http://www.youtube.com/watch?v=aoT3X...elated&search=
Yorumlara bakarmısınız..... Küfürler silinmiş..... Gayet temiz......
Orda bile kitlemişiz adama.....
http://www.youtube.com/watch?v=aoT3X...elated&search=
Yorumlara bakarmısınız..... Küfürler silinmiş..... Gayet temiz......
Orda bile kitlemişiz adama.....
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
yav adamlar üne kavuşmuşlar yhaa. youtube dünya çapında bi site. büyük iş yapıolar demekki yakınlarda dizi - film felanda çevirirler görürsünüz...
müşteri - Bir sinek ilacı alabilir miyim?
satıcı - Sineğinizin nesi var acaba?
Parmak Eyong un.... Yiyen mete_han...... Bizler yardımcı rollerdeyiz.....
hay allahım yaaa ne istiyosunuz bu tombul garibandannnn ( tombul gariban olurmu yavvv )
[I]315 ile uzaklaştım,aynamda görünmüyorsun...I]
hey Allahım nereye baksam mete_han hakkında gieyi topiği...yeterin gari yaw rahat bırakın hemşomu gına geldi artık
abi sahi sen nereliydin ya?
SİLEMİYORSAN KARALAYACAKSIN!!!
her yerde kitlemeye devam kanka bunları sanal dünyaya madara etmek baş görevimiz eyong kardeş yotube 'de gösterdi hak ettiğini fazla söze gerek varmı
puhahahaha bende yazdım bişilerr puhahaha
Yeşil Peri..tıtanıum Yüküm ağır geride kalırsın! Bulaşma avlayamazsın! Sakın deneme öldüremezsin! Vargeç ciddiyim
arkadaslar noluyoo yavvv hep mete_han ve hep geyık....bende yazsam ıyı olur yettım mete _han abıı
Valla bizimkiler oraya taşınmış.....
Hyosungun da vites sesi hala kulaklarımda. Çat diye
Korkarak yaşıyorsan yalnızca hayatı seyredersin
uleyyn yaza yaza bunlarimi yazdiniz,bende kimi ne bisey var zanettim,beni bosuna mesgul etmeyin bole seylerle
Bir Afrika Atasözü; Sular yükselince, balıklar karıncaları yer.Sular çekilince de karıncalar balıkları yer .Kimse bugünkü üstünlügüne ve gücüne güvenmemelidir. Çünkü kimin kimi yiyecegine “suyun akışı" karar verir. - Drift Religion
parmağın eyonga ait olduğu doğrulanmamış bir bilgi..: ama video metehanın comet 250 eğer 160 km/h yaparsa eşşekler gibi anırırım demesi üzerine çekildi.
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
ahahaha videonun çekilme amacı süpermiş
::evil:: [COLOR="DarkSlateGray"]Sürat felaket değil galibiyettir[/COLOR]
Arkadaş buralara uğramaz oldu.... ne hikmetse?...
uğrayamazki eşşek gibi anırmadı çünki halen bekliyoruz
Bir Afrika Atasözü; Sular yükselince, balıklar karıncaları yer.Sular çekilince de karıncalar balıkları yer .Kimse bugünkü üstünlügüne ve gücüne güvenmemelidir. Çünkü kimin kimi yiyecegine “suyun akışı" karar verir. - Drift Religion
forumda çeteleşme başladı meteciler (biz) ve alipçiler (onlar ) biz daha kalabalığız taraftarımız daha çok yaşasın meteizm.
müşteri - Bir sinek ilacı alabilir miyim?
satıcı - Sineğinizin nesi var acaba?
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)