Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Yardım lütfen CaNıM AcıYoR :-(((((((((((

REKLAM ALANI
    lordofthedance - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Burgman 650 EXCLUSIVE
    Arkadaşla bu motor olayında yeni sayılırım yaklaşık 3 aydır motor kullanıyorum. İlk başlarda mont kullandım fakat son zamanlarda havaların sıcak olması dolayısı ile kullanmadım ve şimdi belim (daha dogrusu belim oldugunu sanıyorum) çok agrıyor. Bobreklerini uşuttun diyolar varmıdır konu hakkında bilgisi olan. Doktora gidicegim fakat ondan evvel sormak istedim. :-(((

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    just_life - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Fazer
    Bir doktora gorunmen en iyisi. Konu hakkinda bilgisi olmayan bir arkadasin yanlis yorumlar yapmasi hic iyi olmaz.
    \'\'Sadece ileri gitme riskini alanlar, ne kadar ileri gidebileceğini öğrenir\'\'

just_life - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Fazer
    ----
    \'\'Sadece ileri gitme riskini alanlar, ne kadar ileri gidebileceğini öğrenir\'\'

girayer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Doktor bile bakmadan ne söyleyebilirki biz ne söyliyelim...Hızlıca bir doktor yolu tutmak lazım bir çok şey olabilirde olmayabilirde bir şey varsada en iyisi erken teşhis hızlı müdahale..geçmiş olsun...

alestevardiya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Pink Panther :)
    Belin tutulmus olabilir. Ayni sekilde durmaktan.(Hareket ettiginde mi agriyor, devamli ve icten -bosluklarina dogru- bir agrimi var?
    Bobreklerini usutmus olabilirsin. (Ne olursa olsun en kisa zamanda bi bellik edin)
    Bel kaslarini usutmus olabilirsin!
    Mutlaka doktora git, isyan edecek kadar agriyorsa bir sorun vardir hem onu halleder hemde tekrar etmemis olursun.
    Eger sadece durus bozuklugundan dolayi tutulmus oldugunu soylerse doktor bel hareketleri iste, ordaki kaslarini guclendir hem boylece ilerke yaslarda olusabilecek bir suru rahatsizligida engellemis olursun.
    Gecmis olsun arkadasim...
    Kim bu cennet vatanın uğruna olmaz ki feda?
    Şuheda fışkıracak toprağı sıksan, şuheda!
    Canı, cananı, bütün varımı alsın da hüda,
    Etmesin tek vatanımdan beni dünyada cüda.
    ::pembe:: ::pembe:: ::pembe::

Forumdan Uzaklaştırıldı _Si_BeMoL_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    '91 Mz 251 ETZ
    kardes gecmıs olsun.bı doktora gorun herkesın soyledıgı gıbı.

crazy_devil - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    MONDIAL MCT 250
    lordofthedance geçmiş olsun dostum. ama anladığım kadarıyla bilgisayarın başına oturabildiğine göre isyan edecek kadar kötü olduğunu sanmıyorum güzel kardeşim.yanlış anlama sakın beni.bi doktora mutlaka görünmeni istiyoruz bak.ya bu arada forumumuzda da bi kaç doktor arkadaş vardı.bence bi de başlığı doktor varmı gibi falan bi eklenti yap o arkadaşların da dikkatini çeker.belki biraz daha yardımcı olabilirler.tekrar geçmiş olsun kardeşim.

Motosikleti
    Yok
    beliyle beraber kafayıda üşütmüş bu cocuk olm burdakilerin ne fikrini alıcan ? merak ettim biri gitme dese gitmiyicen mi? git su doktoruna strese sokma beni burda 10 dan geriye doğru sayıyıom cıktın cıktın bu arada geçmiş olsun
    [B]- Akil ile hiz ayni orantida olamaz. Biri yuksekse, biri mutlaka dusuktur. -[/B]

ODUNCU - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KLR 650
    Hocam motorcuların ( donanımsız olanların ) kronik sorunu. Bu uzun vadede ciddi arızalar çıkarabilecek bir durum böbreklerde gider belde. Üşütmemek için mont giymen gerek bel için mutlaka bellik-böbreklik gibi donanımlar edinmlisin. alamıyorsan kalın bir kemer kullan ( asker palaskası gibi ) ve binerken sık. Zamanında donanımsız motora binenen ilerleyen yılardada bel ve böbrek sorunu yüzünden uzunsüre hastenelerde yatan insanlar tanıyorum. Motordaki hiçbir donanım yalnızca kaza anı için degildir bunlar bizi uzunvadede ortaya çıkabilecek rahatsızlıklardanda korur.

Motosikleti
    Burgman 650 EXCLUSIVE
    Kullandıgın uslup hiç hoş degil BEDBIN !!!!
    Kafayı uşutmuş biri varsa oda sensin ilk once insanlarla nasıl yanıt vermen gerektigini ogren.
    Tabiki doktora gidicegim. Sadece daha evvelden bu sorunu yaşamış birileri varmı diye sordmuştum.

Motosikleti
    Burgman 650 EXCLUSIVE
    Oduncu arkadaş çok guzel yazmışsın teşekkur ederim ilgi alakan için.
    Geçen hafta nihayetinde aldım bir bellik ve kullanmaya başladım geç oldu ama biraz. Umarım kısa zamanda atlatırım. tekrardan ilgi alakan için çok teşekkur ederim.

Motosikleti
    Yok
    amacım seni aşşağılamak yada seninle dalga geçmek değil sadece bulunduğun durumun ve kalkıştığın ki bence cok mantıksız belimi hissetmiyorum diyorsun burda ne fikri alıcan? bel gitmiş yani hala gülüyorum kafayı üşütmüş kelimesinide yapmaya calistiğin seyi yapmam icin ancak kafayı üşütmüş olmam gerekir benim yapmam icin ve ayrica insanlara ne zaman hafif esprili ( ki bence sempatik ) bi yanıt versem üslüp müslüp neyse herkesin karakteri farklı. benimki iyi die bi kaide yok. yinede geçmiş olsun

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler