acarken 1000.0 kbps yazıyor
ben Edirne Bilgi İşlem Daire Başkanlığında çalışıyorum.Bağlantı hızımız 40 Megabittir. Bunu telekom testinde gösteremem çünkü o kadar çok yere internet veriyoruz ki....
büyük para büyük araba büyük kalçalı kızlar, tek düşündüğüm yalnız bunlar(üstü açık mercedes içi kız dolu)
yani bizim bağlantılar tırt..
telekoma grev hapalım hızlı internet hakkımız, söke söke alırızz
GKN MOTORS
valla bende uydu var nasıl olduğunu açıklamayım 4400 kb/sn de film indiriyorum şu ana kadar en düşük 3700 kb/sn gördüm
@tubis
Yaa sorma, ne yapacaz bu hız tutkusunu? Aynı zamanda çok hızlı kod yazarımMehmet senin hız konusunda ki tutkun burda da mevcut..
@aYe
Mouse'u sağ alt köşedeki bağlantı ikonun üstüne getirdiğinizde 100Mbps hatta pek çok yeni makinede 1Gbps gibi ibareler görürüz.Bilgisayarın sağ alt köşesinde çıkan bağlantı ikonunun üzerine geldiğiniz zaman gözüken 100Mbit değeri sizin network kartınızın desteklediği hız doğrultusunda lokal network hızınızı gösterir. Yani bir kablo ile modeme bağlıysanız bilgisayarınız ile modem arasında 100Mbit bağlantı kurulur, internet bağlantınızın 100Mbit olduğu anlamına gelmez. Download hızınız dosyayı indirdiğiniz makinanın upload hızına göre değişir. Örneğin benim 30Mbit internet bağlantımın olması her dosyayı saniyede 3MB ile indirebileceğim anlamına gelmiyor.Çok açıklayıcı oldum, okudum bende anlamadım, boyum devrilsin
@GKN
1Mbit = 1024kbit demek oluyor, sende 874 kbit çıkmasının nedeni bu bağlantıyı %100 performans ile kullanamıyor olmandan kaynaklanıyor. Teknoloji olarak ADSL, kablolu internete göre çok daha performanslı çünkü bağlantı asenkron olarak kuruluyor. Yani sende bu değer çıkması normal. Wireless ile alakası yok çünkü wireless 54Mbit desteği var, sen daha 1Mbit e ulaşamadığın için sorun yok yani874.1 kbps = 107 KB/s
hesapta bizimkli 1 gb idi
neden böle çıktı? wireless le bi alakası varmı?
@SAKAL
Türk Telekom test sayfasına gidip çıkan sonucu koysana, sonucu merak ediyorum. Bizim networkde de binlerce makina var ve hepsi internete bağlanıyor. Biz de testi aynı şartlarda yaptık. Bakalım sende ne sonuç çıkacak?ben Edirne Bilgi İşlem Daire Başkanlığında çalışıyorum.Bağlantı hızımız 40 Megabittir. Bunu telekom testinde gösteremem çünkü o kadar çok yere internet veriyoruz ki....
@belo
Yukarıda yazmış olduğum nedenlerden dolayı her zaman bu hızda indiremezsin. Türk Telekom sayfasına girip test sonucunu koyarsan sevinirim.valla bende uydu var nasıl olduğunu açıklamayım 4400 kb/sn de film indiriyorum şu ana kadar en düşük 3700 kb/sn gördüm
Hayatta en büyük eğlence başkasının yapamazsın dediğini yapmaktır.
herhalde benimkidir. dairede normalde 5 dakika sürüyor açması.
www.gumruk.gov.tr
AYNI DİLİ KONUŞANLAR DEĞİL, AYNI DUYGUYU PAYLAŞANLAR ANLAŞABİLİR
Arkadaşlar bir de http://speedtest.net/ diye bir yer var. Bu da bağlantı hızınızı hem upload, hem de download olarak gösteriyor. Türk Telekom un ADSL hız testi sayfasından çok daha detaylı. Bizim bağlantı burada da benzer sonuçlar verdi...
Yaw mehmet abi orada en fazla 4mbps var bizimki 40 diyorum sabah erken geldim işe denedim o sıra zaten 2000 i geçmedi sonuçtan utanıyorum.Sistem odasındaki bütün kabloları çıkarcam öyle deniycem sonunda
büyük para büyük araba büyük kalçalı kızlar, tek düşündüğüm yalnız bunlar(üstü açık mercedes içi kız dolu)
@SAKAL
Demek ki sizinki sadece 2000 mbps... Deneyip sonucu koysana yaw!Yaw mehmet abi orada en fazla 4mbps var bizimki 40 diyorum sabah erken geldim işe denedim o sıra zaten 2000 i geçmedi sonuçtan utanıyorum.Sistem odasındaki bütün kabloları çıkarcam öyle deniycem sonunda
Peki hiç aramızda uydudan internet erişimi sağlayan yok mu?
Bir ara araştırma fırsatı bulmuştum... O zamanlar sadece download yapılabiliyordu sanırım ve 622 Mbps gibi hızlarda veri aktarımı sağlanabiliyordu...
Ve bunu sağlayan özel şirketler var. Uydudan internet sistemi zor ve karmaşık bir sistem olduğu için , isteyen kurumlar bu şirketler aracılığıyla uydudan internet çekebiliyor...
Demek istediğim , uyduyu , uydu modemini , converter'lerini şirket kuruyor , kuruma ise karasal yoldan veri aktarımı sağlanıyor.
Bu sayede mevcut karasal hatlardan bağımsız , uydudan son derece hızlı internet çekilmiş oluyor.
►Forum Kuralları◄ ►Moto Aktuel◄ ►Türk Dil Kurumu◄
Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero
@GorkeM
Görkemcim 622 Mbps (622000 kbps) diye bir bağlantı yok. Olsa bile senin network kartın bunu desteklemez çünkü 100 Mbit ile sınırlıPeki hiç aramızda uydudan internet erişimi sağlayan yok mu? Bir ara araştırma fırsatı bulmuştum... O zamanlar sadece download yapılabiliyordu sanırım ve 622 Mbps gibi hızlarda veri aktarımı sağlanabiliyordu...
işte sorunda orada sadece indirebiliyorsun bir yere falan giremiyorsun bir nevi kısır internet
879.4 kbps = 107 KB/s ..................
859.8 kbps = 105 KB/s
.............
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
Anladık boy
Motosiklet in en hızlılarından kullanan senin internet bağlantısıda en hızlısı
4096 sınırsız benimki de geçen gün 320 kb/sn gordum :D bi porgram indiriken
benı aynadan takıp edbılıyor musunuz arkadaslar ben gerılerde kaldımm
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)