Mete_Han dan Ahlaksız Teklif !!!
Reklamlar
-
mete_han adlı üyeden alıntı
o ne lan...ser mareşal...Osmanlıdamı yaşıyon olm...o ne Far4scamı Arapcamı belli değil...kesin gogılda çok aradın bunu...
biz Osmanlı torunuyuk, özümüzü kaybetmedik ki arayalım.
Reklamlar
-
tigermbz adlı üyeden alıntı
biz Osmanlı torunuyuk, özümüzü kaybetmedik ki arayalım.
ne özü olm...Sen Rum çocuğu değilmisin...Ataların Pontus Rum değelmi...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
-
o ne lan...ser mareşal...Osmanlıdamı yaşıyon olm...o ne Far4scamı Arapcamı belli değil...kesin gogılda çok aradın bunu...
Pınar apla aye ve cartman ekürisi dışında pek muyatap olmuyon kimseyle...gücümüze gidiyo yane...
nası Mehendis beg sin sen...ederi 2 dene 1000 RR...off nasıl eğitim sistemidir kine bu...herkeş mehendis olmuş...
olm sabah sabah amma takıldın yaw. ilgilenmio işte senle. anla artık....seni görmek için gece 1:30 a kadar kalsın mı forumda.....
[B]Facebook tan çıktım sakın bana sormayın neden diye booku cıktı çünkü[/B]
Millet artist olmuş ama yönetmen benim...İstediğime rol, istediğime yol veririm....
-
3 de yattım dostum...akşam coşku sel oldu yine forumda...
heyyy carrtt çık aradan kankamla...ona cevap yazdım ben...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
-
ne özü olm...Sen Rum çocuğu değilmisin...Ataların Pontus Rum değelmi...
ula kostantinopolis veledi, has kıpçak Türk'üyüz biz.
-
kıpçak dil kapçık olcaktı o. hani derler yaa ne kapçık ağızlısın bee.
müşteri - Bir sinek ilacı alabilir miyim?
satıcı - Sineğinizin nesi var acaba?
-
hadi len ordan atma...Pontuslusun işte...ataların EOKA cı...Karadenizi Rusyaya kazandırmak için savaşıyon...yeme bizi şimdi...
te bee gapçık ağızlıı beyavv dese ya biri bana...özlemişim...ama has Trakyalı desin bunu...
-
hadi len ordan atma...Pontudsusun işte...ataların EOKA cı...Karadenizi Rusyaya kazandırmak için savaşıyon...yeme bizi şimdi...
te bee gapçık ağızlıı beyavv dese ya biri bana...özlemişim...ama has Trakyalı desin bunu...
bu gün çok şugarsın be pandam benim. ne o çinganeleri seversin galiba. gel bak edirneye kaynıyo onlardan hade mah gogoşola tadaptu.
müşteri - Bir sinek ilacı alabilir miyim?
satıcı - Sineğinizin nesi var acaba?
-
Sato8 adlı üyeden alıntı
bu gün çok şugarsın be pandam benim. ne o çinganeleri seversin galiba. gel bak edirneye kaynıyo onlardan hade mah gogoşola tadaptu.
ilâzım gitmê bordan epten....
mari...more...mare beyav...
-
Pınar apla aye ve cartman ekürisi dışında pek muyatap olmuyon kimseyle...gücümüze gidiyo yane...
Aşkolsun metehan sen muhattap oldun da ben burun mu kıvırdım..
-
-
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
ne bilim işte...hislendim bi an...
bizide sev...okşa...
Allah gözünü doyursun be abi, senin sevilip okşandığın kadar kimi sevip okşamışlar şurda.
Ne kadar içten ve samimi kitlemişler sana, farkında değil misin.
-
ne bilim işte...hislendim bi an...
bizide sev...okşa...
vallaa muratı dövüyorum eğer hislendiysen senide dövebilirim
-
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
-
aYe adlı üyeden alıntı
Allah gözünü doyursun be abi, senin sevilip okşandığın kadar kimi sevip okşamışlar şurda.
Ne kadar içten ve samimi kitlemişler sana, farkında değil misin.
sizin o pis kaba elinizle Pınarrın elcağızı birmi kine...hadi ordan kaba saba adamlar...size ayakkabımı boyatmam ben...
Pınarr adlı üyeden alıntı
vallaa muratı dövüyorum eğer hislendiysen senide dövebilirim
valla ben kırbac isterim..bananee...bananee...
-
mete yazmıyım yazmıyım diyim ama duramıom. hep objektifler sende, mikrofon sende olsun istiyon.hep ilgi, alaka aman mete beyler gelmiş tavrı istiyosun ama olmaz metem olmaz yigidim. halkın yeni yüzlere ihtiyacı var? halk seni istemio artık kabul et bunu....
Millet artist olmuş ama yönetmen benim...İstediğime rol, istediğime yol veririm....
-
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
sizin o pis kaba elinizle Pınarrın elcağızı birmi kine...hadi ordan kaba saba adamlar...size ayakkabımı boyatmam ben...
valla ben kırbac isterim..bananee...bananee...
Anladım ben onu, senin canın Fürekin kobra dansını istiyor abicim.
Dansı hariç.
-
Aye adlı üyeden alıntı
Burdan yetkililere çemkiriyorum, daha neyi bekliyosunuz.
Şiddete maruz kalıyorum, tatlısu motorcusu sığınma evleri açılsın artık.
ya Pınarr dan şiddet görenler nolcek? sıgınaklar inşa edilmeli senin gazabından korunmak için....MorÇatı oluşumunu göreve caarıyorummmmm
-
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
cartman adlı üyeden alıntı
mete yazmıyım yazmıyım diyim ama duramıom. hep objektifler sende, mikrofon sende olsun istiyon.hep ilgi, alaka aman mete beyler gelmiş tavrı istiyosun ama olmaz metem olmaz yigidim. halkın yeni yüzlere ihtiyacı var? halk seni istemio artık kabul et bunu....
Mikrofonu şekil itibariyle seviyo o, bırak asa onda kalsın.
cartman adlı üyeden alıntı
ya senden şiddet görenler nolcek? sıgınaklar inşa edilmeli senin gazabından korunmak için....MorÇatı oluşumunu göreve caarıyorummmmm
Ne şiddeti abi, kedi yavrusunun motosiklet kullanabileniyim ben, şiddet kısırıyım, evcilim.
Mor çatı altına giren bizden değildir.
-
Ben artık yorumsuzum. Ne diyim tırstım metehandro efendiden
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler