müşteri - Bir sinek ilacı alabilir miyim?
satıcı - Sineğinizin nesi var acaba?
ulen işiniz gücünüz yok benim videolarımı search ediyosunuz hayret bişi yaa..
alp ve mete 2 lisi bayılıyorum yaw nası da kitliyosunuz birbirinize...
Kadın;15 inde Ceren,20 sinde Ceylan ,25 inde Avcı nın kendisidir.:bounce:
ulen yazdikya arkadasimiz kaza yapti,boynu kirik onla ugrasiyoz diye,diger topicte okumadinizmi ???
ulen bekle,yaza ozel topic accam,sagolun bana iyi gaz veriyonuz,yaza gorusurek
furek murek bilmem ama moldovali kizlar ve rus kizlar hasta demekki .sen orda 100 kiloluk yag tenekeleri ile takil (sakin nerden cikardin deme,foto koymustun,hem kiz cirkindi ) ben burda 90-60-90 takilirim,bazen 89-59-89 oluyo ama idare ediyoz iste,o kadar kusur kadi kizindada varmis
Bir Afrika Atasözü; Sular yükselince, balıklar karıncaları yer.Sular çekilince de karıncalar balıkları yer .Kimse bugünkü üstünlügüne ve gücüne güvenmemelidir. Çünkü kimin kimi yiyecegine “suyun akışı" karar verir. - Drift Religion
Amma kitlemişiz..... Ama hala aynı tas aynı spirnof....
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
harbi işiniz gücünüz yok he...makara kokoro tek olayınız...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
Akıllanmaz onlar yıl 2010 olacak neredeyse uzay çağına girdik bunlar hala bize kitleyin diye etrafımızda dönüyorlar fürek ve yandaşları fürek akıllandı ama eskisi gibi sataşamıyo
Bir Afrika Atasözü; Sular yükselince, balıklar karıncaları yer.Sular çekilince de karıncalar balıkları yer .Kimse bugünkü üstünlügüne ve gücüne güvenmemelidir. Çünkü kimin kimi yiyecegine “suyun akışı" karar verir. - Drift Religion
ne bu yav.mavranın bombası burdaymışta haberimiz yokmuş
sıkıysa yakala HAYALBUYSA
laa alp abi , ne diye hortlattin konuyu , hatta benim konuyla alakam yok ama baslikta ismim var , isim hakkiniz olmadan ismimi kullanamazsiniz
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)