Beyler ucuza karting yapacağımız yerler var mı istanbul ve izmit çevresinde.
Benim bildiğim,
Maltepe: 10 dakikası 20YTL araba kaç beygir bilmiyom.
Gebze: 10 dakikası 10 YTL 9hp'lik arabalarla.
Saygılar...
Beyler ucuza karting yapacağımız yerler var mı istanbul ve izmit çevresinde.
Benim bildiğim,
Maltepe: 10 dakikası 20YTL araba kaç beygir bilmiyom.
Gebze: 10 dakikası 10 YTL 9hp'lik arabalarla.
Saygılar...
Ben Gebze'de oturuyorum.. Dibimde karting var ama hiç gidip kullanmadım
Fiyatını bile senden öğreniyorum..
Kralını tanımam. Edirne Motorcycle Club!!!
ya gebzedeki yer süoer hemen yakınında buz pateni yapılanb yerde var..ben gitmiştim tavsiye ederim..
gebzedeki karting alanında hızlı bölüm varmış ve 80km/s hız yapılıyomuş. Arkadaşım o civarlarda çalışıyodu bende ondan duydum. bende bu hafta sonu falan gidip bir denemek istiyorum bu kartingleri. E-5 üzerinden gelicem ve nerden dönüm nerden gelebilirim tarif edebilecek varmı acaba
bursa nilüferde bulunan kartıng pisti turkıyenın en buyuk kartıng pıstıydı diye hatırlıyorum,bayaa güzel biyer 5dksı 5milyondu ondada tas catlasa 4 tur atabiliyosun
[b]Bastığın yerleri \'toprak!\' diyerek geçme, tanı:
Düşün altında binlerce kefensiz yatanı.
Sen şehit oğlusun, incitme, yazıktır, atanı:
Verme, dünyaları alsan da, bu cennet vatanı. [/b]
baron985, sana özelden telefon numaramı veriyorum abicim. Sen beni gezi kaçakları listesinden silmemiş de olsan da ben sana yardımcı oliiiim bare
Gelirsin hem yeri gosteririm hemde tanışmış oluruz. Oturur sohbet ederiz..
cenkmenderes, listeden isim çıkarmak padişah fermanıyla yasaklandı. kellem pahasına yapamam bunu .
bende sana atıyorum numaramı. cumartesi 11:00 de ehliyet sınavına giricem. çıkışta gitmeyi düşünüyorum bu karting yerine ama nasıl gidilir hiç bilmiyorum. E-5 den bassam gelsem döniceğin yeri bulamam izmite kadar giderim sonra. bi tabela falan yokmudur E-5 üzerinde. bizim arkadaşlarda gelir bakarsın. hem bi tanışırız bide karting yapar dolaşırız o civarlarda. çevirme falan yok dimi, son günlerde yakalanmayalım
ÇEvirme mevirme yok abi gebze'de bişiy olmaz merak etme. Olsada hallederiz buralar bizim mekan.. Bu arada Peril, ne buz pateni yaw ? Gebze'den bahsediyoruz Etiler'den falan değil.. Buz nere paten nere Gebze nere.. Sen başka bir yer ile karıştırıyosun galiba Gebze'yi.. Bu arada arkadaşım ccbbdd işe konuştum da, burdaki pistte o cok karting yaptı, ne 80 km/h hIzI yaw diyo.. O kadar hız yapılacak bir pist degil. Ama pist sahibi tanıdık, gelsinler süreriz diyor.. Ama uzun süredir gitmedik o piste.. Yarın gidip bakalım. Belki adam tadilat yapmıştır büyütmüştür falan. Kesin konuşmayalım. Ama buz pateni pisti Gebze'ye açmaya kalksan yılda 10 kişi gelir gelmez.. Direk iflas edersin.
aferim lan cenk. benim söyliyceklerimi söylemişsin.
istanbul da yokmu ya maslak civarında var diye duydum ama
herşey sende biter, yeterki sen karar ver
carrefour vega ümraniye'de vardı. 20 YTL
....İzmit'te 1999'da hizmete giren ve Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılan
Buz Pateni Pisti de, ülkemizin ikinci olimpik buz tesisidir. ...
...İzmit'teki buz pisti olimpik ölçülerdedir (ortalama 30 x 60 metre = 1.800 metrekare).
Peril
Kim bu cennet vatanın uğruna olmaz ki feda?
Şuheda fışkıracak toprağı sıksan, şuheda!
Canı, cananı, bütün varımı alsın da hüda,
Etmesin tek vatanımdan beni dünyada cüda.
