Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
4. sayfa BirinciBirinci ... 23456 ... SonuncuSonuncu

Sigarayı Bırakmak

REKLAM ALANI
    m.şanveren - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Shadow vt 750 2006
    Tamı tamına 7 sene alkol ve diğer uyuşturucu maddelerden kullandım ''kesintisiz,hergün olmak kaydıyla''

Evlen meden 6 ay önce artık içmiyorum dedim ve alkolüde, diğer uyuşturucularıda bıraktım.

Fakat bu nasıl bir b*ktur anlamadım bunu bırakamıyorum korkunç birşey yaa
    "İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz" A. Şerif İZGÖREN

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    MuFFler - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha YZF R-125
    çok gıcık olduğun ve sigara içen bir tanıdığın varsa her sigara içişinde aklına o gelsin, onunla aynı şeyi yaptığın gelsin, düşünsene 2 saat içmeyince onun da başı ağrıyor senin de. yuh sana

m.şanveren - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Shadow vt 750 2006
    Peki beyler,bırakmak için söz vermiyorum ama,sanki gerçekten bırakmış gibi irademi sınıcam...Nekadar başarılı olabiliyorum...Dua edinde bende bırakim şunu
    "İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz" A. Şerif İZGÖREN

overrider - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda wave 110i
    İnşallah bırakırsın ;)

Motosikleti
    250cc lik chooper
    valla konuyu kim açtı bilmiyorum ama ben bi tavsiyede bulunayım eğer birazcık zekiyseniz (kimse alınmasın) sigarayı anında bırakırsınız.

Babam 40 sene sigara içti ve sonunda kalp ameliyatı oldu. Çok şükür şimdi sağlıklı ve yıllardır yani ameliyattan beri sigara kullanmıyor.

Babam ameliyat olduktan sonra yanında ben kaldım refakatçi olarak ve eğer sizde sigarayı bırakmak istiyorsanız gidin ameliyat olmuş birinin refakatçisi olun. bir kaç gece o katta yatan insanların acı çekip inlemelerinden uyuyamadığımı biliyorum ameliyattan sağ çıksa bile o odadan sağ çıkamayanları da gördüm :( size söyleyebilceğim tek bir şey war ya sigara içersiniz ve o yatakta acılar içinde yatan siz olursunuz ya da sigara içmezsiniz ve sadece tanıdığınız insanlara hasta ziyaretine gidersiniz. Seçim sizin ama mutlaka gidin bir kaç gece refakatçi olarak kalın. Hayata bakış açınız bile değişir.

fusuy364 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    klasik koşullanma deneyi ile bırakabilirsiniz bence. deneyin amacı sigaradan tiksinmek. şöyle ki: ilk önce bir fırt çekiyosunuz. hemen ardından kusmanızı sağlayacak bir şey alıyorsunuz. bunu defalarca yaptıktan sonra göreceksiniz ki(ümit ediyoruz) sigarayı içer içmez bulandırıcı birşey almadan kusacaksınız. hatta sigarayı görür görmez mideniz bulanacak ve sigaradan tiksineceksiniz.zaten mide tiksindiği birşeyi almak istemiyor artık.
    teorik olarak böyle mümkün. ama ben denemedim. çünkü sigara içmiyorum.
    bir tane klasik koşullanma uzmanı bulup danışmanızı tavsiye ederim
    Cesaret insanı zafere, kararsızlık tehlikeye, korkaklık da ölüme götürür.Yavuz Sultan Selim
    Cesaret on kısımdır, biri korkmamak, dokuzu dikkat ve ihtiyattır. Hz.Ali

Motosikleti
    2017 nmax155. 2012 hyosungGV250
    20 yıldır ortalama günde 1 paket içiyordum .hemde en pahalısından. 2 ay kadar önce ne oldu bilmiyorum deli gibi içmeye başladım hatta günde 3 pakete çıktı birden .hıç bırakmayıda düşünmüyordum. sonra bir gün bir akşam vakti son sigaramı içerken , artık seni içmiyorum dedim ve bitti. gerçekten ilk 15 gün biraz zor geçti ama artık rahatım . bazen enderde olsa çok güzel kokuyor . ama genelde çok iğrenç bir kokusu varmış . şimdi anlıyorum . fark ettiğim değişiklikleri yazayım. koku duyum cok değişti ,yıılr önce çocukluğum da duyduğum kokuları duymaya başladım .şimdi fark ediyorum gerçekten bu zıkkım insanları uyuşturuyormuş. yaw ben bu laneti nasıl içiyormuşum.?

