Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
4. sayfa BirinciBirinci ... 23456 ... SonuncuSonuncu

Evlenme teklifi icin yaratici fikir araniyor :)

REKLAM ALANI
    alp_tunay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbf1000-cygnus
    Alıntı SmirnouF adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    en iyisi koro halinde söyleyelim.galiba çok saçma oldu

Evet...Bekar kalmandan belli zaten Bakımsız tarzan seni....

Bu gidişle evde kalıcan..... Zaten kalmışın.....
    T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R

N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    SmirnouF - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tekirdağ - Çerkezköy & Kırklareli - Pınarhisar
    Motosikleti
    ne bulursam gezerim xD
    Alıntı alp_tunay adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Evet...Bekar kalmandan belli zaten Bakımsız tarzan seni....

Bu gidişle evde kalıcan..... Zaten kalmışın.....
    imzama bak imzama.hem elimi sallasam ellisi.şu an hiçte evlenmemi gerektirecek bi durum yoq.ruslarla,moldovanlarla yaşıyom,hatırlatayım
    Bir Afrika Atasözü; Sular yükselince, balıklar karıncaları yer.Sular çekilince de karıncalar balıkları yer .Kimse bugünkü üstünlügüne ve gücüne güvenmemelidir. Çünkü kimin kimi yiyecegine “suyun akışı" karar verir. - Drift Religion

Moderatör Lucas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Konuyu sapitmayin Yoktum iki gundur cali$iyordum yine aaaiii sesleri edalariyla. Herkese tek tek bi$iler yazicam ama vaktim yok yine. Saolun varolun. Daha teklif etmedim, bu hafta degil onumuzdeki haftasonuna kadar vaktim var. Ben du$unmeye ve calismaya devam edeyim en iyisi
    Legends may sLeep.. But they never diE..!

SmirnouF - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tekirdağ - Çerkezköy & Kırklareli - Pınarhisar
    Motosikleti
    ne bulursam gezerim xD
    toprağam burası konu disi,her bulduğumuz topicte acımadan geyik yaparız.
    Bir Afrika Atasözü; Sular yükselince, balıklar karıncaları yer.Sular çekilince de karıncalar balıkları yer .Kimse bugünkü üstünlügüne ve gücüne güvenmemelidir. Çünkü kimin kimi yiyecegine “suyun akışı" karar verir. - Drift Religion

shadow_1905 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2007 CBF 600SA
    benden sana bir tavsiye işe yarayabilir de romantik bir yemeğe çıkın yemeğin ortasında şöyle başla , seni yıldızlara benzetiyorum.. onlar kadar güzel eşsiz benzersizsin aranızda sadece bir fark var onlar milyonlarca ama sen bir tanesin ardından da benimle evlenirmisin nasılım?

Alıntı shadow_1905 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    benden sana bir tavsiye işe yarayabilir de romantik bir yemeğe çıkın yemeğin ortasında şöyle başla , seni yıldızlara benzetiyorum.. onlar kadar güzel eşsiz benzersizsin aranızda sadece bir fark var onlar milyonlarca ama sen bir tanesin ardından da benimle evlenirmisin nasılım?
    Supersin ama bu fikir degil, kuracagim cumleleri ben hallederim, muhim olan giri$ ve geli$me kismi hocam

Motosikleti
    cbf 150:::::08
    teşekkürler forrap.. o zaman seninle görüşçez demektir.
    [COLOR="Red"][I]meğer gurbet dediğin mapuslukmuş güneşli avlularda yaşanırmış,öylesine,dönüşümde ne bulurum bilemem bildiğim döneceğim,,verilmiş sözüm edilmiş yeminim,,elbet birgün döneceğimm,,[I][/I][/I][/COLOR]

shadow_1905 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2007 CBF 600SA
    girişi böyle yapacaksın Senden bir çocuğum olsun istiyorum.. Gelişme: gözleri senin gibi baksın görenlerin içini yaksın fln iyimi bu ?

Motosikleti
    cbf 150:::::08
    hadi yeni fikirleri olan yok mu. bu topiğ in takipçisiyim. haberiniz olsun.
    [COLOR="Red"][I]meğer gurbet dediğin mapuslukmuş güneşli avlularda yaşanırmış,öylesine,dönüşümde ne bulurum bilemem bildiğim döneceğim,,verilmiş sözüm edilmiş yeminim,,elbet birgün döneceğimm,,[I][/I][/I][/COLOR]

serendepity - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    lucas nasıl teklif edersen et.ben avatarına bayılıyorum çok cicisiniz ve çok yakışıyosunuz birbirinize ömür boyu mutluluklar şimdiden
    [COLOR="DeepSkyBlue"][B]yalnızlık bir yankıdır[/B][/COLOR]

Alıntı serendepity adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    lucas nasıl teklif edersen et.ben avatarına bayılıyorum çok cicisiniz ve çok yakışıyosunuz birbirinize ömür boyu mutluluklar şimdiden
    Cok te$ekkur ederim.. Allah hepimizi daima mutlu etsin
    Not : Bu arada ne yapacagim netle$ti.. Dedigim gibi kontrol altinda oldugum icin aciklayamayacagim buradan.. Ama buyuk gunden sonra hepinizle payla$icam..Yardimlariniz ve iyi dilekleriniz icin cok saolun Mt ailesi

Motosikleti
    KISMETSE HYSOUNG GT 250 R
    abi ettiğin anı videoya alda yani arkın fln alsın daha güzel olur bizde o anki senin yaptığın yada yapacaklarını görelim daha iyi olurr
    Bu kaLp TEK baŞInada AtaBİLİr DEstEK ÜNİte GErekMEz...

Toqi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Hayabusa - Resimdeki Srad 600 unutamadığım aşkım
    Abartıyo mu millet nedir (: önemli olan nedir , şatafatlı bi ortamda romantik sözler söylemek mi , yoksa söylediğiniz herşeyin kalpten gelmesimi.

serendepity - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı Lucas adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Cok te$ekkur ederim.. Allah hepimizi daima mutlu etsin
    Not : Bu arada ne yapacagim netle$ti.. Dedigim gibi kontrol altinda oldugum icin aciklayamayacagim buradan.. Ama buyuk gunden sonra hepinizle payla$icam..Yardimlariniz ve iyi dilekleriniz icin cok saolun Mt ailesi
    lucasss merakla bekliyorum hadi gelsin büyük gün şeker çiftin mutlu anını bilmek hakkımız artık bu kadar uuraştıktan sonra di mi ama
    [COLOR="DeepSkyBlue"][B]yalnızlık bir yankıdır[/B][/COLOR]

Alıntı Toqi adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Abartıyo mu millet nedir (: önemli olan nedir , şatafatlı bi ortamda romantik sözler söylemek mi , yoksa söylediğiniz herşeyin kalpten gelmesimi.
    Maksat $atafatli bir ortam yaratmaktan ziyade, unutulmayacak birgun ya$amak ve en onemlisi ya$atmak..

Alıntı serendepity adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    lucasss merakla bekliyorum hadi gelsin büyük gün şeker çiftin mutlu anını bilmek hakkımız artık bu kadar uuraştıktan sonra di mi ama
    az kaldi az 25 kere az

oxygen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Artık Yok!!BElki İlerde Burgman 400
    Madem yalovadasın bak şimdi.Yenge alınır bursaya getirilir.gezme bahanesi ile.Teleferiğe bindirilir.Daha ilk istasyona gelmeden teleferik durur havada.Orda havada teklifini yaparsın.Sana topu topu 500 ytl ye patlar.makinistlere,biletçilere falan bahşiş dağıtacaksın ki kimseyi almasın sizden başka oraya.kabul ederse ne ala eğer etmesse alttaki kapağı açar yengeyi aşşağı sallandırırsın.genemi etmedi sal gitsin aşşağı
    16 BYB 49

Bicak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı oxygen adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Madem yalovadasın bak şimdi.Yenge alınır bursaya getirilir.gezme bahanesi ile.Teleferiğe bindirilir.Daha ilk istasyona gelmeden teleferik durur havada.Orda havada teklifini yaparsın.Sana topu topu 500 ytl ye patlar.makinistlere,biletçilere falan bahşiş dağıtacaksın ki kimseyi almasın sizden başka oraya.kabul ederse ne ala eğer etmesse alttaki kapağı açar yengeyi aşşağı sallandırırsın.genemi etmedi sal gitsin aşşağı
    Kafasına silah dayamak daha masrafsız olur o zaman
    SİLEMİYORSAN KARALAYACAKSIN!!!

Motosikleti
    KISMETSE HYSOUNG GT 250 R
    Alıntı Toqi adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    saştafatlı olupta kalpten gelmez gibi sölüyosun...önemli olan o anı unutmamak unutturmamak zaten kalpten gelmese neden evlensşn deme yani
    Bu kaLp TEK baŞInada AtaBİLİr DEstEK ÜNİte GErekMEz...

ExTReMa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı ERDEM860 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ooooooooooov bi anımı anlatayım belki sana da ilham kaynağı olur
    ipek adında bir kız var aşığım kendisine bigün bulştuk adaya gidiyoruz arkadaşça dedim bi dakka dururmusun ben vc ye gidiom çıkttım kaptan köşküne kaptana 100lira vredim kaptım mikrofonu ipeğin üstünde beyaz bi mini var üstündede pembe straplezmi straptez mi ondan var mikrofondan " beyaz minili pembe bodyli melek kılıklı insan sendenhoşlanıyorum ve sana güzel bi teklif icin yanına geliyorum bekle beni" elimde gülle aşağı iniyorum bakıyorum ağlıo ve vapurdaki 21613216541321654641316 kişinin önünde benimle birlikte olurmusun diyorum ve ateşli bir öpüüüçükle olur yanıtını alıyorum vapur bizi alkışlıo tbiki ve çıkmaya başlıyruz........... sonra ayrıldık
    Abi bu süpermişte ayrılmanıza üzüldüm..
    Ama bunu kullanıcam emin ol
    вιкє мє αρяιℓια 'яѕ 250'
    tuem

chopperrider - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Goldwing GL1800...
    lucas bunu senin teklifinle ilgili yazmıyorum bilesin
    ilgili şahıs alınır, daha önceden ayarlanmış balık restoranına götürülür, balıklar sipariş edilir, servisten önce şefimiz ilgili şahsın balığının içine alyansı koyar,
    eğer şanssızsan balıklar yenmekte iken ilgili şahıs alyansı bulur ve evlenme teklif edilir.
    yok şanslıysan ve alyans ilgili şahsın boğazına kaçıp ani bir ebediyete intikale yol açarsa sanki kıl payı kazadan kurtulmuşçasına ohhh der, alnındaki teri siler ve mutlu bi hayata doğru yol alınır
    .....ve sordu torununa yaşlı kızılderili büyücüsü : sen hiç orta sehpalı supersport gördün mü.....

4. sayfa BirinciBirinci ... 23456 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)