan istiyom falan...anlaşamadık...

Alıntı tigermbz adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    milleti kandıracağını sanıyorsun da bana da mı aynı numerolar. ula keko savaşta hile caizdir deyi kendi adamına da mı hile yapılır, sade bizim çeteye değil ki, kendi adamlarına da tuzak kuruyorsun.
    adam satmak desen var, hile hurda o biçim, bel altı vurmak desen gırla gidiyor, nasıl bir metabolizmasın anlamıyorum
    seni Türk hekimlerine emanet ediyorum
    bu arada borcun olan 1.000 ytl yi de unutma, onda tüyü bitmiş garibanın hakkı var
    kaynatmaya çalışma hergün faiz biniyor habarın olsun, 2000 lira olunca istanbula gelip biner biner alırım senden

yav bi tuhafsın...Düşmanına diyonki niye böle yapıyon...oldu şekerim...sen gelde yanıma ben emaneti veririm...yeterki geal...

Motosikleti
    Kymco (Satılık)
    Bu at yarışlarında koşan atların kullandığı iki enjektelik ilaç önerdim hayır dedi...illa ABD li olan hormondan istiyom falan...anlaşamadık...
    Zuhahahaaaa... ABD'li hormonların reklamı geçen gazetede çıkmıştı..

Motosikleti
    Ducati 797
    yav bi tuhafsın...Düşmanına diyonki niye böle yapıyon...oldu şekerim...sen gelde yanıma ben emaneti veririm...yeterki geal...
    ulan keko bize yaptıklarından şikayetçi değilim ki (vız geliyor ). kendi adamına niye böyle birşey yapıyorsun diyorum, az delikanlı ol da adam satma diyorum da kime diyorum, suç bende
    senlen bilahare görüşecez, bir gün ansızın

SmirnouF - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tekirdağ - Çerkezköy & Kırklareli - Pınarhisar
    Motosikleti
    ne bulursam gezerim xD
    kisa ve ozm yazcam

1=bu mete_han kekosunun msn'i bende kayitli amahic bulusamiyoz nedense.acaba engelledimi
    2=Bbaday,allah belani vermeye pusht.ulan vallah inanmistim.seni eskisehir-galatasaray macinda ultraslanlar bayrak direginin uzerine oturta emi
    3=ilk msn yazismasinda,tam smirn'e bilmemne bilmemne yazan kisimda dewami okunmuyo.onu bi zahmet yazin.
    4=@mete_han
    bu yanlis oldu
    5= kime guvenecegime sasirdim artik.bir saglam kalem satom kaldi,o da yanlis yapmaz herhalde topragina.uj-bej'iz sunun surasinda ...
    Bir Afrika Atasözü; Sular yükselince, balıklar karıncaları yer.Sular çekilince de karıncalar balıkları yer .Kimse bugünkü üstünlügüne ve gücüne güvenmemelidir. Çünkü kimin kimi yiyecegine “suyun akışı" karar verir. - Drift Religion

Motosikleti
    smırno bende 4 tane msn hattı var ...hangisi sende bilmiyom...ben zaten çevrim dışıyım...ben sana takılıyom ya şakadan bazen ...Boraya sende taygıra inceden yazıver dedim...şenlik olsun diye....

bizden sana yanlış olmaz adamım...tek olayımız bakımsız rus tarzanıdır..olay budur sende biliyon...

görünen luzüm üzerine bu postu yazma gereği duydum

1. ben aslen eskişehirspor taraftarıyım bunuda heryerde söylerim gocunmam

2. 1.ligde sadece galatasarayı destekler ve tutarım (yaklaşık 20 yıldır)

3. feneri günahım kadar sevmem (2 defa 2.lige düşürdüler bizi )

4. fürek herkesiengellemiş spirnofla filan uğraşamam msnde çaktım engellemeyi geçtim dedi bana

ayrıca füreğe kendim koz verdim herşeyden habarım vardı ortalık şenlensin diye ses çıkarmadım herkes füreğe saldırsa tadı kalmıyacaktı bugünleri düşündüğüm için dün bunlarıda ss çektim ahanda kanıtlar .

noldu fürek gene kendi kazdığın çukçura düştün sen bizle başa çıkamazsın gel ağahnda bu eliğmizi öp özür dilaa (acı hayat bölüm 17)

Motosikleti

4. fürek herkesiengellemiş spirnofla filan uğraşamam msnde çaktım engellemeyi geçtim dedi bana
    P

hıhh...koz vermişmiş...hade ordan...ulan öyle bi yalancısınki...hem yumurtluyon...hemde müsade ettim diyon...yuh yani...engeleme falan yok...bunu harbi salladın işte...delikanlı gibi de böle bişey yazdımmı...

olm ben füreksem sen Yunanlı Fırıldanyodissin...tam RUM sun...

Motosikleti
    Kymco (Satılık)
    Len mete_han abi, boyna MSN'den kareler geliyor, demek ki boyna MSN'desin..
    Sana yazıklar olsun, bizlere MSN adresini vermedigin için..

Motosikleti
    allah belanıı vermeyeee serhaaaaattttt...al açtım la...

2. sayfa BirinciBirinci 123412 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler