dostum... bence kolları sıvayıp başlamalıyız işe hayvan barınakları için açtığım duyuru gibi bi başlık açıp biriniz bu işin organizasyon sorumluluğunu yüklenin ....
gerisi bi şekilde olur elbet ben varım!!!
dostum... bence kolları sıvayıp başlamalıyız işe hayvan barınakları için açtığım duyuru gibi bi başlık açıp biriniz bu işin organizasyon sorumluluğunu yüklenin ....
gerisi bi şekilde olur elbet ben varım!!!
bu işi yapabilmemiz için her ilde bir gönüllü olması lazım. ve o gönüllü arkadaşın mt üyelerinden yardım alıp bu işleri organize etmesi lazım.
bi daha tekrarlamak istiyorum moderatörlerden yardım alırsak bu monuyu daha da çok ciddileştirebiliriz.
GT650R
ozaman bu işe artık başlıyoruz....(gazamız mübarek olsun)
1. sayfada yazdığım gibi önce her kez kendi ilinde bu kampanya için uğraşmalı,örneğin metalgod sen istanbul bölgesinde tüm motorcularla konuşup değişik yöntemlerle kampanya düzenleyebilirsin...
bizde bu bölgede bütün esnaf ve motosikletçilerle konuşup para toplayabiliriz,
ama sayımız bu kadar olması yetmiyor gönül isterki izmir ankara ve mt si bulunan tüm ilerda bunu ileletelim.....
pazartesi gününden sonra koları sıvamaya hazır olun.....
bunu okuyup okumadığınızı bilmiyorum ama bütün ilerde böyle bir sistem yapmamız gerekio,pazartesi gününden sonra herşeyi kesinleştirelim dağıtım alanı olarak... ve her ildende gönülüler çıkarsa daha iyi olacak...
bu neti gördüğünüz her konuya yazın ve insanların dikkatini bu konuya çekmemiz gerekio.....
[COLOR="Red"]HIZ FELAKET DEĞİL,KABİLİYETTİR...:farao:[/COLOR]
bu işin sonunu ben size söyliim
biz en iyisi çevremizdeki insanlara yardımcı olalım. bidaha da böyle gereksiz şeylerle buraları oyalamıyalım. ben sonuçları burda yayınlarım.
GT650R
bende tam destek veriyorum bu plana arkadaşlar.....
aferim len alper güzel fikir...ramazan öncesi olmasıda ayrı güzel elimizi cabuk tutalım ama..
[COLOR="Black"][B] A STATE OF TRANCE[/B][/COLOR]
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)