kilit nasıl olur unutma diye koydum
C++ yı amerikan filimlerinden ders notu bilirsin
kilit nasıl olur unutma diye koydum
C++ yı amerikan filimlerinden ders notu bilirsin
Olayın gelişim süreci daha süper aslında.
Mete pandasının bilmediği konularda ahkam kesmesi, .... olursa anırırım demesi.
Olayın gerçekleşmesi, mete nin anırması
Ama her delikanlı tutmaz bu sözü, o konuda takdirimi kazanmıştır o ayrı
"normal insanlar bir yerden bir yere gitmek için araba kullanırlar, motorcular ise motosiklet kullanmak için bir yerlere giderler"
hacı ama bak şimdi o zamanlar hyocular bile hayatta öpsen 160 yapmaz bu makina diyorlardı...benden onlardan gaz aldım...hatta bir gt250 sahabısıyla bizzat mesajlaştım...adam tamam abi 150 yi belki man gücüyle görür hikay ebunlar sen bana güven dedi...bende öyle iddiaya girdim...nerden bilem senin tam teşekkülüü beni mort edeceğini...yutupdaki yroumlara bakarsan hyocularda şaşırıyor vayy falan yazmışlar...
....
teokemal (6 months ago) .. ben 3 aydır comet kullanıyorum benimki cometse bu comet değil bu hızı yapması mümkün değil
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
aslında hyoların kendi ibreleri arasında bile fark oluyor
arkadaşınki 100 kmh deyken benimki 95, benimki 100 iken fazer 98 gösteriyordu
benim motor kendi ibresiyle en son 168 kmh gördü ama fazla da sıkıştırmadım
yani comet gerçekten 160 yapmamış ve sen boşuna anırmış olabilirsin; bir yalana kurban gittin mete
Bir Afrika Atasözü; Sular yükselince, balıklar karıncaları yer.Sular çekilince de karıncalar balıkları yer .Kimse bugünkü üstünlügüne ve gücüne güvenmemelidir. Çünkü kimin kimi yiyecegine “suyun akışı" karar verir. - Drift Religion
İşim yok bide senin günahına mı giricem olm.... Hatta o dombalak bile demişti.... Bu meteden bi ayran olmaz abi size katılayım diye.... Dedim mete nin yanında olan bidaha yanımıza gelemez.. Lanetlemiştir o panda ayusu...
Ama sana tolerans verelim....Gel saflarımızda yürü bu yolda.......
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
Bir Afrika Atasözü; Sular yükselince, balıklar karıncaları yer.Sular çekilince de karıncalar balıkları yer .Kimse bugünkü üstünlügüne ve gücüne güvenmemelidir. Çünkü kimin kimi yiyecegine “suyun akışı" karar verir. - Drift Religion
vay kankamı araya almışsınız... buldunuz çocuğu eğlenin...akranınız bana çatsanıza hadi... sizi mesaj sayımla döverim olm ben...
napıyon mal bekcistar boracan...senin adın bundann sonraa Bora Can tamammı len ibibik...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
tonga ile anlaşıp beni ortayamı alacaksınız yemezler
kanka yolu şaşırma ,sabrımı taşırma
Merak etme ...Al senin olsun..Napalım olm biz kokmuş pandayı.... Rusyaya götür belki soğuktan kokmaz...
Ha ha mete ipnosu senin eleman tipden ban yedi bu tiple bu fotolar buraya koyulurmu hiç çarpık ilişkilerine bişey demiyorum zaten.... ha ha sanki borat filmindeki köy gibi ortam bahçivan aşçıya.. aşçı temizlikçiye temizlikçi mal söfere güvenlikçide hepsine puhaha
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)