Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

İngilizcede en çok kullanılan kelimeler

REKLAM ALANI
    lojistik - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    xcg 150
    Arkadaşlar elime ingilizcede en çok kullanılan kelimelerin listelendiği ve anlamlarının çıkarıldığı bir çalışma geçti. Rapid share yükleyip sizlerle paylaşmak istedim. Hazırlayan arkadaş(önder demirer yazıyor) hayır duasını hak ediyor bence. umarım işinize yarar. Önsözde şöyle:

Onbinlerce kelime bulunan İngilizce'de bir konuyu anlamanın en önemli unsurlarından biri tartışmasız
    bilinen kelime sayısıdır.
    Eğer en çok konuşulan 2500 kelimeyi öğrenirseniz ,normal bir yazının %85 şini,ikinci 1500 kelimeyi
    öğrenirseniz ise %95 şini anlayabilirsiniz.

Az seviyede İngilizce bilen Japon'ların sınıfta bir çok konuşmayı anlaması dikkatimi çekmişti,daha sonra
    kendilerine sorduğumda ,öncelikli kelimeleri ezberlediklerini öğrendim ,bunları sözlük üzerinde işaretleyerek
    listesini çıkarmıştım ,bunları şimdi listeledim ,sizlere iletiyorum.İngilizce öğrenmek isteyen herkese E-Mail
    ile yollarsanız sevinirim.

Saygılarımla,

Link:

http://rapidshare.com/files/48179820..._KLER.zip.html
    Kimseye cahil deme, dağ başındaki çobana bile. Hiç birşey bilmiyorsa, koyun gütmesini senden iyi biliyordur.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    kimi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR 1000RR
    bu faydalı çalışmayı bizimle paylaştığın için saol.....

PIERzig - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Xj6
    Hımmm ingilizce ögrenmek isteyenler dedigin için beginner seviyesindekilere yönelik bir çalışma heralde bu degil mi.

Motosikleti
    xcg 150
    Alıntı PIERzig adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hımmm ingilizce ögrenmek isteyenler dedigin için beginner seviyesindekilere yönelik bir çalışma heralde bu degil mi.
    Kelimeler toefl,kpds gibi sınavlara hazırlananları pek tatmın etmez ama gerçekten çok kullanılan kelimeler oldukları kesin
    Kimseye cahil deme, dağ başındaki çobana bile. Hiç birşey bilmiyorsa, koyun gütmesini senden iyi biliyordur.

Motosikleti
    Yamaha Xj6
    lojistik Kim ugraşmışsa eline saglık dedigin gibi temel kelimelermiş
    İlgilenenlerin bakmasında yarar var

Motosikleti
    sym mio
    teşekkür ederiz... uzun zamandır beklediğim an bu çünküüü bende ingilizce dersi verebilirim ekim ayından itibaren
    [B]Bahar geri gelir biz olsak da olmasak da....[/B]::melek02:
    Apti mi kim o:cherry:,kımılcan:silent:
    ::fool::

Motosikleti
    xcg 150
    Alıntı tugcetugce adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    teşekkür ederiz... uzun zamandır beklediğim an bu çünküüü bende ingilizce dersi verebilirim ekim ayından itibaren
    site ahalisinin ilgisini pek çekmedi ama işinize yaradıysa sevindim.zamanında böyle bişey benim elime geçseydi çok işime yarardı.Çok şükür şimdi fransızlar hariç her milletle anlaşabiliyorum

SAKAL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Keeway Matrix 150
    çok teşekkür ederim.şu sıralar ingilizce çalışıyordum faydası olcağına eminim.
    nasıl daha verimli çalışabilirim ingilizceyi yardımcı olur musunuz?
    büyük para büyük araba büyük kalçalı kızlar, tek düşündüğüm yalnız bunlar(üstü açık mercedes içi kız dolu)

Motosikleti
    speed 150 naked
    teşekkürler bu japonların kafası ne kadar çalışıyor yaw
    ::evil:: [COLOR="DarkSlateGray"]Sürat felaket değil galibiyettir[/COLOR]

Motosikleti
    Yamaha Xj6
    Alıntı tugcetugce adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Tugçe ne kadara verirse ben yarısına veririm gel vatandaş
    Serbest rekabet

Motosikleti
    xcg 150
    Alıntı SAKAL adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    çok teşekkür ederim.şu sıralar ingilizce çalışıyordum faydası olcağına eminim.
    nasıl daha verimli çalışabilirim ingilizceyi yardımcı olur musunuz?
    amacınız eğer okul için ingilizce öğrenmek ise gramer daha önem kazanıyor betty azar'ın gramer serisi benim çok işime yaramıştı.Günlük iş hayatı için ingilizce öğrenecekseniz o zaman kelimeler ağırlık kazanır tarzanca dahi anlaşabilmek için size tavsiyem bu excell dosyasını biraz büyüterek print etmeniz sonra türkçe ve ingilizce her kelimeyi kesmeniz ve bunları katlayıp gün içerisinde çekmeniz ve kendinizi sınamanız( vaktiniz varsa çıkan kelimelerden cümleler kurarsanız çok daha iyi olur) bundaki amac listedeki kelimelerin sırayla ezberlenmesine mani olmaktır.
    Her iki durumdada (iş veya okul) size kulak dolgunluğunuzu ve konuşma becerinizi geliştirmenizi tavsiye ederim. yani bol bol tv izleyip ingilizce konuşun gerekirse kendikendinize.
    Bir üçüncü amaç sınavları vermek ise o sınava ait kaynaklardan yararlanın. her sınavın ayrı karakteri vardır.Özellikle çıkan kelimeler değişiklik gösterir.

bu tavsiyelerim sadece kendi ingilizce öğrenme sürecimden,ki 1990 senesine dayanıyor edindiğim tecrübelerdir eğer bir ingilizce öğretmeni varsa forumda eminim oda değerli bilgiler verebilir.
    Kolay gelsin.

Motosikleti
    sym mio
    Alıntı PIERzig adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Tugçe ne kadara verirse ben yarısına veririm gel vatandaş
    Serbest rekabet
    hayır hayır ben ders vermede ciddiyim çekil aradan ben saat doldu diye kalkıp gitmemde arkadaşlarrr... gerekirse fiyatı indiririz..
    [B]Bahar geri gelir biz olsak da olmasak da....[/B]::melek02:
    Apti mi kim o:cherry:,kımılcan:silent:
    ::fool::

Motosikleti
    Henüz Yok
    çok yararlı oldu kardeşim çok saool
    Honda Hayat Onda , No more :cat:

Merhaba arkadaşım. Paylaşımın güzele benziyor. ama rapidshare milli eğitim tarafından yasaklandığı için o dosyayı indiremiyorum. eğere sana da uygunsa yasintursun@gmail.com adresine e-posta olarak gönderebilirmisin?

Teşekkürler...

Motosikleti
    SuZuKI HaYaBusA :D
    o sayfa olmuo

Khutuck - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2.5 yıl akbil, sonra CuBuF150, şimdi Fazer, az KTM
    Link ölmüş.

Motosikleti
    YK200GY-2 ENDURO
    linqqqqq

Motosikleti
    SuZuKI HaYaBusA :D
    linki versin birisi :(

ekteki sayfa indirilmiyor

iyi çalışmalar ben bu ingilizce kelimeleri indiremedim nasıl indirebilirim acaba download olmuyor. yardımcı olursanız sevinirim

saygılar

Alıntı lojistik adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar elime ingilizcede en çok kullanılan kelimelerin listelendiği ve anlamlarının çıkarıldığı bir çalışma geçti. Rapid share yükleyip sizlerle paylaşmak istedim. Hazırlayan arkadaş(önder demirer yazıyor) hayır duasını hak ediyor bence. umarım işinize yarar. Önsözde şöyle:

Onbinlerce kelime bulunan İngilizce'de bir konuyu anlamanın en önemli unsurlarından biri tartışmasız
    bilinen kelime sayısıdır.
    Eğer en çok konuşulan 2500 kelimeyi öğrenirseniz ,normal bir yazının %85 şini,ikinci 1500 kelimeyi
    öğrenirseniz ise %95 şini anlayabilirsiniz.

Az seviyede İngilizce bilen Japon'ların sınıfta bir çok konuşmayı anlaması dikkatimi çekmişti,daha sonra
    kendilerine sorduğumda ,öncelikli kelimeleri ezberlediklerini öğrendim ,bunları sözlük üzerinde işaretleyerek
    listesini çıkarmıştım ,bunları şimdi listeledim ,sizlere iletiyorum.İngilizce öğrenmek isteyen herkese E-Mail
    ile yollarsanız sevinirim.

Saygılarımla,

Link:

http://rapidshare.com/files/48179820..._KLER.zip.html

Hay.alper.est - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Yabancı dilden nefret ediyorum (somurtakn şirin gibi) başta ingilizce olmak üzere.Tamam gerekli ama hiç öğrenmke istemiyorum lanet olasıca ingilizce birde her yerde karşıma çıkması yokmuuu kıkkk ulusal dil Türkçe olmalı
    ''Yaşamak özgürlükse, özgürüz hepimizde...''

1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler