bir katkımız olabilecekse iki satır yaz.
bir katkımız olabilecekse iki satır yaz.
can't be worried about that shit. life goes on man.
yok abi nedensiz bir tatsızlık bu...öylesine...bazen olur ya...bakarsın topice hemen çıkmak istersin...seni orda görmesinler diye bakıyorda neden cevap yazmıyor diye gücenmesinler diye..bazen çevrimdışı olup bakarsın ...bazen pcyi kapatasın gelir...kızarsın bu bağımlılığa...anlamsız bir keyifsizlik..vs...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
anladım. gönlünü geniş ve ferah tut.
can't be worried about that shit. life goes on man.
simirnof gereksiz yeremi banlandı acepp
---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:33 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:32 ----------
akabininde bu insanlar uzun emek veriyorlar siteye kolay kaybedilmemeli yazılarına baktımda çözemedim
kişisel neyimiz varki iletimiz olsun...
metehandros bende üzüldüm adam sıkıntıdan patladı sandım..
nerede o ipone boynuna dalacaktım onun..
SmirnouF ban kaldırılsın anket'i acalım;)
[B]Kawasaki, Yamaha, Honda, Suzuki, Aprilla, Ducati, Bmw tüm model motosiklet anahtarlarını artık yedekliyebiliyoruz Bilgi İçin Pm Atınız[/B]
hah açında sizde banlanın bi zamanlar biz metehandros için kampanya düzenledik sonunda azıtan yedi banı..
bekleyin mod dediğiniz 300spartalı değilki elbet açacaktır kilidi meto nasıl geldiyse o da döner elbet..
dipnot:rus tarzanını en az meto kadar severim..
daha öncede banlanan üye ile alakalı anket açıldı açanıda banladık .. benden hatırlatması
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
Yaw videonun altındaki yorumları okuyun.....
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
Hort olacak ama güzel bir hort...
Hala gülüyorum yutubedeki yorumlara...
yorum mu kalmış ki benim yorumların yarısından fazlası silinmiş
Kalanlarda yeter...
Fürek kim dir ? Nedir ? diye bilmeyenlere...
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)