Kalben isteyen, beynine hakim olur ve sigarayı bırakır..
    [B][COLOR="Purple"] Ne insanlar gördüm üzerinde elbise yok..[/COLOR][/B][B][COLOR="RoyalBlue"][COLOR="Blue"]Ne elbiseler gördüm içinde insan yok[/COLOR]..[/COLOR][/B]

Motosikleti
    Olsa da yazsam.
    Allen carr diye bir adamın videosu var.. Epey iddalı ve neredeyse her sağlık sitesinde bu videosu var.. Ben bu bu video sayesinde tam 4 gün... tamam 3 gün sigara içmedim.. Belki sizi kandırabilir pardon doğru yolu gösterebilir dicektim..
    Şimdi o elinizdeki pis şeyi bırakın ve Buyrun burdan yakın; http://www.saglikvideolari.com/sigar...olu-allen-carr

kanucan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı calaquendi adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Allen carr diye bir adamın videosu var.. Epey iddalı ve neredeyse her sağlık sitesinde bu videosu var.. Ben bu bu video sayesinde tam 4 gün... tamam 3 gün sigara içmedim.. Belki sizi kandırabilir pardon doğru yolu gösterebilir dicektim..
    Şimdi o elinizdeki pis şeyi bırakın ve Buyrun burdan yakın; http://www.saglikvideolari.com/sigar...olu-allen-carr
    İzlemeyi denedim ama gündüz izlesem daha güzel olucak sanırım.

Daha videonun başında rahatlayın, gevşeyin dedi uykum geldi yahu.

alosyi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    klx250
    yarumları tam okuyamadım ama bendeniz 17 sene içtim
    ..
    4 yıldırda içmiyorum bıraktım
    şimdilik zamanım yok bi ara nasıl başarıdğımı yazacagım
    Allah rahmandır rahimdir, ama arpa ekene buğday vermez

Motosikleti
    loading...
    herşey kafada bitio içmeyecegim diyorsunuz ve içmiyorsunuz.. :D

Motosikleti
    05' CBR 125R
    dumansız sigaranın, köpüksüz biranın, sensiz şu hayatın diye bi şarkı vardı o aklıma geldi

Motosikleti
    Honda Shadow 750
    Piyasada bir ilaç var bununla ilgili..
    Başlarda baya bir önyargı ile yaklaştım buna...Ama sonra bazı arkadaşlara bahsettiğimde bu ilaçla bırakmış arkadaşlar gördüm..
    Aldım kullandım...
    Sigarayı bırakmanın bu kadar kolay olabileceğini tahmin edemezdim...
    Yapamam diyordum ...Ama oldu...
    bıraktıktan sonra sadece kafada da bitirip...alışkanlıklarınıza yenilmemeniz gerekiyor...
    yoksa canınız sigara falan istemiyor...
    arasıra yoklasada...canınızın sütlaç istemesi gibi..bi süre sonra unutup gidiyorsun...

MuFFler - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha YZF R-125
    bir hatırlatma, sigarayı bıraktırıcı ürünler birşey kapsamına girmiş( sgk mı ne) devlet karşılıyormuş reçeteyi diye haberlerde duydum.

cezerye - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Hyosung gt250 (vardi)
    2007'de açılmış "topic". 3 yılda bırakamamışsa, denememiştir.
    Wanna see my Bannnnnnnkai?!?!!!

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Tirkayi hanımefendilere özel

Samet Ağır - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YAMAHA YZF 1000 thunderace ,NC 750 S
    Alıntı savaskayan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Tirkayi hanımefendilere özel
    abi bunu avatar olarak kullananlar var..birde erkekler için olan bir paket gösterirmisin??
    Biliyorsan konuş,ibret alsınlar...
    Bilmiyorsan sus ki,seni ADAM sansınlar...

The Dude - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    sym joymax
    champix denenebilir. ilk evrede oldukça faydası var.
    can't be worried about that shit. life goes on man.

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Alıntı sametagir adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    abi bunu avatar olarak kullananlar var..birde erkekler için olan bir paket gösterirmisin??
    Türk erkeği ölümden korkmaz,kanser olmaktan korkmaz ama bundan korkar

4. sayfa BirinciBirinci ... 23456 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)