Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
5. sayfa BirinciBirinci ... 34567 SonuncuSonuncu

Evlenme teklifi icin yaratici fikir araniyor :)

REKLAM ALANI
    mezit - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Dominar400
    hemşerim
    bak rafetin son kasetinde benimle evlenirmisin diye bişarkı var adını hatırlamadım çok süper bi şarkı bence o şarkıyla teklif et pişman olmazsın
    kişisel neyimiz varki iletimiz olsun...

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

lucas benim bildiğim kadarıyla evlendi Ömür boyu mutluluklar

mezit - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Dominar400
    tarihe hiç dikkat etmemişim haırlattığın ii oldu kendimi salak gibi hissettim şu an
    kişisel neyimiz varki iletimiz olsun...

Motosikleti
    FZ6 Fazer
    Bak güzel kardeşim.. Yaşın kaç bilmiyorum ama, sen değiştirerek kullanabilirsin.. Bir çiçekçi ayarlayacaksın.. İki buket çiçek yaptıracaksın, tabi ki aşkını anlatacak buketler.. Çiçekcinin çırağı ikisini de alacak ve aşkının kapısına dayanacak.. İkincisini göstermeden birincisini verecek.. Üstüne bir yazı.. İsimsiz.. "İKİNCİ BAHAR YAŞIYOR GÖNLÜM" diye.. Sonra çiçekçi çocuk çıkacak biraz oyalandıktan sonra.. Tam 2 dakika sonra tekrar aşkının kapısına dayanacak ve ikinci çiçeği verecek.. Üstünde yine bir yazı bu sefer imzalı ve yazıya iliştirilmiş bir bebek emziği ile.. "GEL BENİM YARİM OLUVER ŞİMDİ" diye... Bu da kapak olsun işte..

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Alıntı erolgulten adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bak güzel kardeşim.. Yaşın kaç bilmiyorum ama, sen değiştirerek kullanabilirsin.. Bir çiçekçi ayarlayacaksın.. İki buket çiçek yaptıracaksın, tabi ki aşkını anlatacak buketler.. Çiçekcinin çırağı ikisini de alacak ve aşkının kapısına dayanacak.. İkincisini göstermeden birincisini verecek.. Üstüne bir yazı.. İsimsiz.. "İKİNCİ BAHAR YAŞIYOR GÖNLÜM" diye.. Sonra çiçekçi çocuk çıkacak biraz oyalandıktan sonra.. Tam 2 dakika sonra tekrar aşkının kapısına dayanacak ve ikinci çiçeği verecek.. Üstünde yine bir yazı bu sefer imzalı ve yazıya iliştirilmiş bir bebek emziği ile.. "GEL BENİM YARİM OLUVER ŞİMDİ" diye... Bu da kapak olsun işte..
    bi kişi daha düştü oltaya
    neyse bekarların işine yarar.

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Ya adam simdiye coktan evlenmistir , hatta beşizleri olmuştur 2007 de yazılmış.

Motosikleti
    Hysoung 250 gt R alacam Sağlam tmiz vrsa alarim :)
    16-08-2007, 23:00 PM Ati alan üsküdari geçmiş kiz istemesimi kalmiş evlenmişlerdir bile siz halen fikir üretiyorsunuz
    Ölüm, ölü için bir çözüm değildir.!

cakalaz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR1000RR "2017
    Evlenmişlerdir diye bişey Yok arkadaşlar...

EVLENDİLER Çıktığımız Yaz içerisinde...

Mutluluklar Dilerim...
    Ya KASK TaK ; Ya ÖL

yt_servan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Triumph TİGER
    şimdi evlilik teklifi yapacan, tek taş alacan, nişan alış-verişi, beyaz eşya.gel vazgeç bu sevdadan bekarlık sultanlık dememişler boşuna
    Bekliyorum; öyle bir havada gel ki vazgeçmek mümkün olmasın

Kazasız Sürüşler Dilekle Olmaz Eğitimle Olur

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Alıntı yt_servan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    şimdi evlilik teklifi yapacan, tek taş alacan, nişan alış-verişi, beyaz eşya.gel vazgeç bu sevdadan bekarlık sultanlık dememişler boşuna
    çapariye gelll,paraketaya gell

Gerçekleştireceğiniz müzik organizasyonları için profesyonel hizmetler sunmaktayız.

Gerçekleştireceğiniz müzik organizasyonları için profesyonel hizmetler sunmaktayız.

İzmir Fasıl Grubu Kiralama
    İzmir'de Düğün Müziği Grubu
    İzmir'de DJ Kiralama
    İzmir'de Ses Sistemi Kiralama
    İzmir'de Evlilik Teklifi Organizasyonu

Organizasyonlarla ilgili ayrıntılı bilgi için 0507 95 96 333 numaralı telefondan bize ulaşabilirsiniz. Organizasyonlarınıza renk katmak için profesyonel bir ekiple profesyonel müzik organizasyonu hizmeti.

Erturgut Organizasyon bünyesine aşağıdaki tarzda müzik grupları bulmanız mümkündür;

Pop Grupları
    Latin Grupları
    Jazz Grupları
    Fasıl Grupları
    Klasik Müzik Grupları
    Flamenko Grupları
    Yöresel Müzik Grupları
    Rock Müzik Grupları
    Bar Programı Orkestraları
    DJ Kiralama
    Karşılama Müzikleri
    Düet Gruplar
    Trio Gruplar
    Quartet Gruplar

Siz de gruplarımızla ilgili ayrıntılı bilgi için bize ulaşabilirsiniz.

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:03 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:07 ----------

Tüm tasarım ihtiyaçlarınızda profesyonel tasarım hizmetleri ve çok daha fazlası.

