Hayırlı olsun be Özer abi..
Şaka degilmiş yaaaaaaaaaaaa...
Kazasız belasız oynaa....
Sazan 1 .. Yok mu devamı?
Gidersen Öyle Bir Gitmelisin ki;
Ayrılıklar Bile Seninle Gurur Duymalı..
Yok mu artırann???????
Gidersen Öyle Bir Gitmelisin ki;
Ayrılıklar Bile Seninle Gurur Duymalı..
MT Site yönetimi uyarı mesajı. Uyarı Sebebi:
1-Taziye,tebrik ve kutlamalar bölümü geyik yapmak için ideal değildir-mantıklı tebrik ve taziye mesajları için mevcuttur-,bu tür başlıklarınızı LÜTFEN Konu Dışı bölümüne açınız.
2-Foruma fotoğraf upload ederken LÜTFEN 640x480 pixel olarak boyutlandırınız.
-Başlık Taşınmıştır-
Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir. Foruma üye olan herkes forum kurallarını kabul etmiş sayılır. Forum Kurallarını okumak için tıklayın.. Şikayetleriniz için tıklayın
hayırlı olsun
hayırlı olsun bende şaka sandıydım...!
ama boyu kısa.... makett...!
anında anlaşılıo
hayırlı olsun, inşallah bi gün gerçeğini alırsın da, onun resmini koyarsın
[COLOR="Red"][B]geçmişte BUnReCU idi[/B][/COLOR]
[B]ama hâââLâââ[/B]
[B][COLOR="Magenta"]chica del viento[/COLOR][/B] [B]of 01 [/B] :cherry: & [B][COLOR="Lime"]miss dr[/COLOR][/B] ::159::
abii kaç basıyo bu makinaumarım birgün gerceginede kavuşursun
BEN DEGİL,BİZ DİYE ÇIKTIK BU YOLA
hayırlu uğurlu olsun allah kaza bela vermesin abi bunun üstüne bindin mi ii gidiyormuş diyorlar kulanlar hız yapar diyorlar en fazla 320 diyorlar doğru mu bunlar video yada resim bekliyor bak bu black_dog_rr
[COLOR="White"][B][I][U]ADIM[/U][/I][/B][/COLOR] [COLOR="Red"][B][I][U]FURKAN[/U][/I][/B][/COLOR] [COLOR="White"][B][I][U]LAKABIM [/U][/I][/B][/COLOR][COLOR="Black"][I][U][U][B]BlaCk_DoG_rR[/B][/U][/U][/I][/COLOR] [COLOR="White"][B][I][U]GENELİKLE[/U][/I][/B][/COLOR] [COLOR="Red"][B][I][U]ALMAN [/U][/I][/B][/COLOR][COLOR="White"][B][I][U][COLOR="White"]DERLER[/COLOR][/U][/I][/B][/COLOR]
birde üstünde resim çekinseydin daha güzel olurmuş olurmuş Bu arada fazla surat yapma. sehpaya falan çarpıp vazoyu falan devirirsin mazallah
Bir 4 silindirlilere, Birde 2 zamanlılara hastayım.
herkes bir ss kaptırmış gidiyor valla...hayırlı olsun...
SİLEMİYORSAN KARALAYACAKSIN!!!
hayırlı olsun abi kaç basıo rodajını itinayla yap benide gezdirisin demi
hayatta ya tozu dumana katarsın yada tozunu dumanı yutarsın:cherry:
Hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum.Hem iyi dilekleriniz için, hemde espirili yorumlarınız için.Okurken çok neşelendim...
ben de kendi kendime dedim ki bu topik neden konu dışına açılmış.
tebrik kutlamalara açılmalıymış
sazanım var mı sazan
hayırlı olsun bende de diecast full koleksiyon var bazen canım sıkılıyor masaüstü motogp düzenliyorum
::evil:: [COLOR="DarkSlateGray"]Sürat felaket değil galibiyettir[/COLOR]
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)