hemşerim
bak rafetin son kasetinde benimle evlenirmisin diye bişarkı var adını hatırlamadım çok süper bi şarkı bence o şarkıyla teklif et pişman olmazsın
hemşerim
bak rafetin son kasetinde benimle evlenirmisin diye bişarkı var adını hatırlamadım çok süper bi şarkı bence o şarkıyla teklif et pişman olmazsın
kişisel neyimiz varki iletimiz olsun...
lucas benim bildiğim kadarıyla evlendi Ömür boyu mutluluklar
tarihe hiç dikkat etmemişim haırlattığın ii oldu kendimi salak gibi hissettim şu an
kişisel neyimiz varki iletimiz olsun...
Bak güzel kardeşim.. Yaşın kaç bilmiyorum ama, sen değiştirerek kullanabilirsin.. Bir çiçekçi ayarlayacaksın.. İki buket çiçek yaptıracaksın, tabi ki aşkını anlatacak buketler.. Çiçekcinin çırağı ikisini de alacak ve aşkının kapısına dayanacak.. İkincisini göstermeden birincisini verecek.. Üstüne bir yazı.. İsimsiz.. "İKİNCİ BAHAR YAŞIYOR GÖNLÜM" diye.. Sonra çiçekçi çocuk çıkacak biraz oyalandıktan sonra.. Tam 2 dakika sonra tekrar aşkının kapısına dayanacak ve ikinci çiçeği verecek.. Üstünde yine bir yazı bu sefer imzalı ve yazıya iliştirilmiş bir bebek emziği ile.. "GEL BENİM YARİM OLUVER ŞİMDİ" diye... Bu da kapak olsun işte..
Ya adam simdiye coktan evlenmistir , hatta beşizleri olmuştur 2007 de yazılmış.
16-08-2007, 23:00 PM Ati alan üsküdari geçmiş kiz istemesimi kalmiş evlenmişlerdir bile siz halen fikir üretiyorsunuz
Ölüm, ölü için bir çözüm değildir.!
Evlenmişlerdir diye bişey Yok arkadaşlar...
EVLENDİLER Çıktığımız Yaz içerisinde...
Mutluluklar Dilerim...
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
şimdi evlilik teklifi yapacan, tek taş alacan, nişan alış-verişi, beyaz eşya.gel vazgeç bu sevdadan bekarlık sultanlık dememişler boşuna
Bekliyorum; öyle bir havada gel ki vazgeçmek mümkün olmasın
Kazasız Sürüşler Dilekle Olmaz Eğitimle Olur
Gerçekleştireceğiniz müzik organizasyonları için profesyonel hizmetler sunmaktayız.
İzmir Fasıl Grubu Kiralama
İzmir'de Düğün Müziği Grubu
İzmir'de DJ Kiralama
İzmir'de Ses Sistemi Kiralama
İzmir'de Evlilik Teklifi Organizasyonu
Organizasyonlarla ilgili ayrıntılı bilgi için 0507 95 96 333 numaralı telefondan bize ulaşabilirsiniz. Organizasyonlarınıza renk katmak için profesyonel bir ekiple profesyonel müzik organizasyonu hizmeti.
Erturgut Organizasyon bünyesine aşağıdaki tarzda müzik grupları bulmanız mümkündür;
Pop Grupları
Latin Grupları
Jazz Grupları
Fasıl Grupları
Klasik Müzik Grupları
Flamenko Grupları
Yöresel Müzik Grupları
Rock Müzik Grupları
Bar Programı Orkestraları
DJ Kiralama
Karşılama Müzikleri
Düet Gruplar
Trio Gruplar
Quartet Gruplar
Siz de gruplarımızla ilgili ayrıntılı bilgi için bize ulaşabilirsiniz.
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:03 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:07 ----------
Tüm tasarım ihtiyaçlarınızda profesyonel tasarım hizmetleri ve çok daha fazlası.
Katalog Tasarımı
Ambalaj Tasarımı
Menü Tasarımı
Logo Tasarımı
Kartvizit Tasarımı
Tasarımlarla ilgili ayrıntılı bilgi için 0507 95 96 333 numaralı telefondan bize ulaşabilirsiniz. Kurumsal kimliğinizi güçlendirmek için tasarım konusunda bizden ayrıntılı bilgi alabilirsiniz.
Erturgut Design bünyesinde alabileceğiniz hizmetler
Grafik Tasarım
Web Tasarım
İnternet Reklamcılığı
Ürün Tasarımı
3D Modelleme
Fotoğraf ve Video Çekimi
Siz de hizmetlerimiz ve referanslarımızla ilgili ayrıntılı bilgi için bize ulaşabilirsiniz.
evlendikten takribi 3-4 sene sonra görmek isterim bu romantik arkadaşları.
Ben normalde facebook'ta sevgililerini göstermeyen kız ve erkek arkadaşların evleneceği kişiyi seçtikten sonra birkaç ay facebookta çift olarak görünüp sürpriz evlilik teklifi yapmalarına anlam veremiyorum. Biz aylar önceden durumu anlıyoruz, onlar evlilik teklifi alınca şaşırıyo falan Üçüncü dünya gelenekleri işte.
madem bekarlık sultanlık neden önüne gelen evleniyo ? sultanlık mı batıyo en öncede sultanlığını ilan eden evlenir. ne demişler bi yemem diyenden korkucan bide... evlenmem diyenden
Benim planım hazır 2017 sonbaharda yapmayı düşünüyorum 7 senelik ilişkim var.
Planım gayet güzel İstanbuldayım bu arada
Organizasyon şirketi buldum tam benlik unutulmayacak bişey. Boğazda teknede akşam yemeği klasik keman özel masa güllerle donatılmış ve boğaz köprüsüne lazerle 1-2 cümle anlamlı sözün ardından benimle evlenir misin yazacak.
O an da çekilen resmi evimizde baş köşeye koyacağım
CENNET UCUZ DEĞİL CEHENNEM LÜZUMSUZ DEĞİLDİR..
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)