::pembe:: ::pembe:: ::pembe::
carrefour vega ümraniye , Maltepe sahil yolu , galeria otopark , kucukcekemce sahil bence bunlar yaramaz olanları arabalar dokuluyor ve gucsuz.
Gebze bir numara , birde tuzla pisti var orda yapılıyormu bilmiyorum
izmirde olsanız size karşıyaka go-kart clubı tavsiye ederdim ama.. maalesef istanbuldasınız. ama izmire gelirseniz. size söz veriyorum. 15 dakikasını 10 ytlden bindireceğim.. ;) kib
[COLOR="Red"][SIZE="2"][B]online motorsiklet giyim ve aksesuarları satış merkezi[/B][/SIZE][/COLOR]
Skullhunter, bu gebze ile tuzla pistleri farkilimi. benim arkadas bana bir tarif verdi. ben orayi istiyorum. bu tarife gore bu yer neresi
Tuzlaya giden 500T otobuslerinin gittigi yolu takip
etmen gerekir.Bu otobusler 4leventten kalkiyo
2.kopruden gecip kozyatagindan direk devam ediyor
tuzlaya kadar hicbir yere sapmiyor.Bu pist tuzlayi
gectikten sonra ana yolun kiyisinda yani tuzlanin
sehir merkezinde degil.Pist cok saglam ama, cilgin
arabalar hizli gidiyor bak ben de fena oldum
simdineyse sen tuzlaya kadar git ama tuzla yoluna
girme(tuzla tabelasi var yol ustunde yol ayrimi var
yani oraya girme)gebzeye kadar 1km kadar daha git
oralarda birkac benzinlik var onlar kesin
biliyordur.hatta bir tanesi pistin 200-300mt
ilerisindeydi.
Tuzla karting pisti uluslararası standartta profesyonel yarısların yapıldıgı bir pist gercekten guzel ben yarısmadım fiyatlar hakkında bilgim yok bu tuzlada olan pist
adresi : E5 Karayolu Üzeri, Piyade Okulu Yanı 34940 Tuzla / İstanbul
birde daha ileride E-5 kenarında ustu kapalı bir alanda hazırlanmıs bir pist var orasıda fena degil araclar guclu ve temiz.
Bunu dısında simdi aklıma gelen kurt koyde autodrom da olan karting pisti var gercekten super tavsiye ederim
Asagidaki bilgiler işine yarayabilir
Cartland
İdealtepe Sahil Yolu
Wonderland Yanı
Maltepe İstanbul
Chronos Racing
Dr. Ayanoğlu Cad. Kaya Apt. No: 46 /7
Fenerbahçe
Kadıköy İstanbul
Tel: 0 216 348 72 75
http://www.chronosracing.com/
Motorsporlarını seven, amatörlere yönelik yarış esasına dayanan karting etkinlikleri düzenleyen bir şirket. Aynı zamanda Chronos Racing'in bir de yarışmalara katılan bir de go kart takımı bulunuyor.
Gopis İndoor Karting:
Çırpıcı Yedikule Sok. No:10 Cevizlibağ
Topkapı İstanbul
Tel: 0 212 501 84 20
http://www.gopiskarting.com/
İstanbul'un ilk kapalı karting pisti. 130 m uzunluğunda. Hergün sabah 11:00'den gece 01:00'e kadar hizmet veriyor. Kartingin yanısıra tilt, dart,bilardo oyunları ile dev ekran tvda maç,yarış izleme gibi imkanları da var.
İstanbul Motorsporları Kulübü
Kuryenet Tuzla Karting Pisti
Tuzla Piyade Okulu Yanı E5 Karayolu üzeri
Tuzla İstanbul
Tel: 0216 446 31 18 Faks: 0216 395 79 90
Scorpian Go Kart
Teşvikiye İstanbul
Tel: 0 212 240 26 38
Pistleri Büyükçekmece'de. Tuzla' dan sonra İstanbul'un en büyük pisti olma özelliğini taşıyor.
Tuzla Karting Pisti
E-5 Güzergahı Tuzla Piyade Okulu yanı
Tuzla İstanbul
Tel: 0 216 446 31 18
Uluslararası Otomobil Federasyonu'nun (FIA) Türkiye'de onay verdiği tek pist olma özelliğini taşıyor. Pistte 1988'den bu yana her yıl uluslararası karting yarışlarının yanı sıra Türkiye Şampiyonası ve Maroton Yarışları da yapılıyor. 930 m uzunluğunda.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)