Katalog Tasarımı
    Ambalaj Tasarımı
    Menü Tasarımı
    Logo Tasarımı
    Kartvizit Tasarımı

Tasarımlarla ilgili ayrıntılı bilgi için 0507 95 96 333 numaralı telefondan bize ulaşabilirsiniz. Kurumsal kimliğinizi güçlendirmek için tasarım konusunda bizden ayrıntılı bilgi alabilirsiniz.

Erturgut Design bünyesinde alabileceğiniz hizmetler

Grafik Tasarım
    Web Tasarım
    İnternet Reklamcılığı
    Ürün Tasarımı
    3D Modelleme
    Fotoğraf ve Video Çekimi

Siz de hizmetlerimiz ve referanslarımızla ilgili ayrıntılı bilgi için bize ulaşabilirsiniz.

The Dude - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    sym joymax
    evlendikten takribi 3-4 sene sonra görmek isterim bu romantik arkadaşları.
    Kübra006 bunu beğendi.

Mengu16 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bajaj 200NS, Mondial 210MX
    Alıntı The Dude adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    evlendikten takribi 3-4 sene sonra görmek isterim bu romantik arkadaşları.
    Ben normalde facebook'ta sevgililerini göstermeyen kız ve erkek arkadaşların evleneceği kişiyi seçtikten sonra birkaç ay facebookta çift olarak görünüp sürpriz evlilik teklifi yapmalarına anlam veremiyorum. Biz aylar önceden durumu anlıyoruz, onlar evlilik teklifi alınca şaşırıyo falan Üçüncü dünya gelenekleri işte.

Zuzuuw - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı Mengu16 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ben normalde facebook'ta sevgililerini göstermeyen kız ve erkek arkadaşların evleneceği kişiyi seçtikten sonra birkaç ay facebookta çift olarak görünüp sürpriz evlilik teklifi yapmalarına anlam veremiyorum. Biz aylar önceden durumu anlıyoruz, onlar evlilik teklifi alınca şaşırıyo falan Üçüncü dünya gelenekleri işte.
    Mengü Abi hayırdır? NE ararken buldun bu başlığı ? kıpırdanma mı var yoksa ?
    You start the game with a full pot of luck and an empty pot of experience. The objective is to fill the pot of experience before you empty the pot of luck.
    The older I get, the faster I was.

DKN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    madem bekarlık sultanlık neden önüne gelen evleniyo ? sultanlık mı batıyo en öncede sultanlığını ilan eden evlenir. ne demişler bi yemem diyenden korkucan bide... evlenmem diyenden

Mengu16 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bajaj 200NS, Mondial 210MX
    Alıntı Zuzuuw adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Mengü Abi hayırdır? NE ararken buldun bu başlığı ? kıpırdanma mı var yoksa ?
    Başlığı bulan bulmuş da ilgimi çekti tabi İzmir'de Evlilik Teklifi Organizasyonu. Karşı taraf kesinleşmese bile hazırlıklı olmak lazım

sadraf - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Superlight200
    Benim planım hazır 2017 sonbaharda yapmayı düşünüyorum 7 senelik ilişkim var.

Planım gayet güzel İstanbuldayım bu arada

Organizasyon şirketi buldum tam benlik unutulmayacak bişey. Boğazda teknede akşam yemeği klasik keman özel masa güllerle donatılmış ve boğaz köprüsüne lazerle 1-2 cümle anlamlı sözün ardından benimle evlenir misin yazacak.

O an da çekilen resmi evimizde baş köşeye koyacağım

MeNGuC - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KYMCO SÜPER 8 Kara Şimşek :)
    Alıntı DKN adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    madem bekarlık sultanlık neden önüne gelen evleniyo ? sultanlık mı batıyo en öncede sultanlığını ilan eden evlenir. ne demişler bi yemem diyenden korkucan bide... evlenmem diyenden
    Erkek ler için bekarlık sultanlık doğru ama evlilikte sultanlığı götürdüğü gibi kıralığı getiriyor ne haberrrr

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:55 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:54 ----------

Alıntı sadraf adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Benim planım hazır 2017 sonbaharda yapmayı düşünüyorum 7 senelik ilişkim var.

Planım gayet güzel İstanbuldayım bu arada

Organizasyon şirketi buldum tam benlik unutulmayacak bişey. Boğazda teknede akşam yemeği klasik keman özel masa güllerle donatılmış ve boğaz köprüsüne lazerle 1-2 cümle anlamlı sözün ardından benimle evlenir misin yazacak.

O an da çekilen resmi evimizde baş köşeye koyacağım
    O masrafı git evi düz mubarek
    CENNET UCUZ DEĞİL CEHENNEM LÜZUMSUZ DEĞİLDİR..

sadraf - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Superlight200
    Alıntı MeNGuC adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Erkek ler için bekarlık sultanlık doğru ama evlilikte sultanlığı götürdüğü gibi kıralığı getiriyor ne haberrrr

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:55 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:54 ----------

O masrafı git evi düz mubarek
    1400lira. Benim yıllık sigorta parası hiç değilse bunu tek sefer yapacağız değer bence hem farklı olması cezbediyor insanı

MeNGuC - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KYMCO SÜPER 8 Kara Şimşek :)
    Alıntı sadraf adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    1400lira. Benim yıllık sigorta parası hiç değilse bunu tek sefer yapacağız değer bence hem farklı olması cezbediyor insanı
    Farklımı önüne gelen yapar oldu daha farklı birşey yapta unutama

O işin espirisiydi ama 7 yıl az deyil fazla uzatma hayırlı işte acele makbuldür
    CENNET UCUZ DEĞİL CEHENNEM LÜZUMSUZ DEĞİLDİR..

5. sayfa BirinciBirinci ... 34567 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)